1]אישה אחת היתה צריכה ללדת. אז לקחו אותה לבית החולים עם בעלה.
הכל היה בסדר עד שהגיעו לאמצע הלידה, אז התחילו לאישה כאבים
לא נורמלים, בשלב מסויים האישה כבר כמעט מתה, הזעיקו רופה מומחה-
והוא אמר שאין שום דרך להקל על האישה חוץ מדבר אחד שעדיין לא נוסה.
הבעל שואל מהו אותו הדבר, אז הרופה משיב שזה מין מכשיר שמעביר את כאבי האישה לאבא של אותו התינוק באחוזים, אבל רק אם אתה חותם על איזה חוזה מסויים אפשר לבצע את זה. האיש כמובן ממהר לחתום. ולאחר כמה דקות התחילו להעביר את הכאב.
בהתחלה העבירו רק20%, שאלו את הבעל מה אתה מרגיש? הוא ענה כלום. אז הרופה שם על 40%, ואמר שזה כבר יותר מידי ואחשיו הבעל חייב להרגיש, אך הבעל דווקה אמר שהוא עדיין לא מרגיש שום דבר. אז הרופה המשיך להעלות את האחוזים מידי פעם אך עדיין הבעל לא הרגיש דבר. עד שהגיע ל100% אז עדיין הבעל לא הרגיש כלום וגם כן האישה.
אז לאחר כמה דקות שיחררו את האישה והבעל הביתה עם תינוקת בריאה ושלמה
אבל שגיעו הביתה להפתעתם הם גילו שהגנן מת.
2] פיה טובה אמרה לזוג נשוי: הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה.
ביקשה האישה: אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ. נופפה הפיה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה.
ביקש הבעל: הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים. מצטער יקירתי, אבל אני דווקא רוצה אישה צעירה ממני בשלושים שנה. נופפה הפיה במטה הקסם, והפכה את הבעל לבן תשעים...
3]איזה איש אחד זרק מהחלון תפוח וזה פגע באיש בריוןןן (הוא היה עצבנייי)
הוא עלה במדרגות הגיע לקומה ראשונה אמר :"אתה זרקתה את התפוח הזה" אמר לו לא זה לא אניי
עלה לקומה שניה ואמר: אתה זרקתה את התפוח אומר לו האיש לא לא אני
עלה לקומה שלישית וראה איש יותר עצבני ואמר אתה זרקתה את התפוח ואומר לו כן ואז האיש אומר לו באתי להחזיר לך אותו...

ציטוט ההודעה
.