בית ה':
אלבורג-מנ' יונייטד
.
אלופת אנגליה ואירופה, חוזרת למסע ההגנה על התואר, ופוגשת את אלבורג. במחזור הקודם, אלבורג סיימה את משחקה בתיקו 0 עם סלטיק, כמו היונייטד שסיימו את משחקם הקודם במשחק בלי שערים נגד ויאריאל, סגנית אלופת ספרד. מנצ'סטר מגיעה למשחק כשרונאלדו חזר לכבוש. הכושר של רונאלדו מאוד משמעותי לשדים האדומים, כי בלעדו הם נראים כמו קבוצה אחרת לגמרי. בסה"כ, יונייטד אמורה לנצח את המשחק הזה בקלות ולכבוש שער ראשון בקמפיין הזה וכנראה שכך גם יקרה, אלא אם תתרחש הפתעה גדולה!
חזרו לעצמם?
ויאריאל-סלטיק
.
שתי הקבוצות האלו מגיעות בכושר טוב מאוד למפגש. לסגנית אלופת ספרד, ויאריאל, יש מאזן טוב מאוד של שלושה נצחונות רצופים בליגה, מול גיחון, רסינג ונומנסיה.גם סלטיק מגיע עם שלושה נחצונות רצופים. בעצם, הפעם האחרונה שאחת מהקבוצות האלה לא ניצחה הייתה במחזור בקודם של ליגת האלופות, שבו 2 הקבוצות סיימו את משחקן בתיקו 0...ויאריאל היא הפייבוריטית למשחק הזה ואני מהמר עליה שהיא תנצח, ויאריאל היא קבוצה ממש טובה שיש לה סיכוי טוב מאוד לסיים במקום הראשון בבית הזה.
בית ו':
פיורנטינה-סטיאווה בוקרשט
:
פיורנטינה במשחק הקודם שלה סיימה בתיקו 2 מאכזב מול ליון שהשוותה עם קאמק במדהים! פיורנטינה די מאכזבת בתקופה האחרונה. אמנם היא הצליחה לנצח את גנואה במחזור הקודם באיטליה אך בליגה היא לא מרשימה במיוחד והיא מפסידה המון נקודות לקבוצה כמותה . גם משחקה הקודם של סטיאווה בליגת האלופות לא היה טוב, היא הפסידה לבאיירן מינכן 1-0, ועכשיו היא ממוקמת במקום האחרון בבית ו'. אני מאמין שפיורנטינה תצליח לנצח את המשחק הזה, יש לה שחקנים מצוינים כמו ג'ילארדינו ומוטו שיכולים לקחת אותה למקומות רחוקים כמו בשנה שעברה.
ג'ילארדינו- יכול לסחוב קבוצה על הכתפיים?
באיירן מינכן- ליון
:
מפגש גדול מצפה לנו היום בין 2 הקבוצות האלה. ליון באה למשחק הזה בכושר מצוין, יש לה 4 נצחונות ותיקו בחמשת משחקיה האחרונים (התיקו היה במשחק מול פיורנטינה במחזור הקודם בליגת האלופות ).אבל, יש בעיה אחת לליון והיא ז'וניניו. הקפטן הברזילאי של הקבוצה בספק למשחק עקב פציעה, וזה ממש לא טוב לליון כי הוא אחד מהשחקנים המרכזיים בקבוצה. מנגד לליון עומדת באיירן, שעל הנייר אמורה להיות אחת הקבוצות החזקות באירופה, אבל מעשית היא בכושר נוראי. בליגה יש לה 2 הפסדים רצופים, 1 להאנובר החלשה (1-0), והשני תבוסה של 5-2 לורדר ברמן. אני ממש לא יודע על מי להמר, 2 הקבוצות האלה חזקות מאוד וכל אחת יכולה להפתיע, תחושת הבטן אומרת תיקו.
הרבה ציפיות, מעט תוצאות.
בית ז':
פורטו-ארסנל
.
2 הקבוצות האלו מגיעות למפגש כאשר הן לא מרשימות בליגה. ארסנל מגיעה אחרי הפסד מביך לעולה החדשה בליגה האנגלית, האל סיטי, שניצחה אותה 2-1. למרות זאת, יש לציין לזכות ארסנל שלפני המשחק מול האל סיטי, היא ניצחה 6-0 את שפילד יונייטד . פורטו, יריבתה של ארסנל, סיימה בתיקו את המשחק הקודם שלה בליגה, מול ריאו אווה, בתוצאה של 0-0. התיקו הזה לא נותן סיבה לזלזל באלופת אירופה לשעבר מ2004 כי בסה"כ מאזנה לא רע עד כדי כך...במחזור הקודם של ליגת האלופות פורטו ניצחה 3-1 את פנרבחצ'ה וזה נותן לה את המקום הראשון בטבלה . ארסנל, סיימה את משחקה הקודם בליגת האלופות בתיקו 1 מול דינמו קייב . אני חושב שהמשחק הזה לא יגמר בניצחון של פורטו, למרות שהיא מסוגלת לנצח.
האל סיטי חוגגת ניצחון ענק נגד התותחנים!
פנרבחצ'ה-דינמו קייב
:
מפגש התחתית של בית ז' מפגיש בין 2 קבוצות לא רעות בכלל...דינמו קייב הצליחה לסחוט תוצאה טובה מאוד במחזור הקודם של ליגת האלופות כאשר סיימה בתיקו 1 את המשחק שלה מול ארסנל, אבל פנרבחצ'ה הפסידה 3-1 לפורטו . 2 הקבוצות האלה ניצחו את משחקן האחרון בליגה ובאות עם הרבה מוטיבציה. אני מאמין שבמידה ולא תהיה הפתעה גדולה מדי 2 הקבוצות האלו יסיימו את העונה שלהם בליגת האלופות רק בשלב הבתים כי פורטו וארסנל עדיפות עלייהן, אבל אין לדעת, הכל יכול להיות...אני מהמר על דינמו קייב.
בית ח':
באטה בוריסוב-יובנטוס
:
באטה בוריסוב היא החולייה החלשה בבית הזה ללא ספק. במשחקה הקודם היא נוצחה 2-0 על ידי ריאל מדריד במשחק שבו ריאל כמעט ולא התאמצה.
אבל, בתקופה האחרונה גם יובנטוס לא מרשימה במיוחד. היא סיימה את 2 משחקיה האחרונים בליגה בתוצאות תיקו. (תיקו 0 מול סמפדוריה, ומשחק ללא הכרעה בתוצאה 1-1 נגד קטאניה). בנוסף על כך יובנטוס מגיע למשחק הזה שוב בלי בופון, אך למזלה ההתקפה של בוריסוב לא מרשימה במיוחד ולכן זה לא פקטור משמעותי לדעתי. אני בטוח, ללא צל של ספק שיובנטוס תנצח את המשחק הזה.
ריאל מדריד-זניט
:
משחק המחזור של ליגת האלופות. ריאל מדריד פוגשת את מחזיקת הסופר קאפ האירופי, וכמובן מחזיקת גביע אופ"א. כפי שכולם יודעים, ריאל היא הפייבוריטית הברורה לנצח את המשחק, ולא סתם! 5 משחקיה האחרונים הסתיימו בניצחון לטובתה. הרבה שחקני ריאל באים בכושר מצוין, בינהם רפאל ואן דר וארט, שלא מפסיק לכבוש מאז שהגיע וללא ספק מוכיח את עצמו כרכש מוצלח מאוד! גם שחקנים נוספים כמו רוד ואן ניסטלרוי שכובש וכובש, וגם ראול שחוזר לעצמו באים בכושר טוב. בנוסף על כך סניידר עוד יכול לשחק מול זניט . לסיכום, ריאל באה למשחק בכושר מצוין ויכולת מדהימה. אבל, יש עוד קבוצה שבאה למשחק והיא זניט סנט פטרסבורג, אלופת רוסיה ומחזיקת גביע אופ"א והסופר קאפ באירופה. אמנם הקבוצה הצליחה לנצח את היונייטד, אך במשחק מול יובנטוס ראינו שלא כל יום פורים. אני מהמר שריאל לוקחת!
ריאל- רוצה להשאר לפני כולם.
========================================================
אתם מוזמנים להגיב!

אלבורג-מנ' יונייטד
.
ויאריאל-סלטיק
.
פיורנטינה-סטיאווה בוקרשט
:
באיירן מינכן- ליון
:
פורטו-ארסנל