קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תקציר] תקציר הסרט "אהבה ושוקולד"
    על ידי LikeMe בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-06-2011, 14:43
  2. [תקציר] תקציר הסרט "מטען הכאב"
    על ידי איתי רעני בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-03-2010, 12:04
  3. [פרסום] תקציר הסרט שליחות קטלנית 4 - התעוררות
    על ידי delepigas בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-07-2009, 17:38
  4. [מוכר]את הסרט "גון רמבו|10נק'.
    על ידי FoXRiveR בפורום מכירה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-04-2008, 22:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[תקציר] הסרט "רמבו"

ברירת מחדל [תקציר] הסרט "רמבו"

הדבר הכי חשוב בחיים זה טיימינג. למרבה המזל, "רמבו" – הסרט הרביעי בסדרה על חייל שלחם במלחמת ויאטנם ולא מצליח להשתחרר מהדימוי של מכונת הרג – מגיע לאקרנים בתזמון הכי נכון שיכול להיות. שנה עברה מאז שסילבסטר סטאלון הצליח לסיים באופן מכובד את סדרת "רוקי", ורבים חושבים שאם זה הצליח לו עם מתאגרף מזדקן, זה יכול להצליח גם עם חייל נצחי.

את רמבו הזקן אנחנו פוגשים בתאילנד, תופס נחשים למחייתו ביום ונלחם עם שדים מהעבר שלו בלילה. או עם קלקול קיבה. לא ברור מה הבעת הפנים הסטטית – שנשמרת על פניו לאורך כל הסרט – אמורה להביע, אבל אפשר לקבוע בביטחון שלא טוב לו. ואז, כשקבוצה של מיסיונרים נוצרים מבקשת ממנו שישיט אותם בסירתו לבורמה מוכת הקרבות, כדי שיוכלו להביא מזון ותרופות לאוכלוסיה המסכנה, הוא מסרב.

ולמה הוא מסרב? או, שאלה מצוינת, אם כי קשה מאוד לספק לה הסבר. הדיאלוגים שבמהלכם הנוצרים מנסים לשכנע את רמבו לעזור להם מורכבים מקלישאות מוזרות ולא קוהרנטיות בעליל, שבעיקר סותרות אחת את השניה, כמו גם את מעשיו של רמבו עצמו. בסופו של דבר וללא כל סיבה נראית לעין, ערימת הקלישאות הנשפכת מפיה של שרה מילר הנאה (ג'ולי בנץ), מצליח לשכנע את רמבו והוא לוקח את המיסיונרים אל החוויה המרנינה הכוללת מוות של כמה מהם, ונפילה בשבי של האחרים.

רק אלימות מביאה אלימות

אך רמבו המיוסר לא שומע על הכישלון של משימת השלום ההיא, עד שמגיע לבקתתו כומר שמתפקד על תקן קולונל טראוטמן מהסרטים הקודמים בסדרה, ומבקש ממנו לחזור לבורמה, הפעם עם יחידה של שכירי חרב סטריאוטיפים בטירוף – בריטי עצבני, צלף טוב לב ואיש שחור שאת שמו אף אחד לא זוכר – כדי לשחרר את המיסיונרים. רמבו, שעדיין חושב בחיבה על שרה, מסכים הפעם ללא שום היסוס. כי הוא כזה גבר, מה זאת אומרת.

אחר כך יש אקשן, דרמה, עצירות רגשית ודמעות שיכולות לזלוג רק על פניו של גבר אמיתי. אבל בעיקר, יש הרבה בורמזים מתים. אתם לא תאמינו כמה בורמזים מתים יש בסרט הזה – חלק לא מבוטל מהם בידי רמבו עצמו. על פי מה שכתוב באינטרנט, לא פחות מ-236 אנשים מתים ב-91 הדקות של הסרט, ואף אחד מהם לא מזקנה. כל זה בהשוואה ל-132 הגופות של רמבו 3, 69 ברמבו 2 והרוג אחד בלבד בסרט הראשון.

מעבר לכך, אני לא ממש יכול להגיד לכם שיש בסרט הזה משהו. אני חושד שכשסטאלון התיישב לכתוב את התסריט ל"רמבו 4", הוא רצה להעביר מסר. משהו על כך שהמצב בבורמה על הפנים, ושאלימות מובילה רק לאלימות. אבל כל המסר שלו מתפספס במשחק גרוע, דיאלוגים חסרי משמעות לחלוטין ודמויות שבלוניות. אפילו המיסיונרים לא מצליחים להיות חביבים מספיק בשביל שיהיה לנו אכפת אם יצילו אותם או לא. אז מה שנשאר זו האלימות – הרבה מאוד אלימות חסרת משמעות או הגיון. האלימות היא הסיבה היחידה לראות את הסרט הזה. אם אתם מתלהבים מאלימות ריאליסטית, זה יהיה אחד מסרטי השנה שלכם. אנשים כאן לא סתם מתים – הם מתפוררים מכדורים, מדממים משלל מקומות בגוף, מתפוצצים, נדקרים, וכל זה תוך שימוש באפקטים ריאליסטיים להחריד. אז אם אתם רוצים לדעת מה יכול לעשות כדור של מק"ח 0.5 לראשו של אדם, זה הסרט בשבילכם. אם לא, תתרחקו ממנו.
    אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי

2. קישורים ממומנים

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

אחי גם אני יודע להעתיק מוואלה:
    http://movies.walla.co.il/?w=/227/1237950
    מה הבעיה לעשות COPY PAST תקנו אותי אם אני טועה...
    בואנה אחי העתקה מושלמת מילה במילה תכף תגיד לי שלא העתקת משם?מה אתה מעתיק תכתוב ביקורת ממה שאתה ראית תסרט (כמו שאני עושה הרבה בפורום)אחלה העתקת..חח..
    אני מקווה שBOLDWIN ישקול אם זה המנהל שהוא רוצה..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    Uriel
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אתה יכול לעשות את זה אבל תן קרדיט לוואלה ותן קישור לכתבת המקור

2pac R.I.P
    9.9.96

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    -27

עוד לא ראיתי מוומלץ?
    אם תפרסם את זה שוב תקבל באן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,203 | הודעות: 8,150,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect