חברה, אחרי שלושה חודשים בקורס חובלים, חתמתי ויתור ויצאתי לדחיית שירות עד מרץ, לשבוע ראיונות ליחידות המובחרות
אני אזרח, הדרגה הכי גבוהה בצה"ל
חברה, אחרי שלושה חודשים בקורס חובלים, חתמתי ויתור ויצאתי לדחיית שירות עד מרץ, לשבוע ראיונות ליחידות המובחרות
אני אזרח, הדרגה הכי גבוהה בצה"ל
|
|
מה זה דחש?ולמה ויתרת?
:\
דח"ש זה דחיית שירות וויתרתי כי לא רציתי להיות חובל![]()
אחחח איך בא ל להרוג אותך!!!!!!!!!!!!!
אתה כזה מעצבן הייתי כורת לך יד בשביל להתחלף איתך ולהיות בחובלים!
יש לי אחד בפלוגה שגם אחרי 8 חודש ויתר
היית בקד''צ?
קיצר, צבא זה חרא אה?
אין מצב שאתה מתקבל ליחידה קרבית מובחרת כי אם סבלת בחובלים אז אתה לא תוכל להסתדר במשהו מובחר אחר. אז עשה טובה, תהיה עובד רס''ר שעושה 5/9 יומיות כי צבא זה לא בשבילך.
נערך לאחרונה על ידי קוריאני; 22-12-2007 בשעה 15:24.
אחיייייי רק שלא תיפול כמו איזה בולבול בסוף תאמין לי בכל מקום סובלים חבל שחתמת... טוב יש לך כמה חודשים להנות איתי עד מרץ![]()
חחחחחחח העיקר שתעשה מה שבראש שלך
חחחח אתה דווקא נשמע ממש מאושר מזה שחתמת ויתור חובלים..
בכל מקרה אחי קבל כמה חודשים של חופש תהנה...!
ומי יתן שתצליח ותהנה ותשמור על עצמך ועלינו בכל יחידה שתיהיה בה![]()
חחח מה אתם מפגרים ? (במיוחד קוריאני האידיוט הזה) איזה סבלתי? אני בין היחידים נראה לי שממש נהנה בימ"פ, לא סיימתי אותו אבל מי שמסיים תימ"פ יכול לסים כול דבר בצבא... וצבא זה ועוד איך בשבילי... קוריאני מפגר.
אין מצב שאני יתאכזב מההחלטה שלי או יתחרט, מההתחלה רציתי וויתור, הלכתי רק בשביל להתנסות, ולהיות מדורג במקום יותר טוב... הלכתי בשביל השבוע ראיונות נטו, חברים שלי שפרשו שבועיים לפני בשבוע רעיונות של נובמבר קיבלו: אחד דובדבן, אחד עוקץ ואחד לוט"ר.
ד"א אני ממש לא מרוצה מהדח"ש הזה, סתם יבוא על חשבון השחרור שלי, אבל החלטתי לזרום עם זה וזהו
נערך לאחרונה על ידי Duck My Sick; 22-12-2007 בשעה 18:39.
הממ... תיקון קטן... אתה כרגע דחו"ש, שזו דרגה נמוכה מאוד בצבא... משתחרר זו הדרגה הכי גבוהה בצבא..
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.