בן 17
רק לציין אף פעם לא הייתה לי חברה
הכל מתחיל ככה
בכיתה י" אז הייתה מישהי שהייתי בטוח שאני אוהב אותה אבל אף פעם לא דיברתי איתה אפילו סתם הייתי דלוק עליה
עכשיו הייתה עוד מישהי, נקרא לה סיוון (בדוי כן?) אז סיוון נדלקה עליי וביקשה מחברה שלה שהיא ידידה שלי להכיר בינינו במסן.. אז כמו הילד הכי מטומטם בעולם ניפנפתי אותה כי חשבתי שאני אוהב את הילדה האחרת ואז הבנתי שעשיתי את הטעות הכי גדולה בעולם כי זאת שאהבתי לא שמה עליי בכלל אבל אז היה כבר החופש הגדול
עכשיו כיתה יא" החלטתי להכיר אותה וואלה אולי היא עוד דלוקה עליי (היא נהייתה כוסית בכיתה יא" ועכשיו היא נהייתה פצצה) אז התחלנו להכיר אחד את השני נהיינו ידידים והיה לי מזה כיף להיות איתה כאילו זרמנו וצחקנו ונהנינו וקיצר היה לי הכי כיף איתה מאשר כל בת אחרת שאי פעם דיברתי איתה
ואז פתאום אני שומע אותה מדברת בפלאפון אומרת בסוף שיחה "אני אוהבת אותך"
באותו רגע רציתי למצוא את הילד הזה ולפוצץ אותו במכות שהוא בחיים לא קיבל
איך התבאסתי אתם לא מבינים הייתי בדיכאון איזה יומיים לא היה לי חשק לכלום לא רציתי לעשות שום דבר חוץ מלשבת בחושך ולשמוע היהודים (ובדרך כלל אני לא שומע היהודים)
הקטע הוא שהיא והוא חברים כבר איזה 4-5 חודשים אני לא מבין איך היא הסתירה את זה הייתי דבוק אליה כמו מסטיק לנעל והיא לא מהפלצנים האלה שכותבים כל מה שקורה להם בחיים בהודעה הזאת בMSN אז הנחתי שאין לה חבר
אוף אני לא יודע מה לעשות עם עצמי אני כלכך אוהב אותה בחיים שלי לא נהנתי כלכך עם מישהי אחרת היא כלכך כוסית ויפה יש לה גם את התחת הכי מושלם בעולם והיא כלכך חמודה והיא ממש לא חשה או חושבת שהיא הכי כוסית בעולם כמו כל הפקצות האחרות שיש בבצפר הזה
ואני לא רוצה דגים אחרים מזה המשפט הזה יש עוד הרבה דגים בים
למה שאני ירצה לזיין דגים אחרים אני רוצה לזיין את הדג הזאתי (קראתי את המשפט הזה איפשהו חחח)
אה כן ובקרוב יש לה בית ריק לאיזה יום אחד והיא הזמינה אותי אבל זה יהיה בטח עם עוד הרבה אנשים שאני לא מכיר ויכול להיות שהחבר שלה לא יהיה ויהיה אלכוהול אז כדאי לי לנסות לשכר את שנינו ואז אולי משהו יזרום? חשבתי על זה מלא חחחח
חפירות זה דרך המלך![]()

ציטוט ההודעה