איזה קול אתם יותר מעדיף ומתחברים , לשקט , לצעקני , לגראול , או לאדיש ?
אני ממש אוהב את השקט כמו של פינק פלויד לד זפלין וכו' , אבל גם קולדפליי ובלאק סאבבאת' אני ממש אוהב !
איזה קול אתם יותר מעדיף ומתחברים , לשקט , לצעקני , לגראול , או לאדיש ?
אני ממש אוהב את השקט כמו של פינק פלויד לד זפלין וכו' , אבל גם קולדפליי ובלאק סאבבאת' אני ממש אוהב !
|
|
גם אני מתחבר לשקט של זפלין וקלדפליי אז כריס מרטין הסולן זה סוג של אדיש ושקט אז גם קולדפליי אני אוהב לשמוע
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני מתחבר לשקט מאוד או לצעקני בסגנון של דרגון-פורס ושל MCR...
כאילו, לא צעקני מדי, מקסימום Skillet...
כן גמאני סקילט אבל כשאני נרדם עם מוזיקה אז רק קולדפליי וסטיירווי טו הבן
אגב נתנאל התחלת לשמוע קולדפליי בהמלצת מור וגם שלי?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא עוד לא, אבל אני מתכנן לשמוע.. =]
נראה פשוט מתי אין לי כל כך זמן לאחרונה ומה שיש לי אני משקיע בפורום
אני ממש אוהב קולות נמוכים ומחוספסים כאלה כמו של אדי ודר והקנדי ההוא מניקלבק
אבל גם את הקול של זאק דה לה רוחה מרייג' שהוא לא נמוך ולא מחוספס
אני דווקא לא ממש אוהב את רייג' ...
לא יודע למה סגנון מוזר ..
שנעתי שיר אחד שלהם לא נדלקתי , גם לי יש את החלקים הצעקניים וניקלבק ברור שאני אוהב את הסולן של ניקלבק .
מה אתם מחרבטים כולכם![]()
אתם אוהבים שקט
Guns Nw Rose , Metallica for life ... חחח
שקט...
אני אוהבים שירים אדישים.. לא יודע למה..
Hero - Nickleback (sountrack superman)
קול שני / רקע![]()
Jared Leto ( ג'ארד ליטו ) סולן 30STM, עם הקול הכי יפה. :]