מה הם התחזיות שלכם לגמר ליגת האלופות ןמי לדעתכם יותר טובה? אני אישית חושב שצלסי תזכה אבל אני מקווה שלא צקרה לה מעידה כמו מול טוטנהאם בגמר גביע הליגה , אבל בכל אופן זהו הישג טוב מאוד והישג שיא בשבילה להיות בגמר ליגת האלופות...
מה הם התחזיות שלכם לגמר ליגת האלופות ןמי לדעתכם יותר טובה? אני אישית חושב שצלסי תזכה אבל אני מקווה שלא צקרה לה מעידה כמו מול טוטנהאם בגמר גביע הליגה , אבל בכל אופן זהו הישג טוב מאוד והישג שיא בשבילה להיות בגמר ליגת האלופות...
|
|
סוף סוף אחד שמבין בכדורגל ואוהד ריאל מדריד! האלא מדריד ! דרך אגב פגשתי את ראול!
תיקו 1-1 עד דקה 90
בהערכה צלסי תנצח 1-2
(מתי הגמר ?)
נערך לאחרונה על ידי EK; 01-05-2008 בשעה 19:21.
[=
אתה(SHACHAR4490) לא באמת חושב שקבוצות אם התקפות מעולות כמו מנצ'סטר וצ'לסי יגיעו לפנדלים אחרי 1-1... טכלס צ'לסי תנצח 3-1
טוב שמעו חברייה, מנצ'סטר תיקח ובגדול לטעמי.
וידיץ' יחזור מהפציעה, אני מקווה מאוד שרוני גם יחזור לאותו יום כי רשום בONE
שהוא נפצע ל3 שבועות, אבל גם בלעדיו מנצ'סטר תוכל לנצח.
אם כל הכבוד לצ'לסי, הם מסתמכים על מזל, היעילות והשערים יבואו מהשדים האדומים
וכולם יראו את זה.
סול אתה אופטימי מדי
והגמר ב-21/5
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כן אני דיי אופטימי ת אבל מנצ'סטר כן יכולה לספוג 3 . לדעתי שחקני ההגנה שלה בינוניים (חוץ מפרדיננד ) יש להם גם שחקני הגנה די זקנים כמו סילבסטרה ונביל , היינצה עזב אותם ובראון לא ממש טוב לעומת צלסי אם שחקנים כמו טרי , קראבאליו ואשלי קול ויש לצ'לסי שוער מעולה (פטר צ'ח)
חכה למשחק מה אתה פותח יקרו עוד הרבה דברים עד למשחק .
Siete
ממש בינוניים..מה אתה רציני?
ולמנצ'סטר יש שוער נורא שלא יכול לעמוד?ואן דר סאר כל כך טוב בשער שזה מעצבן..
לדעתי למנצ'סטר מגיע..ואני חושב שאם רונאלדו יחזור לשחק כמו שהוא יודע..ולדעתי בגמר הראשון שלו בליגת האלופםות הוא יתן משחק כל כך גדול שזה לא משנה מי בהגנה נגדו..משל יקרה נקווה שלא יהיה בונקר של אחת הקבוצות..
וידיץ אנדרייטד לגמרי ותשאל את כולם והם יאמרו לך שזה נכון , חזק , מתמודד עם כדורי גובה ומביא את העונה הטובה בקריירה שלו כנל פרדיננד הבינוני לטעמי , עשה קפיצת מדרגה פשוט לא יאומן ... הבן אדם נתפס על סמים לפני כמה שנים .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 01-05-2008 בשעה 21:30.
Siete
צ'לסי צריכים לעלות מרוכזים כמו נגד ליברפול והם ינצחו. הקישור של צ'לסי הרבה יותר מעובה וחכם מהקישור של מנצ'סטר. סקולס לא יודע לקחת כדור בלי פאול, קאריק לא ברמה של אסיין או באלאק...צ'לסי צריכים רק לדחוף את מנצ'סטר לשער שלהם והם ינצחו
2-0 צ'לסי
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva