חידשתי קשר לפני כמה חודשים עם מישהי שלא דיברתי איתה כמה שנים טובות, אבל אנחנו מכירים הרבה אחורה..
עבר כמה זמן של שיחות ואני נדלקתי עליה חזק, אבל החלטתי בגלל כמה סיפורים של חברים שלי עליה להיות קצת אדיש אליה כי 1. פחדתי מהלא ו2. הבנתי שהיא די חדה בקטע של הלא חח
אקיצר רוב היוזמות באו ממנה.. בהתחלה זה היה שיחה של שעה - שעה וחצי באייסיקיו כמעט כל יום, שיחות שהיא התחילה
כל פעם שהיה לה בית ריק באתי אליה
התחלתי להסתובב עם החבר'ה שלה, רק בשביל להיות קרוב אליה
הרבה פעמים יצא לנו פ]יתאום להיות באותם המסיבות אותם ה"אירועים".. כל הזדמנות היינו אחד אצל השני ו.................. אני אף פעם לא ניצלתי את זה, למרות שהיה כבר קשר ממש טוב, וזה היה נראה כבר ממש ברור, באותו הרגע זה לא היה נראה ברור וכנראה מהפחד מהלא לא ניסיתי לנשק אותה, לא רציתי שזה יהרס, לא הייתה לי עוד אחת שרציתי כמו שרציתי אותה.
קיצר הקשר הזה נמשך די הרבה זמן עד שפיתאום בום, היא חתכה הכל (היא הייתה היוזמת כמו שאמרתי של הכל).. אני עדין באידשות המטומטמת שלי עד שגיליתי שהיא פגשה מישהו והיא איתו ביחד..
עכשיו אני אוכל את עצמי ולא יודע מה לעשות, אני עדין רוצה אותה.. אחרי שלא הייתי איתה בקשר ים זמן חידשתי שוב פעם את הקשר אבל עכשיו אני היוזם כל הזמן.. היא עדין עם הבחור ההוא ואני פשוט לא יודע מה לעשות.. פיספסתי את ההזדמנות אתם אומרים או שאני צריך להתחיל את זה מחדש ולהתאמץ יותר?
פיתאום הכל נראה ברור יותר איך שהכל נותק ברגע שהיא פגשה אותו ובלה בלה בלה ואני אוכל את עצמי כבר שבועיים..
אל תגידו לי בנות אחרות זאת לא הבעיה שלי, אני רוצה אותה ורק אותה

ציטוט ההודעה