קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. -נערך- פרסום רדיו, לא בפורום שלנו.
    על ידי dark-doodo בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 00:43
  2. פרסום פורום !!!
    על ידי AvixTz בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 15:43
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 18:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פרסום]Metin 2

ברירת מחדל [פרסום]Metin 2

Metin 2
    עלילה :

לפני שנים רבות הייתה היבשת הייתה מאוחדת. האוכלוסיה חייה בשלום ובשלווה אחד עם השני וכולם צייתו לרשויות האימפריה.
    אבל אז ביום אחד הכל השתנה. שאיום בצורת אבן ענקית שנפלה מן השמים METIN STONE איימה לחסל את כל קשרי המסחרי והחיים בין תושבי הישבת. כתוצאה מהפגיעה של האבן. השתנ פני השטח של היבשת. אך לא רק זה הישתנה. האבן לקחה שליטה על החיות שחיו בישבת והפכה אותם שכלית וגופנית ליצורים מעוותים ורצחנים. אבל האבן גם הביא איתה מחלה קשה יותר נכון מגפה שהרגה אנשים רבים ועדין הורגת. ולאחר מותם אנשים אלו היו קמים כאל מתים ונלחמים בחיים. כתוצאה משינוים אלו. נפלה האימפריה המאוחדת. וכמו 3 אימפריות אחרות בקצות היבשות שנשארו ירבות עד עצם היום הזה. וכיום במרכז איפה שנפלה האבן הראשונה כמו יצורים חזקים כל כך שאף אחד לא מעז להתקרב לשם.
    העובדה המבעיתה ביותר הייתה שאבן הMETIN המשיכה להתחזק. הכוח החדש והחזק הזה ממש הכריח את האל הדרקון לרדת לאדמה ולהילחם כנגד כוחה של האבן.
    כעת היפכו לידידם של האל ולכו להילחם תחת בירכתו כנגד סלעים אלו.

עבודות ובילדים :

לוחם\warior

לוחם זה נלחם קרב קרוב משתמש בחרבות ונשקים דיו ידניים.
    הם משתמשים בהרבה כוח לקרב פנים אל פנים ורוב הסקילים שלהם מתבססים על זה.
    עכשיו רק שתדעו יש להם שתי מקצועות אחת התקפי ואחד של קסמי חיזוק. במשחק אתם נכנסים לחלון דמות שלכם על ידי לחיצה על C הולכים ל ABILITIS
    ושם תראו את שתי סוגי הלוחמים.

בילדים :

STR\VIT 2\1: התקפה גבוהה חיים גבוהה הגנה ממוצעת ואני מכפר עליה בעזרת חפצים עם פלוסים. אתם תשתמשו בקצת שיקוים אבל תמיד תשמרו שיהיו לכם כמה עודפים שלהם.
    STR\VIT 1\2: התקפה נמוכה שאפילו חפצים קשה להשלים אבל חיים והגנה בשפע לא תשתמשו כמעט בשיקוים אבל מתסכל להילחם. בקרבות אחד על אחד אולי תנצחו אבל יהיה ארוך ומיגע ותפרשו בסוף.
    STR\DEX 2\1: קשה להילחם ככה. הרבה הגנה הרבה התקפה אבל קצת חיים מכורים לשיקוים.
    STR: מלא התקפה תורידו מפלצות בכמויות אבל חיים והגנה שיקרעו אתכם תוך שתי מכות לא ממולץ מכור לשיקום כל הכסף שלכם יעלם על שיקוים וגם זה לא יספיק.
    VIT: מלא חיים מלא הגנה לא יפגעו בכם אתם טנקים מהלכים. שיקויים כבר שחכתם איפה קונים. אבל אתם תלכו מכות עם מפלצות חזקות במשך שעה. וקרבות אולי עד מחר.
    זה השילובים שניסתי. הבנתי שיש גם קטע של VIT SP וזה נחמד אבל לא ממולץ זה יותר לקוסמים.

עכשיו בנוגע לסקילים:

BODY TYPE: נחמד תעלו את שתי הסקילים של חרב שתמסתובבת וAURA OF SWORD אחרי שמיקססתם אותם לרמה 5 תתמקדו בחרב מסתובבת. אחרי שתמקססו אותה למאסטר בין רמה 17 ל20 זה ראנדומלי אל תעלו אותה יותר תעלו אותה דרך ספרים אז אחרי שיש לכם בחרב מסתובבת מיקסוס תתמקדו בAURA OF SWORD אחרי תבחרו מה שבא לכם.
    MIND TYPE: תיקחו SPIRIT STRIKE ו BODY STRONG תמקססו את שתיהם לרמה 5 אז תוסיפו נקודה אחת לסקילים שמהמים מה שאתם בוחרים אני בחרתי STUMP אבל הסקיל המהמם של התקפה מרחוק גם שימושי.

נינג'ה\ Ninja

מתנקשים אני כרגע משחק בהם אז אני מבין עליהם. הם מהירים ומשתמשים בסקילים של הפתעה הוא יכולים להישתמש בחרבות אך עדיף להשתמש בשתי פגיונות כי בסקילים זה נותן יותר אחוזים. וגם ההתקפה יותר מהירה. עכשיו יש שתי סוגים יש arc ויש blade אני משחק כבלייד שזה קרב פנים אל פנים למרות שאתם יכולים להשתמש בקשת בכל מקרה פשוט לא יהיו לכם את היתרונות והסקילים של arc

בילד לנינג'ה:
    STR\DEX 1\2: שימושי ביותר קצת חיים אבל הגנה גבוהה והתקפה גבוהה מאוד כי אתם מקבלים תוסף להתקפה משתיהם. תשתמשו בקצת שיקוים אבל שימושי.
    STR\DEX 2\1: בערך אותו דבר אבל פחות הגנה וקצת יותר התקפה ויותר שיקוים.
    DEX\VIT 2\1: ממליץ עליו בחום התקפה ממוצעת. הגנה גבוהה כי יש שתי תוספי הגנה. וכמובן הרבה חיים.
    זה מה שניסתי

סקילים:

BLADE TYPE: תיקחו ANBUSH וFAST ATTACK תתמקדו בשתיהם אבל תוסיפו נקודה אחת להסתתרות. תמקססו את ANBUSH AND FAST ATTACK ל10 ואז תתמקדו באמבוש ואז בהתקפה מהירה.ואז בהסתתרות הכי משתלם. שיטת לוחמה בישבילם זה תיקחו קשת אפילו שאתם לא ארצ'רים תצטרפו לשתי לוחמים חזקים ותתחילו למשוך מפלצות ככה עליתי מרמה 20 עד רמה 30 בכמה שעות(לא רצוף כמובן כי אני לא פריק מחשבים שתקוע על המחשב)
    ARCVER TYPE: אין לי מושג כשאני ידע אני יגיד לכם. או אם מישהו כבר יודע תפרסמו פה ואני יעדכן.

שאמן/Shamen

משתמשי הקסמים. להם יש נשק מיוחד משלהם אשר נראה כמו מניפה אך חזק מאוד. הוא יכולים לבחור בלהיות קסמי התקפה או קסמי שיפור וריפוי. אני חייב להוסיף שהקסמים במשחק ברמה איזה 15+ נראים די טוב.

בילד לשאמאן:

SP\VIT 2\1: אני ממליץ לקחת את זה בישביל קסמי התקפה. בזה יש לכם הרבה חיים הקנה ממוצעת וכוח קסם ענק שתורידו את כל החיים במכה.
    עם לקחתם הפוך אז זה גם בסדר אבל נאי מעדיף ככה. אני גם מציע שתיקחו סקילים שתוקפים מקרוב אבל במעגל ככה שתהרגו מלא במכה.
    SP\STR 2\1: נחמד אבל קצת הגנה מכור לשיקוים למרות שיש הרבה חיים הרבה כוח קסם והתקפה רגילה מעל הממוצע אבל מכור לשיקוים. אבל די כיף לשחק איתו למרות שאם אתם לא שמים לב לחיים ושוכחים לקחת שיקוים אז זה מעצבן. טוב מאוד לקרבות אחד על אחד אם אתם מיומנים בבריחה והתקפה מרחוק מהירה.
    ניסתי כמה אחרים אבל סתם מציקים.

סקילים:

תבחרו מה שבא לכם אם בחרתם התקפי קחו התקפות מקרוב שתוקפות במעגל ככה שתהרגו הרבה במכה. אם לקחת לריפוי תמקססו תריפוי ואז תבחרו משהו אחר להתקפה.

סורה/Sura

סורה לוחמים בעלי קסמים. יש הרבה כאלה במשחקים הרבה אוהבים לשחק בהם הם משתמשים גם בקסמים למרות שלא חזק כמו השאמאן וגם בנשקים למרות שלא חזק כמו הלוחם. אבל יעילים מאוד ודי כיף לשחק בהם לאורך כל המשחק.

בילד לסורה:

STR\VIT: הרבה חיים הרבה התקפה קצת שיקוים אבל קסמים חלשים תלוי בהעדפת לחימה שלכם.
    SP\VIT 1\2: הרבה כוח קסם הרבה חיים קסמים עושים הרבה נזק אבל הרבה נזק. התקפה רגילה חלשה וגם הרבה הגנה והרבה מאוד חיים כי אתם מקבלים תוסף חיים משתי מקומות.
    זה מה שניסתי אצלו. ניסתי גם כמה אחרים אבל אני לא יטרח לדבר עליהם כי הם באסה.

סקילים :
    את הסקילים מקבלים ברמה5 , ברמה הזאת אתם גם בוחרים איזה סוג אתם תהיו מהמקצוע שלכם. אתם מקבלים 4 נקודות ברגע שאתם בוחרים מקצוע. כל רמה אתם מקבלים נקודה להוסיף. אתם גם במשך הרמה מקבלים 3 נקודות להוסיף לתכונות. נכון יש את העיגולים למטה במסך הארבעה עיגולים שניהיים צהובים כל פעם שתשלימו עיגול יש לכם נקודה להוסיף. ארבע עיגולים עליתם רמה.

האימפריות :

Shinsoo-Empire
    הדגל האדום בעיקרון הסוחרים של האימפרייה לא רצו להיכנס למלחמה אך כל הזמן מותקפים מן המערב

Chunjo-Empire
    הדגל הצהוב. כובשים מקימם השתמש בכוחה של אשתו כדי להבין את הסכנה של אבן ה METIN (אני יסביר אחר כך) ולאחר מכן רצה לכבוש את כל היבשת. כעת זה המטרה שלהם לכבוש את היבשת לוחמים חסרי רחמים.

Jinno-Empire
    הדגל הכחול אימפרייה שהוקמה על ידי כוחות צבא והעיקרון של הצבא. רובם מאוד אגרסיבים וקשוחים. וכעת הקיסר שלהם רוצים להחזיר לעצמם את כוחם ולשלוט בחזרה ביבשת כמו פעם.

דברים מיוחדים שיש במשחק :

אבני מטין:כאשר תמצאו את אבני המטין ותהרסו אותם תקבלו חפצים מיוחדים
    אזהרה: כאשר תתקפו את אבני המטין יווצרו מפלצות חזקות שיתקפו אותכם

דיג: לפעמים יש תחרויות דיג, הדיק מתסכל עד רמה 5 ומרמה 6 אתם כבר תשלטו בו מצויין.

סוסים: מרמה 25 אפשר לרכב על סוס בלי הגבלה אבל עד רמה רמה 25 תוכלו לרכב על סוסים עם כרטיס מסויים אבל לאורך זמן של כחצי שעה.

שטחים:קודם כל אל תחשבו על זה עד רמה 40 ברמה 40 במפה יש לכם דיגלונים אם המקום ריק. שם אתם הולכים ויש lean agent או משהו אני דיברתי איתו אבל שכחתי את השם שלו. צריך כמובן להיות בראש גילדה הרבה כסף. לאחר שקניתם את המקום אתם תיצטרכו להגן עליו ולתחזק אותו. וגילדות אחרות יכולות לכבוש אתכם ככה שהם ירוויחו.

חתונה: לא נראה לי שצריך לפרט על זה הרבה אבל נראה לי שזה חינמי.

תזוזה :

יש כמה דרכים לזוז
    מקלדת: w,a,d,s ובשביל להכות יש ללחוץ על רווח
    בשביל לזוז עם העכבר יש להקליק על המקום שאתה רוצה ללכת ואז אתה הולך לשם. בשביל להכות חייה יש ללחוץ עליה

הורדת המשחק: פה ואם לא עובד אז תורידו מפה
    לינק לאתר המשחק: פה
    הרשמה:פה
    תמונות: פה
    סירטונים: פה
    לינק לאישור המשתמש:כאן[

תהנו ^_~

הערה חשובה: אחרי שתתקינו את המשחק כדי להכנס אליו תיכנסו בסדר הזה

My computer>>local disk C>>>program files>>>Metin 2_UK
    ומשם תכנסו למשחק
    אני אישית ממליץ לזוז ולהלחם עם המקלדת ולשנות את זווית המצלמה עם העכבר בעזרת הקליק הימני

2. קישורים ממומנים

משתמש אלוף D: האוואטר של Xplisit
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    1

תדה

אחלה משחק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect