נגיד אם אתם שומעים רוק או שההפף דיכאון אומרים לכם פריק או מעפן או משהו כזה?
אם כן , זה מפריע איכשהו?
|
|
לעיתים רחוקות ממש ממש אומרים לי ערס שאני שומע ראפ או מזרחית אבל על הזין מי שאומר
מקבל דקירה בלבלב.
כל הזמן צוחקים עלי על מה שאני שומע (רוק) אבל מי שם עליהם כולם על הזין שלי אני שומע מה שבא לי מתי שבא לי !!
אח שלי לא סובל שאני שומע רוק..
כל פעם כשאני שומע רוק הוא שם משהו אחר יותר חזק.. =\
אז אני פשוט שם אוזניות P:
חבר שלי שם בדרך כלל בכיתה דיכאון אז כולם צועקים עליו והוא מכבה XD
שאני שם רוק ומטאל אז אני שם קצת חלש כי זה די רועש ויש לי רמוקלים סוסים() אז כזה חברים שלי עושים כזה "יה!!" ואת הסימן של הרוק /m\ כאילו בצחוק הם לא באמת שומעים אבל סתם כזה נחמד שהם עושים את הסימן הזה D:
אז לשאלה--תלוי איפה אני נמצא
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אנשים לפעמים מעירים לי על סגנון המוזיקה שאני שומע. לפי תפיסת העולם שלי, אדם שמעיר לי על סגנון מוזיקלי הוא בור, כי על טעם ועל ריח אין להתווכח, אז אני אומר לו יום טוב וממשיך הלאה![]()
בוא נראה אותך שומע רוק ושכל החברים שלך שומעים ראפ, "י'פרקי" חחח..
אבל מה אכפת לי?! על הזין שלי =\
אני הולך באזורים שמפוצצים בערסים פאקצות ומלא ראפרים רוסים , אבל אנלא שם זיין , בדוגרי פעם אחת זה ממש עלה לי על העצבים אשכרה הורדתי שירים לפלאפונים של חברים והסתובבתי בשכונה מפוצצת ערסים של שירי דיכאון וחותכי ווירידים עם בלאק מטאל ( אני לא שומע בלאק) .
כן
כימעט כל הזמן!
מעירים על זה שאני שומע דיפ פרפל!
וכולם אומרים שזו מוזיקה ישנה ומגעילה שמנגנים אותה בני 60+
חבל שיש ילדים בעולם שלא יודעים שדיפ פרפל המציאו את הרוק!!
יש מספיק להקות...בארץ פחות אבל בארץ זה יותר מחתרתי...אבל בעולם יש פול להקות מכל הסגנונות של הרוק והמטאל..
הבעיה היא כמובן:דעות קדומות!
כל אלה שלא שומעים חושבים שזה רק רעשים ובום בום וצרחות ופריקים מה שממש לא נכון!
אלה ילדים שאומרים את זה כי ההורים שלהם חושבים ככה או שאף פעם לא שמעו רוק ומטאל וסתם אומרים או ילדים ששמעו אבל רוק/מטאל ממש חרא אז בגלל זה הם חושבים ככה!
עוד סיבה היא :רקע- בשני המובנים.
הראשון הוא העדתי...לרוב לא תפגוש בני נוער ממוצא מזרחי ששומעים רוק ומטאל,די נדיר שכן--ואני לא זען אני רבע מרוקאי בעצמי...רוב בני הנוער ששומעים רוק הם יוצאי ברית המועצות ועדות אשכנז..
השני הוא הרקע מהבית,מההורים .אם ההורים שמעו בבית מזרחית כל הזמן אז סביר להניח שאתה גם תאהב את זה וכנראה רק את זה אולי גם היפ הופ וראפ סגנונות שיותר קל להיפתח אליהם גם מוזיקלית וגם חברתית(מבחינת החברה).
אצלי בבית למשל שמעתי רוק פופ וסקא(שזה רגאיי ופופ רוק),אני מאוד אוהב את הסגנונות האלה אבל עובדה שעם הזמן התפתחתי גם למטאל וסגנונות יותר חזקים ואפלים כביכול.
האמת שהתחלתי עם הסגנונות היותר חזקים בעקבות הצטרפותי לתנועת נוער ששם שומעים מוזיקה כזאת...אבל עדיין יש לי חברים טובים שאני מסתובב איתם ששומעים מזרחית ודיכאון/ראפ והיפ הופ ואני עדיין חבר טוב שלהם...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אומרים אומרים אבל אני שם זין.
תאכלס הסביבה שנאי נמצא בה..מורכבת מהכל
אנשים ששומעים ראפ רגאיי דיכאון מזרחית מטאל רוק..
כולם חברים שלי..ככה שזה לא מפריע לי..מקסימום מעירים לי על המוסיקה שלי
אני נותן להם איזה אחת ישר שותקים..ממווחחעעהה
אני שומע היפ הופ אז שאני שם שירים בווליום גבוה בבית ההורים שלי מתעצבנים עלי ואומרים לי "תשמע מוזיקה נורמאלית" או "זה לא מוזיקה" וכאלה..
אלירן (העקרב) אח יקר שלי תודה רבה על הסוסה שלמעלה.
נו ברור שקוראים לי פריק על זה שאני שומע רוק , אבל על הזיין
הקפצה.
נעול.