*צונזר*
טקסט נאצי
*צונזר*
טקסט נאצי
נערך לאחרונה על ידי babilan; 06-06-2008 בשעה 20:23.
|
|
וואלה אחי ארוך מדי פרשתי בשורה הרביעית...
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
קודם כל, קראתי את הכל, זה נכון שאנחנו עם שחייב להגן על עצמו אחרת אף אחד לא יגן עלינו.
וגם נכון שצריך לעשות מהלכים להוריד את האבטלה.
אבל זה קצת מוזר לקבל מסמך מאחד שרושם במשפט המחץ שלו: "אחריי לקב"ן :|"
לא אהבתי בכלל, מסמך שלא משקף כלום לדעתיי!
אבל תודה בכל זאת.
מישהו פרץ ושם לי את זה אחריי לקב"ן.
בכל מקרה..
אני רוצה לשאול אותכם אם יש משהו שאתם לא מסכימים במסמך הזה, ובאיזה חלקים אתם מרגישים שיוך?
הקפצה: מי לא מסכים עם מה שרשום?
מי מהמורעלים פה קרה את הרשום ומסכים איתו? שיאשר קריאה.
כל המורעלים של הפורם, קדימה.
יש לי הרגשה שזה איזה נאום \ מאמר נאצי, ואחרי שכל אחד יאמר פה את דעתו (וחלק קיצוניות) אתה תחשוף את זה. רק הרגשה שכזו.
בתוך המאמר הזה יש כמה דברים ממש לא נכונים. הוא גם מטעה. הוא מנסה בהתחלה לומר שהדובר מעדף שלום על מלחמה, אבל אח"כ הוא אומר שבעצם השכלה ועקרונות אוניברסליים זה דבר זניח..
אוקיי, O-MaN, אתה צדקת . ברכות ואיחולים. אני מניח שכולם פחדו להגיב מתוך העניין שמשתמט שמאלני רשם את זה, ולכן יש התקלה.
מי שרשם את המאמר הזה ונאם זה א' היטלר. *צונזר*
אני מניח שאם אחד ממנהלי הפורם היו שמים את זה כולם היו עושים במכנסיים ואומרים כמה המאמר הזה מעורר השראה.
*צונזר*
נערך לאחרונה על ידי babilan; 06-06-2008 בשעה 20:11.
ליאור, שלח לי לינק, אני רוצה לראות במה מדובר.
ישי התותח
אז היטלר כתב את זה, היטלר היה טוב בכמה דברים אחד מהם דמגוג מעולה ונואם מעולה הוא ידע להלהיב את ההמונים ולהגיד את הדברים שצריכים להגיד, ובסופו של דבר הוא גרר את ההמונים אחריו.
ואין שום צורך לצנזר את זה גם אם זה טקסט נאצי יש לזה מטרה לטקסט אז בבקשה שיחזירו אותו.
זה לא הקטע שהטקסט אלא שהכותב עידד את היטלר וגם אם זה לא כדי להרוג את עמנו זה עדין אדם שאין לכבדו ולעודדו
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
אפילו לא קראתי כי כל מה שאתה מביא כל כך מעוות ולא נכון .