יש לי שאלה.. אז ככה, שנה שעברה [כיתה ח'] היה לנו הקבצות אני ההיתי ב"א-1" זה אחד מתחת ל"א'" זה אותו רמה רק ממש ממש בקצת יותר איטי הקצב לימוד.. קיצר לא הלך לי לא במבחנים וקצת עשיתי בלאגן :] אז באתי לפני כמה ימים לביצפר אני רואה שמו אותי הקבצה "ב'" סאממק התבאסתי , כי זה חומר שלמדתי והתחלתי ב'"ב'" לעשות את הכול אני מסיים הכל מהר... המורה שולח אותי לעזור לילדים מתקשים בהקבצה.. קיצר וחבר שלי שאל את הרכזת של בצפר על היחידות והיא אמרה שאפשר לעשות רק 4 יחידות בהקבצות "א-א'1" ו3 ב-"ב'" ואני רוצה לעשות 4 אין מצב בעולם שנאי לא עושה 4 כי המינומם במטמטיקה שאני רוצה זה 4 ככה יהיה לי דלת פתוחה למגמות של שנה הבאה למה שאני אבחר ואני יודע למה שאני רוצה [תקשורת/מדעית/מחשבים] חייב 4.. קיצר אחרי זה שאלתי את המורה שלי בהקבצה הוא אמר שאם אני רוצה אז יש זכות לכל מי שיהיה טוב אז בסיום הקיץ יענו כבר יהיה קורס ל-4 יחידות.. ואני לא מבין אין איזה שהוא דרך לעלות ל-4 יחידות בישביל שלא יהיה לי את החרא של הקורס בקיץ? אמרו לי שאם אני עולה הקבצה בחזרה כניראה.. אבל קודם כל אני צריך לעבור מבחן "ברבעון" יש לנו כזה בבצפר מחצית א' וב' אבל באמצע רבעונים .. אני חושב שיש את זה לעוד בתי ספר.. קיצר אני חייב לעבור את המבחן אבל אפעםם לא הולך לי במבחנים אין אין לא יודע פשוט לא הולך ואני באמת וידע את החומר !!! אבל לא הולך ! אני מגיע למבחן שוכח הכל .. קיצר השאלה העקרית .. כבר בכיתה ט' קובעים כמה יחידות אני יעשה במטמטיקה?
אני ממש לא רוצה לעשות 3. זה פשוט חרא אני חייב מינימום 4
* אני כיתה ט' עכשיו

ציטוט ההודעה