קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בעיות עם החברה...
    על ידי IPazikov בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-04-2011, 16:15
  2. [עזרה] בעיות עם החברה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-09-2009, 21:00
  3. [עזרה] בעיות תקציביות עם החברה
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 22:15
  4. [פריקה] שתי בעיות:‎$
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 20:44
  5. בעיות עם החברה, רוצה להיפרד אבל זה ישבור אותה.
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 10:48
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[פריקה] בעיות עם החברה - בן 15

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל [פריקה] בעיות עם החברה - בן 15

יש לי חברה עוד 10 ימים נהיה 5 חודשים, ופשוט מההתחלה חשבתי שהכרתי את הבנאדם הכי טבו שקיים, הבנאדם שהכי מתאים לי בעולם, וכולם אמרו לי שאנחנו מתאימים כמו לא יודע מה, והתקופה הזאת נגמרה באיזשו שלב, והתחלית לחשוד בה, חשדתי שהיא לא אוהבת אותי... התחלנו עם מריבות... היינו רבים כל כמה זמן... עכשיו בחודש ומשו האחרון אנחנו רבים בתדירות הרבה יותר גבוהה, בשובעיים האחרוניםז ה בכלל איזה כל יום יומיים... וזה פשוט נאמס... היום היינו בים והיא התחילה להתנהג באופן מוזר בהחלט אל החבר הכי טוב שלי... אני אחד שרואה כאלה דברים כמעט תמיד, וראיתי את זה איתה והיא פשוט שיגעה אותי עם זה, הפסקתי לדבר איתה והתעצבנתי עליה והיא המשיכה עם זה אפילו יותר... וראיתי את זה... אנלא יודע מה הסיבה שלה לזה אני יודע שזה היה, בין אם זה כי נמאס לה ממני או בין אם זה כדי לגרום לי לקנאות מאיזשהי סיבה... ועכשיו כ"כ קרוב ל5 חודשים אני חושב על להפרד ממנה אבל אני יודע שאני אתחרט כי אני יודע שיכולים להיות מצבים שהיא הבנאדם היחיד במציל אותי... אני בנאדם שנכנס לדכאונות שלי בעיה והיא יכולה להיות הבנאדם שמוציא אותי מהם... אנלא יודע מה אני אעשה בלעדיה אבל אני יודע שאני לא יכול לסבול את המריבות האלה יותר...היה טוב להגיד את כל זה...

לא רוצה לנעול לך אבל רק תזכיר בן כמה אתה ותקרא חוקים בהודעות הנעוצות למעלה בבקשה
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 16-04-2008 בשעה 17:55.

2. קישורים ממומנים

FoXRiveR
    אורח

תדבר איתה על זה, ותגיד לה מה הקטע שלה .. ותחליטו ביחד מה לעשות

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

לא טוב לך איתה ? תעיף אותה! יש עוד 10000 כלבות אחרות שמתות להכיר אותך.
    נערך לאחרונה על ידי בני =\; 16-04-2008 בשעה 18:04.

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

אני עם בנימין!!!
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש אנונימי
    אורח

מצטער, אני בן 15...ואמממ אנלא בטוח, כאילו הכרתי לא הכי קצת בנות, אני יודע שיש עוד כאלה, אבל כאילו אני ארגיש מאוד רע אם נצטרך להפרד ולכן לדעתי זה צריך לבוא ממש כהחלטה אחרונה, אבל מה שבטוח זה שאני אצטרך לדבר איתה...

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

תראה תדבר איתה.
    זה קורה לרוב בני הזוג בחודש החמישי בממוצע.. שהם כבר מאבדים את הרגש הראשוני ואז הכל שגרתי והם מתחילים לריב...

הפתרון הכי טוב זה לדבר איתה ולהגיד לה שבזמן האחרון אתם רבים ואתם צריכים
    [רגע.. על מה אתם רבים בדיוק?< יש משו ספציפי או שזה על כל דבר כמעט..? חחח ]
    להגיע להסכמים ביינכם.. ותראה שהשיחה הזאת תשפר את המצב רוח

משתמש אנונימי
    אורח

אנחנו רבים על כל מיני דברים, אני יכול לריב איתה על זה שהיא צועקת עלי במשך כמה זמן יותר מידי בלי הרבה סיבות, אני יכול לריב איתה כי היא יכולה לעצבן ולקרצץ לפעמים, אני יכול לריב איתה אפילו על דאגת יתר שהיא מזכירה לי ככה את אמא שלי... וכבר דיברנו על זה ואנחנו לא מצליחים לעשות כלום, לא יודע זה כאילו כבר הפך לשגרה כלשהי לריב על כאלה דברים ולפעמים זה מעצבן שכאילו אני מצפה ממנה למשו אבל אני לא מקבל את זה ולפעמים מקבל בדיוק ההפך וזה משגע אותי ואני גם לא יכול להסביר את זה... ואני כבר בכלל לא יודע מה לעשות עם המריבות, זה לא שאני רב איתה בכוונה... אני כבר לא יודע מה להגיד לה אפילו על זה...

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    52

אממ.. טוב
    בקשר לזה שאתה נכנס לדיכאונות והיא יכולה להוציא אותך מהם אז ככה:
    תשמע, המון אנשים נכנסים לדיכאונות.. וזה כבר לא בסדר. זה שהיא מוציאה אותך מהדיכאונות זה לא פותר אותך משום דבר, אתה כביכול תלוי באדם אחר. להיות תלוי באדם אחר זה נורא! אני לא מדבר איתך על לסמוך על מישהו אלא על להיות תלוי במישהו.
    הייתי חייב לומר לך את זה.. אם אתה נכנס לדיכאון פשוט תמצא חבר טוב לדבר איתו על זה! ובכלל אם אפשר אז גם לא להיכנס לדיכאון בכלל, בדיוק כמוני.. אני לא רואה את זה ככה. אני לא יושב בחדר עד 2 לפנות בוקר ואומר לעצמי:"בא לי למות, אני מסכן" וכו'.. למרות שיש את הקטע של הרחמים העצמיים לכל אחד וגם לי והשאלה של "למה אני?" וכו'.. אבל לא צריך להגזים! צריך לדעת איך לא להיכנס למצב של הגזמה שיוביל לדיכאון.

עכשיו, בקשר לחברה... רק רציתי לומר שכולם רבים, וזה שאתה לא מרגיש מה שהרגשת אליה בהתחלה זה רק בגלל שנוצרת שגרה! צריך לבטל את השגרה ולחזור אל ה"חדש". תמיד לחדש ותמיד לגרום לשניכם לשמוח.. אפילו בדברים הכי קטנים..
    אז מה אם רבתם? אפשר לתקן!
    אחד הדברים שאנשים לא יודעים לעשות זה לבקש סליחה.. אם עשית טעות יש 3 שלבים לבקשת סליחה:
    1) סליחה
    2) אני אשם
    3) איך אוכל לתקן זאת?
    מבין? אם אתה עשית טעות, אז תלמד לבקש סליחה.. ואם היא עשתה, אז תבין אותה! כי היא לא יודעת איך...
    אני לא חושב שהיא עושה לך בכוונה.. זה סתם טיפה קינאה וחשש שהיא תבגוד בך או משהו.. אבל גם אם כן, אז מה? תמצא מישהי אחר בקרוב שתתן לך הרגשה יותר טובה.. גם אם זה מרגיש עכשיו הכי טוב בעולם..

המטרה של ההודעה הזאתי היא לא לגרום לך להיפרד או לזרוק אותה וכו'.. אלא להחדיר לך מוטיבציה שזה נורמלי שכולם רבים בזוגיות, זה נורמלי להיות עצוב וזה נורמלי לבקש סליחה על טעויות. אז תחשוב טוב.. אתה באמת רוצה לעשות טעות או לתקן את המעוות?
    נערך לאחרונה על ידי barucheliav; 16-04-2008 בשעה 18:47.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. InGiDaO צפיה בהודעה
    תראה תדבר איתה.
    זה קורה לרוב בני הזוג בחודש החמישי בממוצע.. שהם כבר מאבדים את הרגש הראשוני ואז הכל שגרתי והם מתחילים לריב...

הפתרון הכי טוב זה לדבר איתה ולהגיד לה שבזמן האחרון אתם רבים ואתם צריכים
    [רגע.. על מה אתם רבים בדיוק?< יש משו ספציפי או שזה על כל דבר כמעט..? חחח ]
    להגיע להסכמים ביינכם.. ותראה שהשיחה הזאת תשפר את המצב רוח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
    בלי להעליב אבל די לחיות בסרט =\

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי barucheliav צפיה בהודעה
    אממ.. טוב
    בקשר לזה שאתה נכנס לדיכאונות והיא יכולה להוציא אותך מהם אז ככה:
    תשמע, המון אנשים נכנסים לדיכאונות.. וזה כבר לא בסדר. זה שהיא מוציאה אותך מהדיכאונות זה לא פותר אותך משום דבר, אתה כביכול תלוי באדם אחר. להיות תלוי באדם אחר זה נורא! אני לא מדבר איתך על לסמוך על מישהו אלא על להיות תלוי במישהו.
    הייתי חייב לומר לך את זה.. אם אתה נכנס לדיכאון פשוט תמצא חבר טוב לדבר איתו על זה! ובכלל אם אפשר אז גם לא להיכנס לדיכאון בכלל, בדיוק כמוני.. אני לא רואה את זה ככה. אני לא יושב בחדר עד 2 לפנות בוקר ואומר לעצמי:&quot;בא לי למות, אני מסכן&quot; וכו'.. למרות שיש את הקטע של הרחמים העצמיים לכל אחד וגם לי והשאלה של &quot;למה אני?&quot; וכו'.. אבל לא צריך להגזים! צריך לדעת איך לא להיכנס למצב של הגזמה שיוביל לדיכאון.

עכשיו, בקשר לחברה... רק רציתי לומר שכולם רבים, וזה שאתה לא מרגיש מה שהרגשת אליה בהתחלה זה רק בגלל שנוצרת שגרה! צריך לבטל את השגרה ולחזור אל ה&quot;חדש&quot;. תמיד לחדש ותמיד לגרום לשניכם לשמוח.. אפילו בדברים הכי קטנים..
    אז מה אם רבתם? אפשר לתקן!
    אחד הדברים שאנשים לא יודעים לעשות זה לבקש סליחה.. אם עשית טעות יש 3 שלבים לבקשת סליחה:
    1) סליחה
    2) אני אשם
    3) איך אוכל לתקן זאת?
    מבין? אם אתה עשית טעות, אז תלמד לבקש סליחה.. ואם היא עשתה, אז תבין אותה! כי היא לא יודעת איך...
    אני לא חושב שהיא עושה לך בכוונה.. זה סתם טיפה קינאה וחשש שהיא תבגוד בך או משהו.. אבל גם אם כן, אז מה? תמצא מישהי אחר בקרוב שתתן לך הרגשה יותר טובה.. גם אם זה מרגיש עכשיו הכי טוב בעולם..

המטרה של ההודעה הזאתי היא לא לגרום לך להיפרד או לזרוק אותה וכו'.. אלא להחדיר לך מוטיבציה שזה נורמלי שכולם רבים בזוגיות, זה נורמלי להיות עצוב וזה נורמלי לבקש סליחה על טעויות. אז תחשוב טוב.. אתה באמת רוצה לעשות טעות או לתקן את המעוות?
    בקשר לדיכאון, אני כמעט תמיד אספר את זה קודם לחברים, אח"כ לה.. .אני אומר שיש מצבים והיא זאת שמוציאה אותי מהדיכאונות - לא תמיד, במצבים שחברים לא יכולים, וזה גם קורה... בקשר לסליחה, אני בנאדם שכן יודע להגיד אוקיי טעיתי אני מצטער על זה, אני מתנצל תמיד כשאני מרגיש משו לא בסדר במעשים שלי, אפילו אם זה הקטנים ביותר... אבל במקרה הזה לדעתי לא אני האשם פה, ואם היא לא מנסה לדבר איתי או משו אז אנלא חושב שאני צריך לבוא אליה ולבקש סליחה, זה יגרום לי להיות טיפה חלש אופי וכזה אני מעדיף כרגע לחכות עד שהיא תנסה לדבר איתי, ולרוב אני נשבר בזה ומנסה לדבר איתה בכ"ז... אבל הפעם אני לא אשבר, ואני מנסה להכניס לי לראש את זה שפרידה זאת אפשרות עם סיכויים גדולים כרגע... ואני יודע שלריב זה נורמלי אבל תלוי באיזו תדירות.. באיזשהו שלב זה ממש מעצבן...

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    52

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    בקשר לדיכאון, אני כמעט תמיד אספר את זה קודם לחברים, אח"כ לה.. .אני אומר שיש מצבים והיא זאת שמוציאה אותי מהדיכאונות - לא תמיד, במצבים שחברים לא יכולים, וזה גם קורה... בקשר לסליחה, אני בנאדם שכן יודע להגיד אוקיי טעיתי אני מצטער על זה, אני מתנצל תמיד כשאני מרגיש משו לא בסדר במעשים שלי, אפילו אם זה הקטנים ביותר... אבל במקרה הזה לדעתי לא אני האשם פה, ואם היא לא מנסה לדבר איתי או משו אז אנלא חושב שאני צריך לבוא אליה ולבקש סליחה, זה יגרום לי להיות טיפה חלש אופי וכזה אני מעדיף כרגע לחכות עד שהיא תנסה לדבר איתי, ולרוב אני נשבר בזה ומנסה לדבר איתה בכ"ז... אבל הפעם אני לא אשבר, ואני מנסה להכניס לי לראש את זה שפרידה זאת אפשרות עם סיכויים גדולים כרגע... ואני יודע שלריב זה נורמלי אבל תלוי באיזו תדירות.. באיזשהו שלב זה ממש מעצבן...
    שמח לשמוע
    אז עכשיו אפשר להגיע לפיתרון..
    אם אתה רוצה אותה באמת/חושב שאתה באמת אוהב אותה, אני לא חושב שזה ישנה אם אתה תיראה "חלש אופי" או כל דבר כזה או אחר..
    לפעמים מי שמתמודד עם הבעיה, אפילו שהוא צודק. הוא הכי אמיץ.. ואני בטוח שאתה יודע את זה..
    מה שאתה צריך לעשות זה לבקש מחבר טוב או חברה טובה שלה שהיא גם חברה שלך לדבר איתה.. זה הכי עוזר. לבקש בלי שהיא תדע שאתה ביקשת..
    זה נורא פשוט, אתה אומר לחברה שלה:"אני צריך עזרה, ואם את תוכלי לעזור לי אני אשמח" מספר לה את העניין אבל מסביר את עצמך למה אתה חושב שאתה לא טועה (ולא למה אתה חושב שאתה צודק!). היא תדבר איתה ותנסה להבין, ותחזור עם תשובה..

אם לא בא לך על העיניין הזה אז הדבר השני הכי פשוט לעשות זה לא לעשות כלום.. ז"א להתנה כאילו כלום לא קרה! ולא להתעלם ממנה כמו שאתה עושה עכשיו וללכת איתה עד הסוף..
    פשוט לבוא אליה בהפתעה כזאתי כאילו כלום לא קרה ולהמשיך הכל כרגיל.. ואז כשזה יעלה שוב אז להתמודד!!!! לא לחמוק מזה בהתעלמות ממנה!
    מבין? אתה בעצם לא מתעלם מהבעיה.. אלא טיפה דוחה אותה כרגע עד שזה יעלה ויהיה אפשר לדבר בצורה יפה אחרי שאתה כבר יודע מה לעשות.

תנסה! זה עוזר..

משתמש אנונימי
    אורח

שמח לשמוע
    אז עכשיו אפשר להגיע לפיתרון..
    אם אתה רוצה אותה באמת/חושב שאתה באמת אוהב אותה, אני לא חושב שזה ישנה אם אתה תיראה &quot;חלש אופי&quot; או כל דבר כזה או אחר..
    לפעמים מי שמתמודד עם הבעיה, אפילו שהוא צודק. הוא הכי אמיץ.. ואני בטוח שאתה יודע את זה..
    מה שאתה צריך לעשות זה לבקש מחבר טוב או חברה טובה שלה שהיא גם חברה שלך לדבר איתה.. זה הכי עוזר. לבקש בלי שהיא תדע שאתה ביקשת..
    זה נורא פשוט, אתה אומר לחברה שלה:&quot;אני צריך עזרה, ואם את תוכלי לעזור לי אני אשמח&quot; מספר לה את העניין אבל מסביר את עצמך למה אתה חושב שאתה לא טועה (ולא למה אתה חושב שאתה צודק!). היא תדבר איתה ותנסה להבין, ותחזור עם תשובה..

אם לא בא לך על העיניין הזה אז הדבר השני הכי פשוט לעשות זה לא לעשות כלום.. ז&quot;א להתנה כאילו כלום לא קרה! ולא להתעלם ממנה כמו שאתה עושה עכשיו וללכת איתה עד הסוף..
    פשוט לבוא אליה בהפתעה כזאתי כאילו כלום לא קרה ולהמשיך הכל כרגיל.. ואז כשזה יעלה שוב אז להתמודד!!!! לא לחמוק מזה בהתעלמות ממנה!
    מבין? אתה בעצם לא מתעלם מהבעיה.. אלא טיפה דוחה אותה כרגע עד שזה יעלה ויהיה אפשר לדבר בצורה יפה אחרי שאתה כבר יודע מה לעשות.

תנסה! זה עוזר..
    אוקיי אני לא אוהב לקטול רעיונות, אבל הרעיון הראשון נראה לי קצת כיתה ה' חחחחדבר שני לדעתי לדחות אותה לא יצא לי, אני סתם אחשוב על זה כל הזמן בלי שזה יוביל לשומדבר... לדעתי אם אני אחכה טיפה ואראה אם היא תנסה לדבר איתה קודם כל אני אבין שאכפת לה לפחות קצת זה כבר סימן ראשון למשו טוב, דבר שני אני אדבר איתה ואציג בפני הכל בעיה שלי... ככה לדעתי צריך לעבוד הרעיון היותר טוב... הבעיה שלי שאם זה לא יעבוד כי היא לא תנסה אפילו אני חושב שאני אתחיל את השיחה וזה לא ייגמר בטוב... ככה זה קורה בד"כ במצבים כאלה שאני פשוט ממשיך את הריב למקום יותר גרוע, אבל הפעם זה יהיה למקום הרבהיותר גרוע... כי כשאני אראה שלא אכפת לה מזה והיא חיה עם זה בסבבה ועוד זה שהיא התקרבה לחבר הכי טוב שלי היום כמו איזה לא יודע מה זה ממש מעלה לי עצבים ואני מרגיש שעם כזו אחת אני לא רוצה להיות... אבל אם יקרה ואני כן אראה שאכפת לה מזה לעזאזל אז אני אבין שיכול להיות והכל היה סתם שקר ןהעיניים שלי הטעו אותי... אני בספק בכ"ז...

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    52

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוקיי אני לא אוהב לקטול רעיונות, אבל הרעיון הראשון נראה לי קצת כיתה ה' חחחחדבר שני לדעתי לדחות אותה לא יצא לי, אני סתם אחשוב על זה כל הזמן בלי שזה יוביל לשומדבר... לדעתי אם אני אחכה טיפה ואראה אם היא תנסה לדבר איתה קודם כל אני אבין שאכפת לה לפחות קצת זה כבר סימן ראשון למשו טוב, דבר שני אני אדבר איתה ואציג בפני הכל בעיה שלי... ככה לדעתי צריך לעבוד הרעיון היותר טוב... הבעיה שלי שאם זה לא יעבוד כי היא לא תנסה אפילו אני חושב שאני אתחיל את השיחה וזה לא ייגמר בטוב... ככה זה קורה בד"כ במצבים כאלה שאני פשוט ממשיך את הריב למקום יותר גרוע, אבל הפעם זה יהיה למקום הרבהיותר גרוע... כי כשאני אראה שלא אכפת לה מזה והיא חיה עם זה בסבבה ועוד זה שהיא התקרבה לחבר הכי טוב שלי היום כמו איזה לא יודע מה זה ממש מעלה לי עצבים ואני מרגיש שעם כזו אחת אני לא רוצה להיות... אבל אם יקרה ואני כן אראה שאכפת לה מזה לעזאזל אז אני אבין שיכול להיות והכל היה סתם שקר ןהעיניים שלי הטעו אותי... אני בספק בכ"ז...
    את האמת, אלו לא הבחירות שרציתי לתת לך.. רציתי לכתוב לך שכדאי שתתמודד עם הבעיה ותלך לדבר איתה על זה.. אבל חשבתי שאתה לא תרצה אז נתתי לך משהו של "כיתה ח'" כמו שאמרת.. (שכחתי שאתה בן 15).. לא נורא..
    אז עכשיו רציני, לך על זה! לפחות אתה לא מצפה להרבה! אבל אין טעם לבוא בתחושה של "אני צודק" וכו'.. פשוט תבוא ותנסה להבין אותה ומה הבעיה שלכם.
    מבין??? רק ככה זה יפתר! אם תנסה להבין אותה! ואם אתה מבין אותה והיא מתעקשת לעשות לך רע. אז תגיד לה שלום, ותעבור הלאה.

משתמש אנונימי
    אורח

את האמת, אלו לא הבחירות שרציתי לתת לך.. רציתי לכתוב לך שכדאי שתתמודד עם הבעיה ותלך לדבר איתה על זה.. אבל חשבתי שאתה לא תרצה אז נתתי לך משהו של &quot;כיתה ח'&quot; כמו שאמרת.. (שכחתי שאתה בן 15).. לא נורא..
    אז עכשיו רציני, לך על זה! לפחות אתה לא מצפה להרבה! אבל אין טעם לבוא בתחושה של &quot;אני צודק&quot; וכו'.. פשוט תבוא ותנסה להבין אותה ומה הבעיה שלכם.
    מבין??? רק ככה זה יפתר! אם תנסה להבין אותה! ואם אתה מבין אותה והיא מתעקשת לעשות לך רע. אז תגיד לה שלום, ותעבור הלאה.
    אני אקשיב לזה... אבל בינתיים אני אשתדל לחכות טיפה... אני בספק כמה אני אוכל להתאפק בגלל שאני בכ"ז לא איבדתי אליה את הרגש אבל אני אנסה לראות כי אני אסבול אח"כ אם אני אטעה הפעם ולא אדע כבר עכשיו אם אכפת לה או לא... למרות שכבר פעם דיברתי איתה ומאז היא ניסתה להראות שבאמת אפכת לה, והאמנתי, עד היום...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי בני =\ צפיה בהודעה
    לא טוב לך איתה ? תעיף אותה! יש עוד 10000 כלבות אחרות שמתות להכיר אותך.
    למה כלבות?=\

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect