תקציר הסרט:
"כשאתה מתקרב לגיל שלושים, שני החברים הכי טובים שלך נשואים לבחורות מבאסות, ונשאר לך רק חבר אחד שאפילו ממנו אי אפשר להתעודד כי הוא בטלן מקצועי, אתה נשאר לבד עם השאלות שכשהיית ילד חשבת שרק משוגעים שואלים - מי אני? מה אני? מה אני עושה פה? לאן צריך להגיע ? ואיך זה שנראה שכולם יודעים את הדרך, אבל מצד שני נראה שכולם סובלים"? גולן, תל-אביבי כמעט בן שלושים, היה בטוח שהוא יודע מה זה להנות מהחיים. בשלב שכבר היה צריך להיות מנכ"ל נשוי עם מסיבות יום הולדת לחברים בהן מגישים פשטידות תרד ומבקשים את המתכון לפני שהולכים הביתה, הוא עדיין חגג. יום אחד, חברו הטוב מכיר לו את אחותו שחזרה משהות ארוכה בניו יורק, בחורה פרובוקטיבית וחסרת מעצורים, והיא מראה לו מה זה באמת לחיות את החיים. אבל מסתבר שלחיות את החיים זה לפעמים קשה יותר מלוותר עליהם...
דעה שלי
ראיתי עכשיו את הסרט [בפעם המי-יודע-כמה], הוא שודר אתמול בערוץ 15 בYES. מי שלא ראה, אל תדאגו בטח ישדרו אותו שוב בשבוע הקרוב.
אשכרה אחרי שראיתי תסרט ישבתי עם עצמי וחשבתי, פאק זה נכון! הם ממש צודקים
העלילה ממש מעניינת, המוסר השכל כל כך נכון, הם מציגים את זה גם כן בצורה מאוד... לא יודע איך להסביר, יומ-יומית, נכונה.
הפעם הראשונה שראיתי את הסרט, ממש שינתה אותי.
אתם חייבים לראות את הסרט כדי להבין, ומי שראה תסרט ולא מבין מה אני רוצה ממנו, שיראה שוב!
ציון
9

ציטוט ההודעה