אז ככה יש לי פה ואחד סיפור אני אוהב ילדה אחת כבר שנתיים ואנחנו לא מדברים כבר כמעט 8 חודש ביגלל מריבות שהיו לנו אבל אף פעם לא היונו חברים למרות שהיא יודעת שאני שרוף לה על הנשמה זה התחיל בטיול שנתי שלי לפני שבוע בערך חבר הכי טוב שלי ניפרד מחברה שלו וחברה שלו זאת החברה הכי טובה של הילדה שאני אוהבחבר שלי היה במצב גרוע מבואס ואני נישארתי איתו שיברתי איתו ניסתי לעודד אותו ואז היא באה לחדר שלנו אני לא הייתי בחדר והם העיפו ת כולם והם נישארו לדבר החבר הכי טוב שלי וזאת שאני אוהב אני לא ידעתי הגעתי לחדר ואני קולט את שניהם על מיטה אחת הם לא עשו כלום סתם דיברו אבל הם היו די קרובים אני קלטתי אותם הרגשתי יעני תחושה של מישהוא דוקר לי תלבב אם סכין סגרתי את הדלת ויצאתי אחרי כמה שעות שהיגיעה שעת כיבוי אורות אז הוא עושה לי היא דיברה איתי על חברה שלי וכל כעניין שהם ניפרדו וגם עלי היא אמרה לו שהיא חושבת שאני ניראה טוב ושהיתבגרתי גם בהתנהגות שלי אבל יש ילד בשיכסה שהיא אוהבת שבע שנים והיא עדיין אוהבת אותו הם היו חברים פעם גם ביסודי והיא גם אמרה לו שאני ינסה להפסיק לאהוב אותה כי לא נעים לה לפגוע בי זה משה הוא אמר לי וכל החברים שלי אמרו לי לך תדע מה יקרא מחר יש מצב היא תבין שאתה כל כך אוהב אותה והיא תבוא עליך במקום למנייאק שהיא אוהבת אבל אני לא חושב שזה יקרא מה אני יכול לעשות איתה עכשיו היא אמרה בפרוש שהיא לא אוהבת אותי אני לא יודע מה לעסות אני כבר שנתיםם ככה היו לי שלוש חברות אבל אני עדיין אוהב אותה וגם אהבתי אותה מה לעשות שהיא תואהב אותי
סליחה על החפירה

ציטוט ההודעה