תוכן העניינים:
1. חוקים.
2. מה זה Silkroad ?
3. הורדות, הרשמה ואתר הבית.
4. דרישות מערכת.
5. רשימת שרתים.
6. תמונות וסרטונים.
7. מדריכים.
7.1. מדריך עבודות.
7.2. עזרים לשחקן.
1. חוקים:
א. אסור להספים.
ב. אסור לקלל.
ג. אסור להציף את הנושא בשאלות שלא ענו לכם.
ד. להנות.
2. מה זה Silkroad ?
Silkroad או בקיצור SRO, הוא משחק MMORPG תלת-מימדי בעל גראפיקה מעולה מחברת Joymax.
המשחק מבוסס על סיפור אמיתי, על סוחרים שעשו את דרכם בין סין לאירופה. לידיעתכם, דרך המשי היא דרך אמיתית.
במשחק אתם מגלמים דמות, סינית או אירופאית לבחירתכם וברמה 20 אתם בוחרים להיות סוחר, צייד או גנב.
במשחק יש אפשרות לרכב על סוס. לסוחר ולגנב יש גם בהמה, גמל ופיל.
וכמובן, כמו בכל משחק טוב יש פטים. זאב, ציפור כחולה, יען, ארנב, סנאי וחזירון.
3. הורדות, הרשמה ודף הבית:
דף הבית של החברה: http://www.joymax.com
דף הבית של המשחק: http://www.silkroadonline.net
הרשמה: לחצו כאן.
הורדות: 1.
FileShack 3.
FileFront 2.
FilePlanet
עדכון כרטיסי מסך: GeForce ATI Radeon
עדכון DirectX: לחץ כאן.
4. דרישות מערכת:

http://youtube.com/watch?v=pEAdLWOGRaY
7. מדריכים:
7.1 מדריך עבודות :
העבודות במשחק הזה שונות מהעבודות במשחקים אחרים. במשחק הזה העבודות הן: סוחר, צייד וגנב.
מערכת העבודות בנויה על מחזוריות ולכן לכל עבודה יש יתרונות וחסרונות משלה.
הסוחר מעביר סחורות מעיר לעיר ומרוויח כסף. הצייד מתלווה אל הסוחר ומגן עליו ממפלצות וגנבים. הגנבים,
גונבים את הסחורה של הסוחר. אם תרצו להחליף עבודה, כל הנתונים של העבודה הקודמת נמחקים.
לכן אני ממליץ על ההתחלה להחליט על העבודה שלכם.
הסוחר: אני ממליץ להתחיל לסחור מרמה 25 ומעלה. תפקידו של הסוחר הוא להעביר סחורה
מעיר לעיר. רוצים להיות סוחרים? קראו בעיון את המדריך הבא. הסבר מפורט על העבודה ועל הסחר.
קודם כל לכו ל-Merchant בעירכם. הוא תמיד ימצא במפה ליד ה-Speciality Shop. קנו ממנו את פריט העבודה שלכם
(אצל הסינים זה דגל ואצל האירופאים זה תיק גב). הפריט יעלה לכם 10 אלף גולד. אחרי זה דברו איתו שוב ולחצו על
Join Merchants Guild. יפתח לכם חלון חדש ושם תצטרכו לרשום Alias. האליאס הוא בעצם שם חסוי שלכם.
בזמן מסע הסחר, הכינוי שלכם אוטומטית יתחלף לאליאס שבחרתם. לבשו את פריט העבודה וזה ישגר אתכם לאמצע העיר.
ברכותיי, אתם סוחרים! עכשיו לחצו על C. בחלון שיפתח תסתכלו למטה, יהיו לכם 3 קווים, קו לכל עבודה.
כל הקווים האחרים לא מעניינים אותנו. רק הקו הירוק. בסוף כל מסע סחר מתווספים לכם EXP של סוחר.
כל כמה מסעות סחר אתם תעלו דרגות. כמה שהדרגה שלכם יותר גבוהה ככה תקבלו יותר כסף על הסחורה.
עכשיו לכו ל-Stable ובחרו בלשונית Trans. בחרו בסוס הכי טוב לרמה שלכם ותרכבו עליו.
לכו ל-Speciality Shop. קנו סחורה השווה לכוכב אחד. כל כמות מסויימת של סחורה, שווה כוכב.
אני מציע בינתיים להיות כוכב אחד כי שני כוכבים ומעלה יכולים שחקנים שהם גנבים לגנוב לכם סחורה.
כשאתם כוכב אחד רודפים אחריכם רק גנבים של NPC. אני מציע לבקש מאחד הציידים להתלוות אליכם.
וגם אם יש לכם חברים שהם סוחרים, אני מציע לסחור איתם בפארטי.
כמו שאומרים, תמונה שווה אלף מילים. בעקרון זה מה שהסוחר אמור לעשות:
אחרי שקנינו סחורה והעמסנו אותה על הסוס אפשר לצאת לדרך. פשוט לכו עכשיו לעיר השניה
ותמכרו את הסחורה שעל הסוס ל-Speciality Shop בעיר השניה. זה הכל.
7.2 עזרים לשחקן :
מחשבון לתכנון סקילים (לשחקנים סינים)
מחשבון לתכנון סקילים {לשחקנים אירופאים)
מחשבון לתכנון סקילים לפי גאפ
יועץ סקילים (מומלץ בחום)
קרדיט ל MaxZXL