שביתת התסריטאים הסתיימה, אך השלכותיה יורגשו את זמן רב. בימים הקרובים תפורסמנה ההחלטות הסופיות לגבי המשך העונה הנוכחית בטלוויזיה האמריקנית. במרבית הסדרות לא יצליחו להשלים עונה שלמה, ובחלק מהמקרים אפילו לא 15 פרקים. סדרות אחרות נדחו לחלוטין. ”24″ לדוגמא, לא תשוב עד ינואר 2009. לפני שהחלה השביתה הושלמו 8 פרקים, אבל המפיקים סרבו להתחיל לשדר את העונה בטרם ידעו בוודאות כי הם יוכלו לשדר 24 פרקים ברצף. נוסף על כך, ג‘ואל סורנו, אחד מיוצרי הסדרה, הודיע כי הוא עוזב אחרי שבע שנים וחצי. לצערם של המעריצים, נסיון העבר מלמד כי כשהיוצרים עוזבים, רמת הסדרה צונחת והיא בדרך לסוף דרכה.· בקולנוע, המצב לא מבלבל במיוחד. ”מסע בין כוכבים“ נדחה מדצמבר 2008 למאי 2009, הקומדיה של בן סטילר ”Tropic Thunder“ נדחתה מיולי לאוגוסט השנה, הקומדיה של אדי מרפי ”ארץ שומקום“ נדחתה מספטמבר הקרוב ליוני 2009 ועוד ועוד. צפו לדחיות נוספות בקרוב.
ובצד החיובי של הדברים:
· מייקל ביי השלים את סיפור המסגרת של הרובוטריקים 2. החדשות הטובות: יהיו הרבה יותר רובוטים. החדשות הרעות: הדינוטריקים יעדרו גם הפעם.
· ארנסט סטברו בלופלד, הנבל הקירח עם החתול הפרסי שעמד בראש ארגון הפשע ”ספקטרה“ בשבעת סרטי בונד הראשונים (והיווה גם השראה לדר. איוול של מייק מאיירס כמובן), עשוי לשוב בבונד החדש. העיסוק בארגון הפשע, שהוזכר בקאזינו רויאל, עשוי להימשך בכל הקנדציה של דניאל קרייג כבונד (חתום כרגע לחמישה סרטים). מי יישחק את בלופלד החדש? כמה שמות נזרקו לחלל האוויר. השמועה המופרכת ביותר מצביעה על אל פאצ‘ינו. האם יש בה אמת? ימים יגידו.
קרדיט לספויילר .
המשך גלישה נעימה .




ציטוט ההודעה