קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה כנסו בבקשה
    על ידי Nickk87 בפורום Lineage II
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-02-2006, 19:22
  2. [בעיה]כנסו זה קשור ל 3DMark05
    על ידי Roje בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 17:19
  3. [בעיה] כנסו דחוף בקשה יש לי בעיה עם כונן D שלי..
    על ידי XFecToR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 18:53
  4. בעיה!!! כנסו מהר
    על ידי Help בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 12:14
  5. יש לי בעיה כנסו..
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[בעיה] כנסו

משתמש אנונימי
    אורח

Unhappy [בעיה] כנסו

אני בן 14 ואני שוקל 75 ק"ג גובה 1.75
    אני שמנמן לא ממש שמן ולא רזה.
    אני קראתי נעוצים ותאמינו לי בקושי הבנתי משהו ממה שרשום.. הכול AB +CD כול מיני דברים מסובכים. אז חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי.
    אני רוצה להוריד במשקל. ואני די מתבייש עכשיו לבוא לאמא שלי או לאבא שלי ולהגיד להם להתחיל להכין ארוחות בריאות כמו שכתוב בנעוצים. אבל אני ישתדל.
    אז ככה: אני רוצה להוריד בערך 10 - 15 ק"ג.
    אני רוצה שתמליצו לי מה אני יכול לעשות כדי להוריד את המשקל בצורה הכי מהירה ובריאה שאפשר...
    אני שונא לעשות ריצה אז תציעו לי אירובי אחר רק לא ריצה.
    מקווה שאתם מבינים...

עוד משהו אני רוצה להוריד גם שומן מהירחיים, רגליים איך אפשר לעשות את זה?

בבקשה רק אנשים שמבינים.

2. קישורים ממומנים

בשביל להרזות אתה תריך לאכול פחות מהמאזן הקלורי שלך שהוא משהו בסביבות ה2200, אתה בתאכלס יכול לאכול רק שוקולד ואם זה פחות מ2200 קלוריות זה טוב, אבל בשביל שלא תיהיה רעב אתה תיהיה חייב לאכול אוכל בריא שיש בו פחות קלוריות ובשביל זה אתה תצטרך את העזרה של ההורים שיכינו לך (אלא אם אתה כמוני וההורים לא יודעים לבשל אז תצטרך להתסדר לבד), ותפריט אני לא יכול לבנות לך בגלל שפשוט אין לי כח ואני לא יודע כלום עליך- אם אתה רוצה לך לדיאטנית או משהו והיא תבנה לך.
    אירובי: אתה לא אוהב ריצה? אתה יכול לעשות הליכה מהירה, סטפר (המכשיר שזה כמו עליית מדרגות...), שחייה, כדורגל,כדורסל...
    ואתה לא יכול להוריד שומן ממקום אחד בגוף, איפה שהשומן נמצא זה הגנטיקה שלך ובשביל להוריד שומן ממקום אחד אתה תצטרך להוריד שומן מכל הגוף

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי airwolf67 צפיה בהודעה
    בשביל להרזות אתה תריך לאכול פחות מהמאזן הקלורי שלך שהוא משהו בסביבות ה2200, אתה בתאכלס יכול לאכול רק שוקולד ואם זה פחות מ2200 קלוריות זה טוב, אבל בשביל שלא תיהיה רעב אתה תיהיה חייב לאכול אוכל בריא שיש בו פחות קלוריות ובשביל זה אתה תצטרך את העזרה של ההורים שיכינו לך (אלא אם אתה כמוני וההורים לא יודעים לבשל אז תצטרך להתסדר לבד), ותפריט אני לא יכול לבנות לך בגלל שפשוט אין לי כח ואני לא יודע כלום עליך- אם אתה רוצה לך לדיאטנית או משהו והיא תבנה לך.
    אירובי: אתה לא אוהב ריצה? אתה יכול לעשות הליכה מהירה, סטפר (המכשיר שזה כמו עליית מדרגות...), שחייה, כדורגל,כדורסל...
    ואתה לא יכול להוריד שומן ממקום אחד בגוף, איפה שהשומן נמצא זה הגנטיקה שלך ובשביל להוריד שומן ממקום אחד אתה תצטרך להוריד שומן מכל הגוף
    אתה לא מבין אחי אני מתבייש ללכת לדיאטנית.
    בוא אני יגיד לך דבר כזה אמרתה שהמאזן הקלורי שלי הוא 2200 אז אני צריך לאכול פחות מ- 2200 קלוריות כדי להרזות. אז ככה אני קם בבוקר הולך לבית ספר חוזר יוצא לריצה/הליכה/קפיצה בחבל הוא אירובי מסוג כזה או אחר אוכל ארוחה שהמאזן הקלורי שלה פחות מ- 2200 אתה אומר שזה יעזור להוריד במשקל.

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

מה לעשות שאתה שונא לרוץ..כדי להגיע לתוצאות צריך לסבול :]

אני לא בטוח שזה 2200 אז תעשה בערך 2200 (לא מוצא את המחשבון הזה שמחשב), וכל הארוחות ביחד אמורות להיות פחות ב2200 לא כל ארוחה.
    ואין מה לעשות שאתה מתבייש, תלך בכל מקרה, עדיף שתתביש שעה אחת בחיים מאשר שתאכל לא נכון.
    וכן זה יעזור לך להוריד במשקל

משתמש אנונימי
    אורח

חישבתי ויצא לי:
    1803

הגיוני?

אני לא יודע...
    אבל אם זה מה שיצא תנסה לאכול 1400-1500

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אתה צריך סביב ה2160-2200 קלוריות תחזוקה ללא אירובי וללא דברים מיוחדים סה"כ ישיבה מול מחשב רוב היום, הליכה קצרה לתחנת אוטובוס ודברים מינורים.
    כדי להוריד אחוזי שומן אתה צריך לאכול פחות מהתחזוקה , כמובן שאם תעשה 40 דקות אירובי ששווי ערך לכ-500 קלוריות התחזוקה שלך נהפכת להיות 2700 (הוספתי עוד 500 קלוריות) , אז צריך לחשב את זה בהתאם.
    לא אוהב ריצה? יופי גם אני ואני לא רצתי יותר מעשור כי זה פשוט משעמם , מה אני עושה? קודם כל נרשם למכון כושר כי אני מריח שאתה לא רשום , דבר שני יש לך שם מגוון רחב של פעילויות אירובי בין אם זה חוגים כאלה ואחרים למכשירים (עליית מדרגות , אופניים , אופניים בעמידה[אליפטיקל , האהוב עלי] , חתירה , הליכון , סקי וכו' וכו'.
    תקפיד להכניס כ150 גרם חלבון ביום , 20% שומן לפחות מהסך הקלורי (תוציא 20% מ2200 מה שיוצא תחלק ב9 זה כמה גרם שומן אתה צריך ביום , כי 1 גרם שומן שווה ל9 קלוריות) , וכל השאר פחמימות ,
    בהצלחה.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    אתה צריך סביב ה2160-2200 קלוריות תחזוקה ללא אירובי וללא דברים מיוחדים סה"כ ישיבה מול מחשב רוב היום, הליכה קצרה לתחנת אוטובוס ודברים מינורים.
    כדי להוריד אחוזי שומן אתה צריך לאכול פחות מהתחזוקה , כמובן שאם תעשה 40 דקות אירובי ששווי ערך לכ-500 קלוריות התחזוקה שלך נהפכת להיות 2700 (הוספתי עוד 500 קלוריות) , אז צריך לחשב את זה בהתאם.
    לא אוהב ריצה? יופי גם אני ואני לא רצתי יותר מעשור כי זה פשוט משעמם , מה אני עושה? קודם כל נרשם למכון כושר כי אני מריח שאתה לא רשום , דבר שני יש לך שם מגוון רחב של פעילויות אירובי בין אם זה חוגים כאלה ואחרים למכשירים (עליית מדרגות , אופניים , אופניים בעמידה[אליפטיקל , האהוב עלי] , חתירה , הליכון , סקי וכו' וכו'.
    תקפיד להכניס כ150 גרם חלבון ביום , 20% שומן לפחות מהסך הקלורי (תוציא 20% מ2200 מה שיוצא תחלק ב9 זה כמה גרם שומן אתה צריך ביום , כי 1 גרם שומן שווה ל9 קלוריות) , וכל השאר פחמימות ,
    בהצלחה.
    תודה משה ולכולם...
    אני מקווה להרגיש בשינוי.

אתה יכול שניה להסביר לי משהו משה? אם הוא אמור לאכול נגיד 2000 קלוריות? אז מורידים מזה בחיטוב 300 קלוריות=1700 וזה כמה שהוא אמור לאכול?

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לא בדיוק ,ממליץ לקרוא את הקטע של החישוב כמה קלוריות לשרוף בחיטוב מבלי לאבד מסת שריר , ציטוט מהמדריך לחיטוב :
    3. כמה קלוריות לצרוך ביום?

לאחר שאנחנו יודעים את הצריכה הקלורית , נחסר ממנה 69 קלוריות לכל ק"ג של שומן. להזכירכם , משקל השומן הוא (משקל הגוף*אחוז השומן) לחלק ל100. בדוגמא שהבאנו של הבחור ששוקל 80 ק"ג על 20% שומן , התוצאה תהיה 16. לכן , נחסר מהתוצאה 1088 כדי להגיע לאיבוד שומן מירבי תוך מינימום של פגיעה במסת שריר. הגוף יכול להכנס לגרעון של 69 קלוריות על כל ק"ג שומן בלי לפגוע במסה השרירית [או כמעט בלי לפגוע](1) , לכן כמות השומן תכתיב לנו את הקצב של הירידה. עם הזמן הירידה תאט , כיוון שיש פחות שומן וקצב הירידה ירד בהתאם.
    דוגמה האחוז שומן שלי הוא 20% ואני שוקל 80 קילוגרם , משמע יש לי 16 קילו של שומן (תעשה חישוב של אחוזים חומר של כיתה ד' ) משמע אני יכול לפי הנוסחא להיכנס לגירעון קלורי של כ 1100 קלוריות ,ז"א שאם התחזוקה היומית שלי זה 2000 קלוריות אני יכול לאכול 900 (שוב מדגיש את היכול לא אומר שבהכרח) מבלי לאבד מסת שריר , כמובן שההגיון הבריא אומר שכמה שפחות אחוזי שומן יש לך ככה הגירעון הקלורי שלך יהיה קטן יותר , פה נכנסים לעסק חומרים , גנטיקה , התמדה וכו'.
    ד"א לזכור , 7700 קלוריות = 1 קילו שומן בתאוריה , בשטח זה קשור לגנטיקה , מצב הורמונלי , חילוף חומרים וכו' וכו'.

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

משה שאלה לי אליך:
    אני יכול כאירובי לקפוץ בחבל? אבל איזה חצי שעה בוקר, צהריים וערב כול יום?
    זה יעזור בשריפת קלוריות?
    נערך לאחרונה על ידי T0Blerone; 05-04-2008 בשעה 00:04.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Apple צפיה בהודעה
    משה שאלה לי אליך:
    אני יכול כאירובי לקפוץ בחבל? אבל איזה חצי שעה בוקר, צהריים וערב כול יום?
    זה יעזור בשריפת קלוריות?
    כל דבר שמעלה לך את הדופק לאורך זמן הוא מעולה , וקפיצה בחבל זה נחמד מאוד אבל לדעתי האישית זה משעמם לאחר כמה זמן, ופורשים מזה מהר , אם אתה אוהב את זה , לך על זה.

משתמש אנונימי
    אורח

הבנתי והפנמתי.
    אני יתחיל מהיום כבר. אני עוד יחזור לכאן עם תוצאות. אפשר לנעול [:
    תודה

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect