כך מפרסמת הבוקר התקשורת באנגליה .
לאחר שאבדו את רובי קין , נראה כאילו היא תאבד גם אותו .
לפי התקשורת דימיטאר אמר לחבריו בטוטנהאם שמטרתו להצטרף ליונייטד עוד השנה - והצטרף לחבורה של פרגוסון .
אם זה נכון חיזוק ענק ליונייטד - כנראה סאהה יעזוב עכשיו.
כך מפרסמת הבוקר התקשורת באנגליה .
לאחר שאבדו את רובי קין , נראה כאילו היא תאבד גם אותו .
לפי התקשורת דימיטאר אמר לחבריו בטוטנהאם שמטרתו להצטרף ליונייטד עוד השנה - והצטרף לחבורה של פרגוסון .
אם זה נכון חיזוק ענק ליונייטד - כנראה סאהה יעזוב עכשיו.
Siete
|
|
חיזוק אדיר ליונייטד אולי סוף סוף יהיה למנצ'סטר חלוץ אמיתי מאז RVN
למנצ'סטר אין סקורר אמיתי רוני וטבז הם לא חלוצי מטרה וברבאטוב
יעשה שינוי ענק אצל השדים האדומים
רוני הוא חלוץ מטרה.. פשוט פרגי משתמש בו כאחד שלא כזה..
גם פרגי התבטא ואמר שבשנה שעברה הוא נתן לרונאלדו את העמדה
הקדמית במקום רוני מה שפגע במסכת השערים של החלוץ האנגלי.
לגבי טבז, זה נכון, כבר עכשיו רואים שטבז לא יכול לתפקד כחלוץ חוד
שלנו, ראיתי עד עכשיו במשחקי ההכנה ובמיוחד במגן התהילה שהיה
מול פורסטמות, בוא נראה מה הוא יעשה מול ניוקסאל.
לגבי בארבטוב, הוא לא ממש חלוץ מטרה, בזמן הזה שהוא היה תחת
חסותו של ראמוס הוא שיחק פה ושם כחלוץ, ולרוב כקשר קדמי.
עזוב תפקידים . תסתכל על הסטטיסטיקות - ברבאטוב הרבה יותר סקורר מרוני וטבז . אבל רוני עדין צעיר - רק בן 23 ושנה הבאה אני צופה לו עונה גדולה מבחינת כיבושים . ברבאטוב איך שלא תסתכל על זה , למרות שהוא אף פעם לא שיחק באחת הקבוצות מאריות הכדורגל (למעט לברקוזן של באלאק ) - זה שחקן של שער למשחק שים לב לסטטיסטיקה המדהימה שלו שבנתיים עובדת גם בפריימרליג . מענין איך הוא יסתדר ביונייטד - שחקן גדול שהתפתח קצת יותר מאוחר .
אגב , 173 שערים ב333 משחקים רשמיים . כמו שאמרתי אולי הוא לא שיחק בקבוצות הכי טובות , אבל זה סטטיסטיקות שלא יביישו לא את ראול , לא את ואן ניסטרלוי ולא את רונאלדו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-08-2008 בשעה 00:00.
Siete
צודק!
אבל רק פרט קטן שהוא לא בטוטנהאם ששם הוא היה המפתח אם הוא יעבור ליונייטד הוא לא יהיה המפתח איך שלא נקרא לזה כי יש עוד סביבו סקוררים ביונייטד.באלי לראות את השילוב-ברבאטוב-רוני-טבז-רונאלדו חוליית קישור אימתנית!
יפי עשו בשכל אם הוא יעבור אליהם סאה בטוח יעזוב
יופי יהיה להם סגל טוב הלוואי שיבוא.
קשה לי להאמין שכשרונאלדו יחזור פרגוסון ישנה יותר מדי דברים - שנה שעברה הייתה הצלחה ענקית בהצבת רונאלדו כשחקן כנף שמשחק גם בחוד . איזה מטורף ישנה את זה ? טבז , רוני , ברבאטוב - אחד מהשלושה לא יראה הרבה דשא נראה לי.. קשה לי להאמין שלא לפחות שרונאלדו יחזור . מה שכן יש מלא מפעלים באנגליה ... זה מה שחיה שם . כולם יכולים לשחק אבל צריכים לשחרר את סאהה .. פשש באמת יונייטד מתחזקת אם הוא יבוא .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-08-2008 בשעה 01:24.
Siete
עם הוא יבוא רסמי למנצ'סטר עם התקפה קטלנית שכל קבוצה הייתה רוצה בא