לא מזמן קניתי נוקיה N82 ויש לי כמה שאלות...
1) התקנתי אליו תוכנה שנקראת PANOMAN התוכנה מצלמת תמונות של עד 360 מעלות. התוכנה לא ממש נוחה אבל גיליתי שלחבר שלי שיש לו נוקיה 6120 ואצלו בהגדרות בתוכנת הצילום המובנת במכשיר יש אפשרות לצלם פאנורמה. אצלי לא מצאתי את האפשרות. אולי יש דרך להפעיל אותה או להוסיף אותה?
2) התקנתי איזה תוכנה לשיתוף קבצים בין הפלאפון והמחשב ברשת אלחוטית. אני יכול להעתיק וכל זה אבל האם יש איזה דרך בלי להעתיק להשתמש בקובץ מסוים שנימצא במחשב להדליק אותו ברשת האלחוטית בפלאפון?
3) אומנם עכשיו יש לי את גירסאת התוכנה הכי עדכנית אבל כשארצה לעדכן איך עושים את זה? האם כל מה שיש לי בפלאפון נימחק או לא? והאם אני צריך גירסא מיוחדת לעברית? ראיתי פה ושם אנשים מדברים על קוד צריבת שפה או משהו כזה אני גם צריך את זה?
4) האם יש אפשרות שכשמישהו מצלצל אלי שהפלאפון יבחר צלצול אקראי מתיקיה מסוימת?
5) מצאתי כל מיני משחקים יפי של N-GAGE שקובצו לקבצי SIS אבל לגרסאות סימביאן ישנות. האם ניתן איכשהו לעשות להם המרה ל 9.2 שיתאימו ל N82?
6) האם יש איזה תוכנה שבעזרתה נגיד חבר שלי יתקין אותה אצלו אני אוכל להתחבר לאינטרנט דרך הפלאפון שלו? (פשוט אצלו דור 3 אורנג' והוא גולש בלי בעיה וסלכלום עושים לי בעיות לעבור לדור 3)
7) יש איזה תוכנה שתכבה לבד דברים שבהם אני לא משתמש זמן מסוים? כלומר ברקע נישאר היומן או גלריה או משהו פועל אז שהתוכנה תכבה אותם לאחר זמן מסוים כדי לחסוך בסוללה
8) יש איזה תוכנה אולי או משהו שבעזרתו אוכל להעביר שירים ע"י ניעור הפלאפון כמו בסוני אריקסון בסליידר? (בנוקיה N82 יש חיישן תנועה)
9) במסך ההמתנה יש לי חיפוש, אני לא משתמש בו אפשר לכבות אותו ואולי להוסיף במקום משהו אחר? וגם להציג מהלוח שנה כל מיני דברים שיהיה בימים הקרובים ולא רק לאותו יום?
10) איפה אפשר להוריד מפות לתוכנת ה GPS SYGIC אבל של ארצות אחרות? למשל הולנד או אמריקה?
אשמח לקבל גם מידע נוסף וכל דבר מאגניב אחר שאפשר לעשות עם נוקיה N82.
וכל מי שצריך מידע כלשהו או עזרה עם המכשיר הזה אז אני אשמח לעזור.