כמו כל שנה גם השנה ישנם הרבה מאוד תאונות דרכים, אבל הטרנד החדש זה לדרוס הולכי רגל ואחרי זה לברוח, מה שנקרא תאונת פגע וברח.
אני לא יודע אם זה מקרי, אבל זה מגיע בצרורות.
בתוך כמה שעות היו שלוש תאונות "פגע וברח" באזור המרכז.
זה התחיל (אם איני טועה) באותו בחור שהרג בחורה ופצעה את חברתה ואחרי זה כמו תופעה חדשה פשוט המשיך והמשיך.
נכון הולכי רגל הם לא בדיוק תמימים גדולים, אבל גם הנהגים.
בשביל מצב כזה נהגים צריכים להיות אקסטרה זהירים בנהיגה בתוך העיר ובמיוחד ליד מקומות שישנם הרבה בני אדם (לדוגמה: מרכזים, בתי ספר וכד'..).
מי כמוני (בתור נהג שרואה את הולכי הרגל עוברים בלי לחשוב פעמים) שמכיר את התופעה הזאת, המחשבה שעוברת בראש לאותו הולך רגל שאומר לעצמו אני יעבור הנהגים כבר יעצרו.
אז זה לא עובד ככה, כולנו עוברים במעבר חצייה (וגם במקומות שאין בהם מעברי חצייה) זה לא אומר שאנחנו יכולים לעלות לכביש בצורה חופשית.
להזיז רגע את הראש ימינה ושמאלה לא יהרוג אפחד וגם אם הנהגים ינהגו קצת יותר בזהירות.
אנחנו בבעיה חמורה מבחינת תאונות עם זה תאונות בין מכוניות, תאונות פגע וברח וכו'.. כל יום ישנם תאונות מכל סוג שהוא.
כל מהדורת חדשות אנו עדים לקורה בכבישים בארץ, רואים את התומנות המזעזעות של מכוניות הרוסות לגמרי עם דם באזור.
תמונה אחת שווה אלף מילים:
דבר שעצבן אותי מאוד זה אותה בחורה בת 28 שלקחה את הרכב של חבר שלה ובדרך היא חשבה שהיא משחק בgta, היא פגעה בארבע בחורות בנות 20.
והדבר החמור ביותר הוא שאין לה רישיון, איזה מן אחריות זאת לבחורה בת 28 אני לא מבין.
אז לכל הנהגים שבינינו, תנהגו בזהירות אין למה למהר, עוד כמה שניות או דקות לא יהרגו אותכם.
ולהולכי רגל אל תחשבו שאנחנו רואים אותכם בכל מצב, אל תסמכו עלינו כמו שאסור לנהג לסמוך על נהג אחר באמצע נהיגה.
תסמכו רק על עצמכם.

ציטוט ההודעה