נניח ואני רוצה לקנות מeBay עד כמה זה משתלם לי?
ואני מצטער אם זה לא המקום הנכון אין לי מושג איפה לפרסם כזה דבר נראה לי פשוט שבפורום דיבורים לא יעזרו לי עם זה כל כך =\
נניח ואני רוצה לקנות מeBay עד כמה זה משתלם לי?
ואני מצטער אם זה לא המקום הנכון אין לי מושג איפה לפרסם כזה דבר נראה לי פשוט שבפורום דיבורים לא יעזרו לי עם זה כל כך =\
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כל דבר לגופו.. תבדוק בחנות בחול כמה יוצא לך להמזין עם משלוח ותראה אם זה נמוך יותר מהמחיר בארץ.
מה שכן אל תשכח שאם אתה מזמין מוצר מעל 50$ (המוצר עצמו ללא עלות משלוח) עליך לשלם מכ"ס (במידה והמוצר מוכר בחוק.. וכל מוצר אלקטרוני כזה או אחר מחייב תשלום מכ"ס)
ואתה יודע מה האחוז של המכ"ס?
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 18-06-2008 בשעה 16:23.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני קניתי בחו"ל אבל טסתי אז כבר הבאתי משם ..מה שנותן לי יתרון כי אני מקבל החזר מס שזה 17 וחצי אחוז מהמחיר וזה הרבה ..בנוגע לך אני לא יודע כמה אחוז אבל גם 17 נראה לי אם יש מישהו שנוסע לחול בזמן הקרוב תגיד לו שיקנה ויחתום על טופס החזר מס מהחנות ..ואז להביא את זה בשדה תעופה ולהראות את המוצר .
לא שווה לקנות מebay
נערך לאחרונה על ידי Asmo; 18-06-2008 בשעה 19:32.
מ א ו ש ר
מכ"ס זה כמו מע"מ לרוב וזה בין 16.5% לבין 18% אבל אני לא בטוח כמה זה תקף לגבי מוצרי אלקטרוניקה..
כי נגיד מכוניות המחיר שלהם מוכפל בארץ המטומטמת שלנו D: אבל כמו שאמרתי רק מעל 50דולר יש תשלום מכ"ס..
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 19-06-2008 בשעה 17:19.
מ א ו ש ר
זה תופס על הכל אחי.. :] וכן שכחתי לציין שרק מעל 50 דולר.. הוא יכול להתקשר למכס דרך האתר ולשאול זאת לא כזאת בעיה .
אני קונה מחשב מלונדון ב600 פאונד ומביאים החזר של 100 ככה שיוצא לי 500 אז זה שווה אתה מבין אבל מישהו מביא לי משם בגלל זה .אם מזמינים אין לי מושג אני חושב שזה יוצא אותו מחיר כמו פה .
סבבה תודה ...
ואין איזה דרך שאתם מכירים להגניב את זה דרך משלוח אוויר או משהו אני מניח?
שמע על המכס אני לא ממש יודע
לפני שנה ומשו טסתי לקנדה וחזרתי לארץ עם מסך מחשב..יצאתי מהמטוס והלכתי בנתבג עם המסך ושום מכס ושום כלום...אם אתה בא לארץ עם המוצר ויש לך בעיה עם מכס תראה להם קבלות או משו אולי לא צריך לשלם...
על משו שאתה מזמין מחול נראה לי צריך לשלם...
על חלקי מחשב אין מס
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער