במדריך זה אתן לכם טיפים ייעלים שיעזרו לכם לבחור את הסיסמה הנכונה והקשה ביותר לפריצה.
לפני הכל , מה שצריך להיות בסיסמא קשה ונכונה זה-
- מספרים ואותיות
- סיסמא שלא כל העולם יודע
- שלא תיהיה השם שלכם
- שלא תכללו מספרים ברצף עולה או יורד..
לאחר מכן קראו את הטיפים שרשמתי לכם ותלמדו כיצד לבחור את הסיסמא הנכונה.
- הסיסמה יכולה להיות איזה קישוק שאתם תרשמו אותו בפתק קטן בחדר או משהו כזה , משהו כמו : jf430da .
- הייתי מציע לכם שהסיסמאות שלכם לא יהיו קשורות לשם שלכם , השם שלי הוא עידן איזון , אז הסיסמה שלי לא תיהיה : עידןאיזון או משהו כזה.
- אני גם לא מציע לבחור סיסמאות על שם אחד ההורים או משהו , בגלל שאם נגיד חבר שלך שהוא מכיר את המשפחה שלך ירצה לפרוץ לך , אז הוא ידע.
- כאשר הינכם רוצים לבחור סיסמה למשהו חשוב ואתם רוצים סתם לקשקש סיסמה ( jio32ds למשל ) אז שהסיסמה תכיל מספרים ואותיות במקומה.
- במידה ואתם רוצים משהו קל יותר לזכירה אפשר לבחור סיסמאות כמו מילים או אגודות למיניהם, למשל - אגודתהחייל או מורהלמתמטיקה.. דברים כאלה שיהיו קלים לזכירה וקשים לפריצה.
- כאשר אתם רוצים לשים לעצמכם תזכורת של הסיסמה במקום מסויים, הייתי מציע לכם לא לשים במחשב למקרה שיפרצו לכם, אלא לשים את זה באיזה מגירה על פתק.
- הכי לא הייתי ממליץ לכם להשתמש באותה הסיסמה לכל המשתמשים שלכם, מכיוון שכאשר יגלו את סמסמתכם לICQ דבר ראשון, ינסו אותה למסנג'ר שלכם או על משתמש הפורום שלכם.

ציטוט ההודעה