באטל שבועי משולש נוסף...הפעם אני מקווה לעוד תגובות.מיהי להקת הניו גראנג' האהובה עליכם ביותר?
1.Nirvana
2.Alice In Chains
3.Pearl Jam
אני לא ממש יכול להחליט בין PJ ל-NIRVANA
אבל אני מעדיף את PJ טיפה על פני נירוואנה
מה אתכם?
Nirvana
Alice In Chains
Pearl Jam
באטל שבועי משולש נוסף...הפעם אני מקווה לעוד תגובות.מיהי להקת הניו גראנג' האהובה עליכם ביותר?
1.Nirvana
2.Alice In Chains
3.Pearl Jam
אני לא ממש יכול להחליט בין PJ ל-NIRVANA
אבל אני מעדיף את PJ טיפה על פני נירוואנה
מה אתכם?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
נירוואנה, לדעתי אין התלבטות בכלל..
דר"א יש שיר שלהם בגיטר הירו 4, אממ, the girl masheu masheu unpluged..
שיר טוב..![]()
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 01-11-2008 בשעה 17:42.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥