הרשת מבשרת ללקוחותיה שעקב בעיות שונות באספקת סחורות שמקורן בנמלים, ייתכן שמוצרים מסוימים חסרים. לקוחות הרשת פנו ל-ynet והתלוננו כי גובים מהם כספים בעבור רטבים חלופיים. בנמלים מכחישים
רשת מקדונלד'ס סובלת זה כמה חודשים ממחסור מתמשך של מוצרים שונים בסניפים. שלטים התלויים בסניפים מבשרים ללקוחות כי בשל בעיות שונות באספקת סחורות שמקורן בנמלים בארץ, ייתכן שמוצרים מסוימים לא יהיו בנמצא.
לקוחות נאמנים של הרשת מספרים כי כבר זמן רב לא ניתן לקבל בסניפים השונים רוטב מיונז. לקוחה נאמנה במיוחד פנתה למערכת ynet וסיפרה כי המחסור ברטבים עולה לה ולכולנו הרבה כסף.
"השבוע הייתי בסניף מקדונלד'ס במגדלי תל-אביב וקניתי שם ארוחה לי ולבן שלי", סיפרה ורד (שמה המלא שמור במערכת). "נאמר לי שחסר רוטב מיונז בשל עיכוב שיש בנמלים, ואם אני רוצה, אני יכולה לקבל במקום רוטב חרדל. הסברתי שאני עם ילד קטן שלא יאהב רוטב חרדל, אז נאמר לי כי באפשרותי לקבל רוטב אלף האיים תמורת חצי שקל לשקית. ממתי רטבים עולים כסף?"
<h3 class="pHeader">למה על גב הלקוחות?</h3> בשיחה עם ynet הוסיפה ורד כי לא מדובר במקרה חד-פעמי או בטעות, וכי נאלצה לשלם על הרטבים גם בסניף אחר שאליו הגיעה עם ילדיה.
"יום לאחר מכן הייתי שוב עם ילדיי בסניף מקדונלד'ס, הפעם בלונדון מיניסטור בתל-אביב, שם חזר על עצמו סיפור המיונז החסר. בסניף הזה ביקשו ממני לשלם שני שקלים על שקית אחת של רוטב אלף האיים. הבעיה הזו של מחסור ברטבים קיימת כבר כמה חודשים, ואני יודעת כי הייתי בסניף של הרשת באילת בספטמבר, וגם אז היו חוסרים.
"מקדונלד'ס יכולה לספוג את ההוצאה הזו על רטבים ולא להפיל אותה על גב הלקוחות, שגם ככה משלמים הרבה כסף בעבור ארוחה. למה אני צריכה לשלם בגלל בעיה שיש בנמלים? אם חסר רוטב אחד - אז תנו אחר במקום בחינם".
לקוח נוסף של הרשת סיפר ל-ynet כי נתקל גם הוא בחוסרים של מוצרים שונים בביקור בסניף הרשת בים המלח, בין היתר במנת הדג וברטבים.
אוף חבל אהה
לכתבה המלאה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3622704,00.html

ציטוט ההודעה

טוב תמיד יש שווארמה כמו שאמרו ויש עוד רשתות שמנסות לחכות את מקודנלדס אבל שם הרטבים בחינם