קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]בקשר לגיוס
    על ידי grass בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-11-2007, 15:04
  2. [שאלה] בקשר לגיוס..
    על ידי ortakia בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 16:31
  3. שאלה בקשר לגיוס
    על ידי CooL_V בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-11-2006, 22:04
  4. שאלה בקשר לגיוס
    על ידי Dum בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[שאלה] בקשר לגיוס ולפרופיל

ברירת מחדל [שאלה] בקשר לגיוס ולפרופיל

יש לי פרופיל 97 ואני אמור להתגייס ב25.11
    יש אצלי אישור על מעי רגיז מה שמוריד לי את הפרופיל ל64 אבל עדין לא שלחתי להם כי אני לא רוצה שהם ישנו לי ל3.12 שזה גיוס כלל צהלי של 64.
    רציתי לדעת אם אפשר לשלוח להם עם מכתב בקשה שלא ידחו את הגיוס ואני אהיה מסופח לבקום עד ה3.12, או שאני אבוא עם האישור ביום גיוס שלי ואני אסופח כבר שם?

מה אתם ממליצים?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

מי אמר לך שתתגייס ב3.12? חחח איך קפצת לזה? לא בטוח בכלל שזה מה שיהיה, על כל מקרה תתקשר ללשכת גיוס ותדווח להם, זה הדבר הראשון מבחינתך, משם הם כבר יטפלו בך.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני מבטיח לך שלא תתגייס ב3.12 ב100%.
    אם תשלח עכשיו את המסמכים, יהיה לך מזל אם יזמנו אותך לועדה לפני הגיוס שלך, אני במקומך שולח בצירוף מכתב שמסביר את המצב כמה שיותר מהר, רוב הסיכויים שתתגייס איזה חודש וחצ אחרי שיקבעו (אם בכלל יקבעו) לך פרופיל חדש.

למה לא? אני יביא להם את האישור ביום גיוס שלי ואז ישיאירו אותי בבקום עד הגיוס כלל צלי הבא שזה 3.12.

ציטוט נכתב במקור על ידי yarinzzz צפיה בהודעה
    למה לא? אני יביא להם את האישור ביום גיוס שלי ואז ישיאירו אותי בבקום עד הגיוס כלל צלי הבא שזה 3.12.
    אם אתה בטוח שזה מוריד פרופיל, אז תתגייס ותראה להם את המסמכים בבקום, אז סביר להניח שתשאר שם עד הגיוס של כלל צה"לי.
    פשוט אצלי היה אותו סיפור... אני לא שלחתי עד הגיוס אף מסמך... וביום הגיוס הראתי את כל המסמכים האזרחיים שהיו לי...וחיקיתי בבקום משהו כמו שבוע עד שנתנו לי שיבוץ חדש בהתאם לגיוסים הקרובים.

ירינז, דבר עם לשכת הגיוס ותשלח להם את האישור. זה יכול לעשות לך צרות וסתם לגרור אותך ממקום למקום.. וועדה רפואית לוקחת זמן, מניסיון, אבל קודם כל תציג להם את העניין והאישור
    נערך לאחרונה על ידי loLoMaN; 13-11-2008 בשעה 01:09.

ציטוט נכתב במקור על ידי loLoMaN צפיה בהודעה
    ירינז, דבר עם לשכת הגיוס ותשלח להם את האישור. זה יכול לעשות לך צרות וסתם לגרור אותך ממקום למקום.. וועדה רפואית לוקחת זמן, מניסיון, אבל קודם כל תציג להם את העניין והאישור
    אבל אם אני אשלח להם את זה הם יזמנו אותו לועדות וכל זה ויכולים לגייס אותי בינואר או משהו ואני לא רוצה אני מת להתגייס כבר וזה שרשם תגובה לפנייך רשם שהוא עש אותו דבר כמו שאני רוצה והוראה להם אישרוים ביום גיוס ואז השאירו אותו בבקום שבוע או משהו עד הגיוס הכלל צהלי הבא ובמקרה שלי זה גם בדיוק שבוע ב3.12

ציטוט נכתב במקור על ידי MaDMaxXx צפיה בהודעה
    אם אתה בטוח שזה מוריד פרופיל, אז תתגייס ותראה להם את המסמכים בבקום, אז סביר להניח שתשאר שם עד הגיוס של כלל צה"לי.
    פשוט אצלי היה אותו סיפור... אני לא שלחתי עד הגיוס אף מסמך... וביום הגיוס הראתי את כל המסמכים האזרחיים שהיו לי...וחיקיתי בבקום משהו כמו שבוע עד שנתנו לי שיבוץ חדש בהתאם לגיוסים הקרובים.
    לא עשו לך בעיות ?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אין דבר כזה יותר שמשאירים בבקו"ם, רוב הסיכויים שישלחו אותך הבייתה, אתה יכול לדבר עם קצין מיון ולבקש לא להתגייס ב3.12, ולקוות שיתחשבו בך.

אתה לא מבין, אני אמור להתגייס ב25.11 ואני מת להתגייס כבר וביום של הגיוס אני מביא אישור שמוריד לי תפרופיל ל64 אז אני כנראה ישאר בבקום עד ה3.12 שזה כלל צהלי. אין סיבה שישלחו אותי הבייתה בשביל שבוע
    נערך לאחרונה על ידי yarinzzz; 13-11-2008 בשעה 15:55.

ירינז, צה"ל זה לא מקום הגיוני.. המילה אין סיבה שיעשו X לא קיימת.. תמיד בצה"ל מוצאים סיבות
    סופו של דבר החלטה שלך, אמרנו את שלנו, תזכור שזה שעשו לאחד לא אומר בעליל שיעשו גם לך...
    מת להתגייס? 3 שנים גם ככה יש לך, אל תדאג..

ציטוט נכתב במקור על ידי yarinzzz צפיה בהודעה
    לא עשו לך בעיות ?
    איזה בעיות??? אני בסוף שרשרת חיול מלתי טופס רפואי... היה שם סעיף אם המצב הבריאותי שלי הששתנה או משהו כזה.... רשמתי שכן והצגתי אישורים.

אין דבר כזה יותר שמשאירים בבקו"ם, רוב הסיכויים שישלחו אותך הבייתה, אתה יכול לדבר עם קצין מיון ולבקש לא להתגייס ב3.12, ולקוות שיתחשבו בך.
    ממתי זה כך???

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי בדיוק בימים אלה עשיתי את הטעות הזאת.
    הייתי אמור להתגייס ביום שני ב 17/11 ובאתי לועדה רפואית עם מגרנות, הורידו לי את הפרופיל ודחו לי את הגיוס למרץ!!! אני מאוד מתחרט על כך שהלכתי לועדה הרפואית כי אני חייב להתגייס עכשיו אני לא רוצה לחכות למרץ.
    על פי המקרה שלי אני ממליץ לך לבוא ביום הגיוס עם זה וככה לא ידחו לך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect