נכתב במקור על ידי
Moshe
דעתי בנושא שאתה לא יודע בכלל מה ההבדל בין "אהבה" לבין "משיכה" , אין שום דימיון בין הדברים , יכולה להיות אהבה גם בלי משיכה בכלל ויכולה להיות משיכה בלי "אהבה"(כל כך שונא את המילה המפגרת הזו).
בחורה לא נמשכת אליך בגלל שאתה לא עושה דברים שימשכו אותה , היא לא נמשכת אליך כי אתה מסתכל עליה כמו מפגר ואומר ואללה תימשכי אלי BABY , הדבר היחיד שאתה משאיר לה זה את המראה שלך ואחרי זה רואים קציצות בחדר כושר רוצים שרירים כי בנות לא רוצים אותם והם לא מבינים שזה כזה בולשיט , כשאתה לא מביא סיבה למישהי להימשך אליך היא תסתכל על המראה שלך ואז תשפוט רק לפי זה .
בכל מקרה כל אחד יכול להשיג כל אחת גם אנג'לינה ג'ולי (שבססטוס שלה כרגע היא פשוט לא פנוייה) , הקטע שאתה לא יכול אף פעם לדעת מבחורה מה עובר לה בראש וזה יכול כבר לא להיות תלוי בך.
אישית דחייה רק עושה לי את זה יותר , אבל כשהדחייה כבר ממש רציני אז אני עוזב את הבחורה כי היא לא שווה את ההשקעה והזמן שלי , אותה בחורה יכלה באותו היום להיות במצב רוח רע, לקבל מחזור , החתול שלה מת והיא עצובה ואין לה כוח לאף אחד , או שפשוט בא לה ללכת עם חברה שלך לבית קפה ולדבר על שחמט והיא לא רוצה שתפריע לה כרגע כי הוא מפוקסת בשיחה.