יאאלה אז ככה בוא נעשה סדר ואני מביא לכם 5 סרטים עם טריילרים(חדשים שלא בקולנוע שיצאו עוד איזה שבועיים ומעלה חוץ מאחד)וככה תראו אם הסרט יפה או לא..אם כדאי ללכת לקולנוע להוריד או לא לראות בכלל...כל הסרטים עם תקצירים חוץ מהראשון..כל הטריילרים עם תרגום!
תודה ענקית לאתר sratim!!
מלכי הרחוב-עם תרגום
טריילר(עם תרגום)
צפייה באיכות גבוהה
תאריך יציאה לקולנוע בחוץ לארץ:11/4/08
תהיה חכם-עם תרגום
תקציר:
אדפטציה קולנועית לסיטקום משנת 1965 שבין יוצריו היה מל ברוקס (אוכפים לוהטים, שגעון בחלל, המפיקים ועוד). מקסוול סמארט הוא סוכן 86 בסוכנות קונטרול הנאבקת בסוכנות כאוס. סוכן 86 הוא לא בדיוק מבריק לכן לצידו ניתן למצוא את סוכנת 99 החכמה והיפה.
טריילר(עם תרגום)
צפייה באיכות גבוהה
הממלכה האסורה:-עם תרגום
תקציר:
אובססיה של נער אמריקאי לתגלית שנוצרה על ידי הקונג פו שולחת אותו להרפתקה בסין, שם הוא מצטרף ללוחמים צבאיים שמשימתם היא לשחרר את מלך הקופים (ג'קי צ'אן) מהכלא.
סרט עם כוכבי סרטי הקונג פו הגדולים ביותר ג'ט לי ("מחסל פראי") וג'קי צאן ("שעת שיא").
טריילר-עם תרגום
צפייה באיכות גבוהה
שוד הבנק:עם תרגום
תקציר:
מותחן בבימויו של רוג'ר דונלדסון ("השתול", "מין מסוכן") ע"פ תסריט של דיק קלמנט ואיאן לה פרנייס (התסריטאים של "גול!" ו"מעבר ליקום"), המבוסס על תעלומת שוד בנק שהתרחש בלונדון ב-1971, ומעולם לא נפתרה. חבורה של גנבים חפרו מנהרה וסללו את דרכם לכספת שמורה, ממנה שדדו מיליוני דולרים בכסף מזומן ובתכשיטים. השוד עשה כותרות בחדשות במשך כמה ימים, אבל אז כל הדיווחים הופסקו בעקבות צו איסור פרסום של הממשלה.
ב"שוד הבנק", השוד מערב רצח, שחיתות ושערוריית מין הקשורים למשפחת המלוכה. בסופו של דבר, השודדים הם מהאנשים החפים מפשע ביותר המעורבים בפשע.
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 07/03/2008
טריילר:עם תרגום
צפייה באיכות גבוהה
יום הראשון הקרוב:
תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 27/03/2008
תקציר
דרל (אייס קיוב) וליג'ון (טרייסי מורגן) הם חברים טובים מאוד ופושעים קטנים שחייבים לאנשים 17 אלף דולר או שרדל יאבד את בנו, הם חושבים על מזימה לשדוד את הכנסייה שלהם, במקום זה הם מבלים את כל הלילה בכנסייה ונאלצים להתמודד עם האנשים שנמצאים בכנסייה.
טריילר-עם תרגום
צפייה באיכות גבוהה
ושוב תודה ענקית לאתר sratim על הטריילרים ועל התקצירים!
קרדיט לor8parker תודה אחי עזרת לי!!
![]()
***קרדיט ענק לי שהשקעתי הרבה זמן!!!!!!!!!יאאלה אנשים תגיבו!!

תודה ענקית לאתר sratim!!

ציטוט ההודעה