פליטי "הישרדות" הגיעו לספיישל של התוכנית "ראש בקיר", אבל עידן ומשה לא אהבו את בדיחות המגישים -וגלשו לפסים אלימים. קפון: "אני לא אעמוד מנגד כאשר כבודם של חברי ושלי נרמס משיקולי רייטינג".

"ראש בקיר" הוא שעשועון מצחיק ולא צפוי, אבל מה שקרה עם פליטי "הישרדות", שהגיעו לספיישל של התוכנית, היה הפתעה של ממש. .
אתמול צולם באולפני הרצליה פרק נוסף של "ראש בקיר" בהנחיית שי גולדשטיין ודרור רפאל. המשתתפים מתבקשים להתאים את צורת גופם לחור בקיר שבא ממולם ולעבור אותו. אבל מהר מאד הפכו הצילומים לזירת אלימות ועצבים בין המשתתפים, בייחוד עידן קפון, למגישים.

עוד לפני התוכנית ביקשו המתמודדים משה דן ועידן קפון מהפקת התוכנית למנוע מהמגישים, שנוהגים לשעשע את הצופים במהלך המשחק ולעתים גם על חשבון המתמודדים, לא לצחוק עליהם בזמן התוכנית.
אלא שהמגישים לא ממש התאפקו ובמהלך הצילומים סיפרו בדיחות על חשבון השניים. בין היתר התבדחו על הגובה של קפון ועל כך ש"יישב בכלא עוד לפני שיהיה עו"ד". גם על דן לא חסכו בבדיחות ואמרו: "לא הבנתי למה הוא אוהב עב"מים עד שראיתי את התוכנית".
השניים לא נשארו חייבים ובמהלך הצילומים ניגשו אל המגישים וביקשו בכעס להפסיק את הבדיחות על חשבונם. זמן קצר לאחר מכן ניסו השניים לגרור את שי גולדשטיין התעצבנו ורצו להחזיר לו", הסביר גורם שנכח במקום, "הם כמעט העיפו אותו למים עד שהוא החליק על הרצפה".

אותו גורם הסביר כי הצילומים הופסקו ואנשי ההפקה החלו להפריד בין הצדדים. קפון החליט לעזוב את הסט, אולם לאחר מסע שכנועים של ההפקה ולאחר שניתנה לו הבטחה כי לא יפגעו בו בשידור, הסכים לחזור אל הסט.

"לא הגיוני בעיניי שיזמינו אותי בתוכנית אירוח כדי להעליב אותי בצורה גסה", אמר קפון שעות ספורות לאחר התקרית, "אני לא אעמוד מנגד כאשר כבודם של חברי ושלי נרמס משיקולי רייטינג".

מערוץ 10 נמסר: "כנראה שמשתתפי הספיישל נכנסו עם הראש בקיר".

קרדיט לNRG