אחים שלי היה לי טיול לא מזמן ואיה ילדה מהכיתה שלי מזה ילדה יפה התחילה אתי כזה סבבה אני זרמתי הלכתי אליהן לחדר ישר איך שהגעתי היא באה התיישבה על ידי אבל לא סתם ישיבה היא נצמדה אליי כאילו התחת שלה דבוק לשלי היה סבבה עד שהגיעו הבנות שאיתה בחדר סבבה לא הפריעו לי שלחתי לה אסאמאאס באותו יום :"לילה טוב נשמה אוהבאותך ביי"משו כזה ואז חברה שלה באה אליי יום אחרי כאילו בטיול עדיין ואמרה לי שעשיתי לעצמי פאדיחות כי דיברתי איתה רק חמש דקחות אבל אני דיברתי איתה איזה 3 שעות בקיצור ההיא לא הגיבה לאסאמאס כי היא התבבישה ואז אני שלחתי לה אסאמאס שלמה היא לא הגיבה והערתי לה על החברה שלה אז היא אמרה שאני לא ייקח את זה קשה היא סתם צחקה סבבה אין בעיה הילדה זורמת נהנית איתי צוחקת איתי ואז היום באתי אל החברה השניה שלה שאלתי אותה אם בא לה ללכת לקרוא לזו שאני מעוניין בה לסיבוב והיא אמרה שלא כדי כי יעשו ממני בדיחה או משו אמרתי לה למה היא אמרה שהיא לא מספרת ואמרתי לה יום למחרת שאני כנראה יתחל להיות איתה ולהסתובב איתה היא אמרה שלא כדי כי היא לא בטוחה שהיא בקטע ולא אמרה עוד סיבה .
אז כנראה מחר אנחנו יוצאים לאנשו ואני בדוק ילווה את הילדה שאני רוצה הבייתה אז השאלה היא אם כדי לי לנשק אותה אז או אם בכלל להזמין אותה לצאת איתנו כי זה אני ועוד כמה חברים וידידות....?