אני רוצה לקנות קונסולה, XBOX 360 או PS3 אבל אני לא יודע של מי המאפיינים יותר טובים אולי מישהו יכול להסביר לי אותם?
|
|
אתה צודק 100 % דור.
לpsp גרפיקה יפר עם אפשרות להתחבר לאינטרנט,לשחק,לראות סרטים ותמונות,ב psp2 אפשר גם לצלם,אבל בpsp בעיקרון משחק אחד עולה 300-400 שקל ויותר..
לאומת זאת בxbox 360 המשחקים הרבה יותר זולים,גרפיקה מדהימה,10 GB ויותר!,אפשרות לאינטרנט ולעוד הרבה דברים מדהימים!
יש בפורום אין סוף נושאים שנוגעים למאפיינים של כל אחד מהקונסולה.. תחפש.
תודה לשי 360 על החתימה =)
האמת שגם הרצל רצה..
אבל הוא מת =\
איזה נתונים הנתונים שרשומים על הדף? בסוני המעבד עם ה7 ליבות בכלל לא נחוץ לא בנוי למשחקים בכלל ובגלל זה יותר קשה לפתח לו משחקים והפיתוחים העיקריים הם על הבוקס ואז כבר על הסוני ואז כבר יותר משקיעים על הבוקס ואז פחות על הסוני והמעבדים הגראפים מזה השטויות האלה שאתה אומר פה? הבוקס משתמש ביותר זיכרון וכך יש יותר חדות ותמונה יותר ברורה ופחות מטושטשת ובסוני הוא משתמש רק ב256 מגה בערך והמעבד הגראפי של סוני יכול להציג 300 מליון פוליגונים והבוקס 500 מליון פוליגונים זה אומר שהבוקס מציג צורות תלת מימדיות יותר מורכבות ויותר מפורטות המעבד הגראפי של הסוני רץ במהירות של 650 מגה הרץ ושל הבוקס ב500 מגה הרץ המעבד לבוקס יש זיכרון פנימי בנפח של 512MB מסוג DDR3 אשר יעבוד בתדר של 700MHZ ואצל הסוני יש רק 256MB מסוג DDR3 אשר יבוד בתדר של 650MHZ