קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2006, 21:42
  2. שלום יש לי כמה שאלות לגבי לינאג' 2
    על ידי DaReDEvil' בפורום Lineage II
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 08:40
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 22:39
  4. שנה טובה לכל אטרף + כמה מילים...
    על ידי Abu בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 01:20
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 60

[דעה] כמה מילים לגבי כל "הסוסים" בפיתוי שחושבים שהם יכולים להתניע גם פורש נוצצת.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ברירת מחדל [דעה] כמה מילים לגבי כל "הסוסים" בפיתוי שחושבים שהם יכולים להתניע גם פורש נוצצת.

חבר'ה, אני רואה אותכם מגיבים פה לאנשים אחרים והאמת? שאני די מתעצבן מהרבה תגובות.

אני אספר לכם על שני היתקלויות שהיו לי לאחרונה ודי מסכמים את כל מה שקרה בסביבה בזמן האחרון.

כל מי שלמד לאחרונה קצת פיתוי ופשוט לוקח ומצטט כאן לאנשים משפטים של מיסטרי או דיאנג'לו שמאפי ופיתוי תרגמו בצורה די עילגת, זה נחמד ויפה.. וכן, הדברים נכונים. לא נגיד שלא.

אבל מה קרה כאן?
    מס' נורא מועט של גברים ידע להתחיל עם בחורות, בואו נהיה כנים כאן ונאמר שרובנו פשוט ניגשנו לבחורה בצורה תמימה כזאת, בצורה שלא השאירה לנו סיכוי מראש, אלא אם כן התמזל מזלנו.
    בן אדם היה מתחיל עם 20 בחורות, ומשיג 2 טלפונים.
    היום אותו אחד קרא ויישם את העקרונות וגנב (כן, גנב) את רוב המשפטים שלו, שיפר את הביצועים פי 5 ומשיג 10 טלפונים מתוך 20 נשים.

הכל טוב ויפה, אבל שכחתם שאנחנו גרים במקום קטן חברים, לא ארה"ב, ולא קנדה, ולא אירופה. כולה ישראל.
    תוך שנה הדבר קיבל כ"כ הרבה תנופה, כל בחור שני חושב שהוא יודע "לפתות" ובחייכם?

לפני בערך שבוע וחצי, דיברתי עם ידידה בטלפון ולא ניסיתי להתחיל איתה או משהו בסגנון, ממש לא קרוב אפילו. אבל בגלל שאתה כבר מעכל את ה"חומר" בראש כ"כ טוב, אתה מפלרטט בטבעיות, אתה זוכר דברים שדיאנג'לו ומיסטרי נוהגים לומר, ואתה שולף דברים דומים על אותו העיקרון באופן טבעי כבר. שזה ממש לא רע. זה נהיה רע כשהיא אומרת לך "למה אתה מנסה להתחיל איתי?" ואז אתה עונה לה - "אה?", והיא אומרת לך "כבר קראתי את כל השיטות האלה באינטרנט". בקיצור, עם בחורות אינטלגנטיות פלוס, דברים נהים מסובכים, הן מודעות להכל.

והיום, אני יושב לי במיונים לקצונה, שומע ערסים וחנונים מדברים יחדיו על פיתוי. ישבתי לי בצד והתענגתי לסיפורים המצחיקים ששמעתי, ז"א החבר'ה הם חובבנים, הם קוראים ועושים מה שהם קראו ומספרים לחבר'ה, שזה הכי עצוב. עכשיו כמה אנשים החליטו פה אחד לנסות להתחיל עם בחורות בזמן הפנוי.
    בחייכם,
    GIVE ME A BREAK
    5 אנשים לא הצליחו להשיג כלום.
    אגב כולם שם בני 18~19 אם זה משנה.
    ניגשתי לשני בנות לאחר מכן (7,8) שישבו יחד, התיישבתי ושאלתי אותן למה הן סירבו? סה"כ שני הבחורים עשו את זה באמת כמו בספרים. דיבור סביר, שפת גוף לא רעה.
    והן פשוט אמרו לי "מה אתה חושב שאנחנו עוד מסכנות שלא מכירות את כל הספרים האלה שלכם??"

היה בא לי לשים לה בומבה בפנים נשבע לכם?!@#
    רק בגלל זה שהיא אמרה לי מפורשות (ככה אני מפרש), כל מה שידעת - כבר לא שווה כלום! למה? כי כולם יודעים את זה.

ישראל, אנחנו חיים בישראל! כולם יודעים על זה כבר!
    בחורה שיוצאת וניגשים אליה כמה פעמים ביום, כבר מבינה את הסגנון המחודש, והוא מפסיק לעניין אותה.

חבר'ה? אתם רוצים להתחיל עם בחורות?
    זה קל, זה באמת קל וזה כיף לא נורמלי.
    אפשר להשיג פוסטמות ו-5,6 ולפעמים 7 בכל מקום בכל זמן בלי לעשות כלום.
    אבל כדי לעלות שלב ולהתחיל עם בחורה חכמה שגם נראית טוב, פאק, תתעלו על עצמכם, והכי חשוב, תפסיקו לשתף כל אחד בשיטות שלכם.
    נראה לכם טוב מה שעשיתם?
    תרשמו כאן חופשי, רק אחרי שמצאתם כבר משהו אחר.
    כי ברגע שזה פולש לאינטרנט, הדרך שלכם אבודה. אבודה!
    רוצים טריקים? תחשבו כוסעמק חלאס לשאול "איך ואיך ואיך" ולחפש כל מיני מדריכים.

מה אתם ילדים קטנים?
    אם התבגרתם מספיק כדי לרצות לזיין באותו הלילה, תתבגרו מספיק כדי לעלות על שיטות וסטייל משלכם. כי ברגע שאתם מקבלים את הצורה של כל השאר, אכלתם בתחת. ואתם יכולים לשלם גם 6-7K לקורס, לא יתן לכם כלום, אם לא תבינו שכדי לעשות משהו, לא צריך לקרוא ספר, ולא צריך לתרגם שיטות.

יודעים מה? תקראו ת'ספר. אבל הוא כבר הפסיק להיות ה'תורה' כמו שכינו אותו. זה כבר לא הGUIDELINE שלכם. תשדרגו את עצמכם. או שהסיכוי שלכם אבד לגמרי.

איך לשדרג את עצמכם? זה החלק הקשה, וזה כל אחד יפתח עם עצמו. כי לכל אחד יש יכולת התבטאות ודיבור שונה.
    אחד כמוני, שיכול לפטפט על עץ אקליפטוס ובקבוק מי עדן במשך 20 דקות בלי להפסיק, לא יפתח את אותן השיטות כמו של אחד שמאבד את המילים מהר יותר ואובד רעיונות.

גם עם יכולת דיבור בינונית, אפשר עדיין להשיג כל אחת. הבעיה היא שאם אני אתן לאותו הבחור את הדרך שלי, הוא פשוט לא יצליח. לא כי הוא לא יכול, כי זאת לא הדרך הנכונה עבורו.

יודעים מה? מי שקרא זה ולא מסכים. סבבה, זה רק עניין של זמן עד שבחורות ידחו אותכם ולא תבינו למה. זה בוודאות אני אומר לכם.
    ומי שחושב שאם ה'תותחים' ממאפי או ה'סוסים' האחרים אומרים שזה טוב, ברור שהם יגידו לכם שזה עדיין טוב נשמות, הם רוצים להרוויח עליכם כסף.
    כל זמן שהם משכנעים אותכם שזה טוב, יותר אנשים נרשמים לשטויות שלהם.
    אבל הם? הם כבר מזמן הבינו שהרבה שיטות הפסיקו מלעבוד אצלנו, וזה רק עניין של זמן עד שהקורסים שלהם כבר לא ימשכו אנשים יותר כי הדברים פשוט יחדלו מלעבוד.

אני כתבתי הרבה ואני לא מצפה לאיזה 8 עמודי תגובות, מי שקרא, שוב גם אם הוא אינו מסכים, טוב שקראתם את מה שכתבתי.
    יבוא יום ואולי תחשבו אחרת על הפוסט הזה.

בהצלחה לכם חבר'ה
    אוהב אותכם

2. קישורים ממומנים

מיסטרי, סטייל וכל השאר הביאו את הבסיס, בלעדיהם כל העניין הזה, לדעתי לפחות, לא היה אותו דבר.
    לא משתמש ברוטינות של מיסטרי לדוגמא, אבל כן בתיאוריות שלו ובמאמרים שלו. כן לומד ממנו.

אחלה מאמר אסף, ואני משיג 19/20 ולא אני לא חודש בעסק..אני הרבה יותר.

ד"א כלום לא מתחיל במיסטרי, כלום לא מתחיל בבחורה, כלום לא מתחיל בשניה שהעיניים נפגשות. הכל מתחיל מבפנים, לא משנה כמה תקראו, אם לא תתאמנו בשטח כלום לא יעזור לכם.
    בכל אופן, אסף, תמיד היתה לי הצלחה עם בנות. פיקאפ רק קידם אותי יותר.

אה עוד משהו, לרוב כל 9 הם פוסטמות רציניות שלא קראו בחיים שלהן כלום חוץ מכמה אווים באיסיקיו.
    מה שעוזר ל"תותחים" להשיג אותן זה שהם לא מפחדים לגשת אליהן, החובבנים שאתה מדבר עליהם שקוראים את כל החומר באינטרנט, בקושי יש להם אומץ לגשת ל6.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה
    חבר'ה, אני רואה אותכם מגיבים פה לאנשים אחרים והאמת? שאני די מתעצבן מהרבה תגובות.

אני אספר לכם על שני היתקלויות שהיו לי לאחרונה ודי מסכמים את כל מה שקרה בסביבה בזמן האחרון.

כל מי שלמד לאחרונה קצת פיתוי ופשוט לוקח ומצטט כאן לאנשים משפטים של מיסטרי או דיאנג'לו שמאפי ופיתוי תרגמו בצורה די עילגת, זה נחמד ויפה.. וכן, הדברים נכונים. לא נגיד שלא.

אבל מה קרה כאן?
    מס' נורא מועט של גברים ידע להתחיל עם בחורות, בואו נהיה כנים כאן ונאמר שרובנו פשוט ניגשנו לבחורה בצורה תמימה כזאת, בצורה שלא השאירה לנו סיכוי מראש, אלא אם כן התמזל מזלנו.
    בן אדם היה מתחיל עם 20 בחורות, ומשיג 2 טלפונים.
    היום אותו אחד קרא ויישם את העקרונות וגנב (כן, גנב) את רוב המשפטים שלו, שיפר את הביצועים פי 5 ומשיג 10 טלפונים מתוך 20 נשים.

הכל טוב ויפה, אבל שכחתם שאנחנו גרים במקום קטן חברים, לא ארה"ב, ולא קנדה, ולא אירופה. כולה ישראל.
    תוך שנה הדבר קיבל כ"כ הרבה תנופה, כל בחור שני חושב שהוא יודע "לפתות" ובחייכם?

לפני בערך שבוע וחצי, דיברתי עם ידידה בטלפון ולא ניסיתי להתחיל איתה או משהו בסגנון, ממש לא קרוב אפילו. אבל בגלל שאתה כבר מעכל את ה"חומר" בראש כ"כ טוב, אתה מפלרטט בטבעיות, אתה זוכר דברים שדיאנג'לו ומיסטרי נוהגים לומר, ואתה שולף דברים דומים על אותו העיקרון באופן טבעי כבר. שזה ממש לא רע. זה נהיה רע כשהיא אומרת לך "למה אתה מנסה להתחיל איתי?" ואז אתה עונה לה - "אה?", והיא אומרת לך "כבר קראתי את כל השיטות האלה באינטרנט". בקיצור, עם בחורות אינטלגנטיות פלוס, דברים נהים מסובכים, הן מודעות להכל.

והיום, אני יושב לי במיונים לקצונה, שומע ערסים וחנונים מדברים יחדיו על פיתוי. ישבתי לי בצד והתענגתי לסיפורים המצחיקים ששמעתי, ז"א החבר'ה הם חובבנים, הם קוראים ועושים מה שהם קראו ומספרים לחבר'ה, שזה הכי עצוב. עכשיו כמה אנשים החליטו פה אחד לנסות להתחיל עם בחורות בזמן הפנוי.
    בחייכם,
    GIVE ME A BREAK
    5 אנשים לא הצליחו להשיג כלום.
    אגב כולם שם בני 18~19 אם זה משנה.
    ניגשתי לשני בנות לאחר מכן (7,8) שישבו יחד, התיישבתי ושאלתי אותן למה הן סירבו? סה"כ שני הבחורים עשו את זה באמת כמו בספרים. דיבור סביר, שפת גוף לא רעה.
    והן פשוט אמרו לי "מה אתה חושב שאנחנו עוד מסכנות שלא מכירות את כל הספרים האלה שלכם??"

היה בא לי לשים לה בומבה בפנים נשבע לכם?!@#
    רק בגלל זה שהיא אמרה לי מפורשות (ככה אני מפרש), כל מה שידעת - כבר לא שווה כלום! למה? כי כולם יודעים את זה.

ישראל, אנחנו חיים בישראל! כולם יודעים על זה כבר!
    בחורה שיוצאת וניגשים אליה כמה פעמים ביום, כבר מבינה את הסגנון המחודש, והוא מפסיק לעניין אותה.

חבר'ה? אתם רוצים להתחיל עם בחורות?
    זה קל, זה באמת קל וזה כיף לא נורמלי.
    אפשר להשיג פוסטמות ו-5,6 ולפעמים 7 בכל מקום בכל זמן בלי לעשות כלום.
    אבל כדי לעלות שלב ולהתחיל עם בחורה חכמה שגם נראית טוב, פאק, תתעלו על עצמכם, והכי חשוב, תפסיקו לשתף כל אחד בשיטות שלכם.
    נראה לכם טוב מה שעשיתם?
    תרשמו כאן חופשי, רק אחרי שמצאתם כבר משהו אחר.
    כי ברגע שזה פולש לאינטרנט, הדרך שלכם אבודה. אבודה!
    רוצים טריקים? תחשבו כוסעמק חלאס לשאול "איך ואיך ואיך" ולחפש כל מיני מדריכים.

מה אתם ילדים קטנים?
    אם התבגרתם מספיק כדי לרצות לזיין באותו הלילה, תתבגרו מספיק כדי לעלות על שיטות וסטייל משלכם. כי ברגע שאתם מקבלים את הצורה של כל השאר, אכלתם בתחת. ואתם יכולים לשלם גם 6-7K לקורס, לא יתן לכם כלום, אם לא תבינו שכדי לעשות משהו, לא צריך לקרוא ספר, ולא צריך לתרגם שיטות.

יודעים מה? תקראו ת'ספר. אבל הוא כבר הפסיק להיות ה'תורה' כמו שכינו אותו. זה כבר לא הGUIDELINE שלכם. תשדרגו את עצמכם. או שהסיכוי שלכם אבד לגמרי.

איך לשדרג את עצמכם? זה החלק הקשה, וזה כל אחד יפתח עם עצמו. כי לכל אחד יש יכולת התבטאות ודיבור שונה.
    אחד כמוני, שיכול לפטפט על עץ אקליפטוס ובקבוק מי עדן במשך 20 דקות בלי להפסיק, לא יפתח את אותן השיטות כמו של אחד שמאבד את המילים מהר יותר ואובד רעיונות.

גם עם יכולת דיבור בינונית, אפשר עדיין להשיג כל אחת. הבעיה היא שאם אני אתן לאותו הבחור את הדרך שלי, הוא פשוט לא יצליח. לא כי הוא לא יכול, כי זאת לא הדרך הנכונה עבורו.

יודעים מה? מי שקרא זה ולא מסכים. סבבה, זה רק עניין של זמן עד שבחורות ידחו אותכם ולא תבינו למה. זה בוודאות אני אומר לכם.
    ומי שחושב שאם ה'תותחים' ממאפי או ה'סוסים' האחרים אומרים שזה טוב, ברור שהם יגידו לכם שזה עדיין טוב נשמות, הם רוצים להרוויח עליכם כסף.
    כל זמן שהם משכנעים אותכם שזה טוב, יותר אנשים נרשמים לשטויות שלהם.
    אבל הם? הם כבר מזמן הבינו שהרבה שיטות הפסיקו מלעבוד אצלנו, וזה רק עניין של זמן עד שהקורסים שלהם כבר לא ימשכו אנשים יותר כי הדברים פשוט יחדלו מלעבוד.

אני כתבתי הרבה ואני לא מצפה לאיזה 8 עמודי תגובות, מי שקרא, שוב גם אם הוא אינו מסכים, טוב שקראתם את מה שכתבתי.
    יבוא יום ואולי תחשבו אחרת על הפוסט הזה.

בהצלחה לכם חבר'ה
    אוהב אותכם
    טוב טוב טוב טוב אתה פותח פה נושא דיי רציני עם אנשים שלא ידעו לענות לך וזה דיי "לא פייר " אז בוא אתה רוצה לדבר בוא נדבר

1. אתה מדבר על כאלה שקראו 2 -3 משפטים מגניבים ברמות מטורפות שגם עובדים ברוב הזמן הבעיה שהם לא מציגים אותם נכון.
    אם אני אלך לבחורה ואתן לה משפט מטורף שיגרום לה לפסיכולוגיה הפוכה אז סבבה פתחתי מעולה אבל אם אני לא יודע איך להמשיך ... זה בדיוק כמו שאני אהיה שחקן כדורגל ששם 7 גולים לבארסה ומאז לא כובש 3 שנים ברצף . מה יקרה לי ? אתם בטח יודעים...

2.כל השיטות והמתודות למיניהן הן בגדר המלצה בלבד , שום אמן רציני לא יגיד לך שמע , תעשה ככה , ככה וככה ואתה תזיין את מי שתרצה. הכוונה שלהם זה באמת לתת כמה נקודות ומשם כל אחד אמור לפתח את זה לגישה ייחודית לגמרי.(אם היה פונט יותר גדול הייתי משתמש בו.)

3. מההודעה שלך אני מרגיש שאתה מאויים \ מפוחד \ מתבאס \ מתוסכל \ במחזור מזה שהרבה אנשים נחשפו לתחום הפיתוי.
    איך אתה חושב שאני מרגיש , או כל בן אדם שיודע שהוא באמת על רמה ולא קרא 2-3 משפטים וקורא לעצמו the master of disaster ?
    אז בוא אני יספר לך - לא מעניין אותי בשיט. אתה יכול לזרוק את כל החומר על כל הערסים שאתה רוצה ועל כל ה"חנונים " שאתה רוצה , מעטים יגיעו לתוצאות . רק מי שייקח את זה הכי עמוק ויתחיל בכלל משינוי פנימי ( או שידידי שהיה פעם שפיץ והפך לבלם שכל היום עושה מסה חיטוב - משה , קורא לזה - "אוננות מנטאלית" . ) יצליח להוציא משהו . אה וגם אם כן אני מסתמך על זה שאני ממילא ברמה גבוה מאותו בחור ככה שזה ממש לא מאיים עלי , להפך זה מאתגר. מי שלא , וזה מה שקורה ל99% מהחבר'ה שנחשפים לחומרים האלו - הם פשוט מאבדים את עצמם והופכים למשהו שהם לא , הם לומדים כמה רוטינות , כמה טריקים , כמה שטיקים , נחמד מאוד יכול לעבוד , אבל הם לא משנים את עצמם , הוא פשוט קוראים כאילו הם שחקן סוג ב' בהצגה , בגלל זה גם זה לא עובד ב LONG RUN.

4. מההודעה שלך אפשר להבין שכל הקטע הזה זה חרטא ברטא - שטויות. זה מדע מדויק . נקודה.
    זה שאתם לא מבינים את הפואנטה לא עושה את המורה לטיפש , כי יש אנשים , והרבה , שהשיגו דברים ,ושינו את החיים שלהם , לא רק מבחינת נשים , אלא בכל התחומים וכל זה בהחשפות לתחום הענק הזה.

5. בקשר לזה שבנות מכירות את זה - ברור. גם הן יודעות לקרוא אני מניח...אולי הבלונדיניות קצת יסתבכו עם האנגלית אבל כל השאר קוראות בדיוק את אותו חומר שאתם קוראים . הקטע שכמו שאמרתי בסעיף 1 , אתם מקריאים להם משפטים מדף זה דיי מעליב את האינטיליגנציה שלהן כנשים , ובטח שיגידו לך דברים כאלה . אבל מי שבאמת טוב ופיתח לעצמו סטייל ודרך חיים משלו בהתבסס על הנקודות המנחות (שהן לא יותר מזה ) האלו של כל הBIG BOYS (מיס, DD וחברים) עלמות החן הנחמדות שלנו בחיים לא ישימו לב כי הוא כל כך הכניס את זה לעצמו והפך את זה (הפיתוי) לחלק ממנו שזה כבר באמת חלק ממנו . קשה מאוד להבין א תזה דרך הודעה באיזה פורום כי זה נושא כל כך עמוק , אבל , אני מוכן להזמין אותך ואני מתכוון בשיא הרצינות ביום חמישי אני נוסע ליריד המותגים עם כמה בנות מהצבא (סיימנו קורס) ככה שאני אהיה בת"א , נסתובב ביחד, נדבר עם כמה בחורות ונראה את התגובה שאני מקבל לעומת התגובה שאותם 'wannabe mystery ' קיבלו , ואני רציני לגמרי אסף כי ממש פיקפקת במשהו שאני חיי לפיו אז בוא איתי יום חמישי אני אפילו אשלח לך ה"פ עם הפלאפון שלי ונראה איזה מהתאוריות נכונה , שלי או שלך.

אמרתי את שלי
    עכשיו תן לראות קצת אלופות ,
    1o1x .
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 25-11-2008 בשעה 22:50.

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    טוב טוב טוב טוב אתה פותח פה נושא דיי רציני עם אנשים שלא ידעו לענות לך וזה דיי "לא פייר " אז בוא אתה רוצה לדבר בוא נדבר

1. אתה מדבר על כאלה שקראו 2 -3 משפטים מגניבים ברמות מטורפות שגם עובדים ברוב הזמן הבעיה שהם לא מציגים אותם נכון.
    אם אני אלך לבחורה ואתן לה משפט מטורף שיגרום לה לפסיכולוגיה הפוכה אז סבבה פתחתי מעולה אבל אם אני לא יודע איך להמשיך ... זה בדיוק כמו שאני אהיה שחקן כדורגל ששם 7 גולים לבארסה ומאז לא כובש 3 שנים ברצף . מה יקרה לי ? אתם בטח יודעים...

2.כל השיטות והמתודות למיניהן הן בגדר המלצה בלבד , שום אמן רציני לא יגיד לך שמע , תעשה ככה , ככה וככה ואתה תזיין את מי שתרצה. הכוונה שלהם זה באמת לתת כמה נקודות ומשם כל אחד אמור לפתח את זה לגישה ייחודית לגמרי.(אם היה פונט יותר גדול הייתי משתמש בו.)

3. מההודעה שלך אני מרגיש שאתה מאויים \ מפוחד \ מתבאס \ מתוסכל \ במחזור מזה שהרבה אנשים נחשפו לתחום הפיתוי.
    איך אתה חושב שאני מרגיש , או כל בן אדם שיודע שהוא באמת על רמה ולא קרא 2-3 משפטים וקורא לעצמו the master of disaster ?
    אז בוא אני יספר לך - לא מעניין אותי בשיט. אתה יכול לזרוק את כל החומר על כל הערסים שאתה רוצה ועל כל ה"חנונים " שאתה רוצה , מעטים יגיעו לתוצאות . רק מי שייקח את זה הכי עמוק ויתחיל בכלל משינוי פנימי ( או שידידי שהיה פעם שפיץ והפך לבלם שכל היום עושה מסה חיטוב - משה , קורא לזה - "אוננות מנטאלית" . ) יצליח להוציא משהו . אה וגם אם כן אני מסתמך על זה שאני ממילא ברמה גבוה מאותו בחור ככה שזה ממש לא מאיים עלי , להפך זה מאתגר. מי שלא , וזה מה שקורה ל99% מהחבר'ה שנחשפים לחומרים האלו - הם פשוט מאבדים את עצמם והופכים למשהו שהם לא , הם לומדים כמה רוטינות , כמה טריקים , כמה שטיקים , נחמד מאוד יכול לעבוד , אבל הם לא משנים את עצמם , הוא פשוט קוראים כאילו הם שחקן סוג ב' בהצגה , בגלל זה גם זה לא עובד ב LONG RUN.

4. מההודעה שלך אפשר להבין שכל הקטע הזה זה חרטא ברטא - שטויות. זה מדע מדויק . נקודה.
    זה שאתם לא מבינים את הפואנטה לא עושה את המורה לטיפש , כי יש אנשים , והרבה , שהשיגו דברים ,ושינו את החיים שלהם , לא רק מבחינת נשים , אלא בכל התחומים וכל זה בהחשפות לתחום הענק הזה.

5. בקשר לזה שבנות מכירות את זה - ברור. גם הן יודעות לקרוא אני מניח...אולי הבלונדיניות קצת יסתבכו עם האנגלית אבל כל השאר קוראות בדיוק את אותו חומר שאתם קוראים . הקטע שכמו שאמרתי בסעיף 1 , אתם מקריאים להם משפטים מדף זה דיי מעליב את האינטיליגנציה שלהן כנשים , ובטח שיגידו לך דברים כאלה . אבל מי שבאמת טוב ופיתח לעצמו סטייל ודרך חיים משלו בהתבסס על הנקודות המנחות (שהן לא יותר מזה ) האלו של כל הBIG BOYS (מיס, DD וחברים) עלמות החן הנחמדות שלנו בחיים לא ישימו לב כי הוא כל כך הכניס את זה לעצמו והפך את זה (הפיתוי) לחלק ממנו שזה כבר באמת חלק ממנו . קשה מאוד להבין א תזה דרך הודעה באיזה פורום כי זה נושא כל כך עמוק , אבל , אני מוכן להזמין אותך ואני מתכוון בשיא הרצינות ביום חמישי אני נוסע ליריד המותגים עם כמה בנות מהצבא (סיימנו קורס) ככה שאני אהיה בת"א , נסתובב ביחד, נדבר עם כמה בחורות ונראה את התגובה שאני מקבל לעומת התגובה שאותם 'wannabe mystery ' קיבלו , ואני רציני לגמרי אסף כי ממש פיקפקת במשהו שאני חיי לפיו אז בוא איתי יום חמישי אני אפילו אשלח לך ה"פ עם הפלאפון שלי ונראה איזה מהתאוריות נכונה , שלי או שלך.

אמרתי את שלי
    עכשיו תן לראות קצת אלופות ,
    1o1x .

אוקי, בתור בחורה, אני לגמרי מסכימה עם אסף.
    [קראו לי צעירה, קראו לי ווטאבר, זין. ].
    אתם מתייחסים לעניין כמו מדע מדוייק.
    תפגוש, תגיד איזה משפט, And whatever it is that you do.
    אז כן, אליאב וציון ואסף, אתם תותחים בעניין, ויודעים שזה רק קו מנחה, רק כדיי לפתח משהו אישי,
    אבל אסף צודק בזה שתאכלס, לא כולם כמוכם.

אני אישית יכולה להעיד,
    שיותר ויותר בחורים משתמשים בשיטה, כאילו, By the book. מילה במילה.
    וזה לא העניין.

עצה לחיים?
    אל תלכו אף-פעם לפי כל המדריכים האלה, כל השטויות האלו.
    אחרת, תסבירו לי, איפה לעזאזל האינדווידואליות?
    כל בחורה רוצה מישהו יחודי, שיקסים אותה, שיראה לה משהו חדש.
    אחרת, המצב פשוט יתחיל לשעמם.
    [שעמום - התייאשות מצפייה לשינוי כלשהו/התייאשות ממצב כלשהו שחוזר על עצמו בצורה בלתי מספקת , לדעתי].

קיצר,
    הוא צודק ב-100%.
    [בכל מקרה, דעתי האישית היא שכל החרא הזה, תורת הפיתוי Or whatever זה לגמרי בולשיט. תהיו עצמכם וחאלס עם המשחקים. אף אחת לא באמת רוצה כזה פלייר].

אגב,
    אספי?
    אני מתגעגעת.

.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple

נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל

או לפחות את עורו-

מפאת חוסר ביקוש,
    והכל מתפרק עלינו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

אני לא מבין למה אתה חוזר על מה שאני אומר?

אוקי.

1. זה מה שאמרתי.

2. זה מה שאמרתי.

3. אין קשר למתוסכל או מבואס. את שלי אני עשיתי ופיתחתי לעצמי את המטהוד שלי.
    זה לא העניין, ממש לא.
    הערתי פה הערה, היא קריטית לגבי כל מי שרוצה להכנס כיום לתוך העסק הזה ולא להתאכזב והיא כמו שאמרת: תפתחו שיטה משלכם. כתבתי שהיכולת לשדרג את עצמך, היא היכולת שתביא לך את מה שאתה רוצה בסוף. תעבור על הטקסט שלי שוב כי אתה כנראה קראת עקום לפני האלופות.
    זה שהחלטת על סמך הסקת מסקנות מהירה שאני נגד השיטה, זה לא נכון. אני נגד השימוש בשיטה, אלה שני דברים שונים. כאשר השימוש בה מתבצע בצורה כ"כ עלובה.
    אני רואה אנשים שעושים את הדבר שאני אוהב בצורה כ"כ מסכנה, קופים יותר אינטלגנטים.
    אתה מדבר על שחקני משנה?
    אתה יכול להגיד לי שאתה רואה אפסים כאלה מסתובבים לך בקניון ולא בא לך להוריד להם בעיטה?
    בטח שכן.

4. מדע מדוייק זה לא, מדובר באנשים, יצור חי ומשתנה בהתאם לסביבה. אפשר לנהל על זה דיון גם שבועיים. לגבי דפוס התנהגות שעם הזמן לומדים, זה משהו אחר לגמרי. אחרי שאתה ניגש וניגש, אתה קולט כ"כ הרבה דפוסי התנהגות, שאתה פשוט מאמין שאתה יכול להכנס לכל דפוס שהוא. זה יפה, וזה נכון לחלוטין. אתה יוצר לעצמך אישיות שנכנסת אחרת אל כל אחת וככה בעצם אתה משיג את מי שאתה רוצה, זה ברור. אבל להקביל את זה למדע מדוייק, זה או פתטי או טיפשי. תגיד מה שאתה רוצה.

5. שוב, זה מה שאמרתי. אין שום סיבה להתנהג לבחורה כאל יצור בעל מנת אינטלגנטיה של עכבר בגלל שקראת איזה ספר מסריח.
    ולגביי צורת החיים שלך, זה לא ממש משנה כרגע כי לא פקפקתי בשום סיסטם ובשום שיטה, אז כמובן שטעית לגבי המשפט האחרון.

נערך לאחרונה על ידי Asaf; 26-11-2008 בשעה 00:14.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    ד"א כלום לא מתחיל במיסטרי, כלום לא מתחיל בבחורה, כלום לא מתחיל בשניה שהעיניים נפגשות. הכל מתחיל מבפנים, לא משנה כמה תקראו, אם לא תתאמנו בשטח כלום לא יעזור לכם.
    בדיוק מה שאמרתי לגבי אנשים שמתרגמים במדוייק את מה שכתוב באנגלית וכותבים בפורום עדן.
    וזה שאתה כותב שאתה משיג 19\20, שמע, אני אוהב אותך, באמת.
    אבל אל תהיה שוויצר ואל תתרברב, זה לא יתן לך שום דבר.
    תהיה צנוע, תדע עם עצמך שאתה יכול להשיג גם 999\1000.
    אתה נראה טוב, למדת את הסיסטם, ואתה יודע לדבר פחות או יותר, סבבה מעולה, אני אוהב אנשים כמוך.
    אבל ברגע שזה הופך להתרברבות, זה הופך למגוחך.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

איך פתאום זה מה שאמרת..נחמד מאוד
    אספי לא להקטין ראש אתה לא מדבר פה עם איזה טמבל
    מה זה מה שאמרת ?
    איפה ראינו הפרדה בין אלה שיודעים מה הם עושים לאילו שלא ?
    אולי זה מה שרצית להגיד ואני חידדתי את זה יותר . ממה שקראתי אצלך הבנתי שאומנות הפיתוי לכל נגזרותיה היא דבר מטופש וחסר תכלית , מה שהיא ממש לא .

דבר שני אל תתפוס אותי על דקויות כדי להוציא את עצמך חכם. ברור שזה לא "מדע מדויק " literally
    השתמשתי בסוג של דימוי. הכוונה שזה עובד לפחות לי ב100% הצלחה , וזה שתגיד "או או לא זה לא עובד " לא ישנה את העובדה שזה כן עובד . שבת שלום.

דבר שלישי ואחרון שים לב כמה אני כתבתי ופירטתי על כל אחד מהנושאים ואתה זרקת נקודות בכלליות , אז זה לא "מה שאמרת " זה אולי מה שהתכוונת לומר , שים לב לזה .

סתם לפרוטוקול אם אנחנו רבים על דקויות לא הבנתי מה הקשר בין העובדה שהפורש נוצצת לכך שקשה להניע אותה... דבר שהוא יפה ויזואלית קשה לתפעול ? זה אחד הדברים הכי מטומטים ששמעתי בימי .
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 26-11-2008 בשעה 00:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי Summer צפיה בהודעה
    [בכל מקרה, דעתי האישית היא שכל החרא הזה, תורת הפיתוי Or whatever זה לגמרי בולשיט. תהיו עצמכם וחאלס עם המשחקים. אף אחת לא באמת רוצה כזה פלייר].
    תגידי לי את זה כשתכירי אמן פיתוי טוב, שיזיין אותך ויעיף אותך קיבינימט.. יש לך ת'מספר שלי להתקשר ולבכות..
    אמנות הפיתוי זה לא בולשיט, זה מוכח. לא יעזור לך מה תגידי, שאני התחלתי עם הפיקאפ ההצלחה שלי עם נשים עלתה בצורות מטורפות, עכשיו שהכל אצלי כבר טבעי ויש לי את הסטייל ואני לא BY THE BOOK ההצלחה שלי עלתה יותר משיכולתי לדמיין שהיא תהיה, ואני שואף לעוד. וחוצמזה, מה אני מתווכח עם אישה על דבר כזה? ברור שאת תגידי שזה בולשיט, כי את לא מבינה מה זה.

אני לא מבין למה אתה חוזר על מה שאני אומר?

אוקי.

1. זה מה שאמרתי.

2. זה מה שאמרתי.

3. אין קשר למתוסכל או מבואס. את שלי אני עשיתי ופיתחתי לעצמי את המטהוד שלי.
    זה לא העניין, ממש לא.
    הערתי פה הערה, היא קריטית לגבי כל מי שרוצה להכנס כיום לתוך העסק הזה ולא להתאכזב והיא כמו שאמרת: תפתחו שיטה משלכם. כתבתי שהיכולת לשדרג את עצמך, היא היכולת שתביא לך את מה שאתה רוצה בסוף. תעבור על הטקסט שלי שוב כי אתה כנראה קראת עקום לפני האלופות.
    זה שהחלטת על סמך הסקת מסקנות מהירה שאני נגד השיטה, זה לא נכון. אני נגד השימוש בשיטה, אלה שני דברים שונים. כאשר השימוש בה מתבצע בצורה כ"כ עלובה.
    אני רואה אנשים שעושים את הדבר שאני אוהב בצורה כ"כ מסכנה, קופים יותר אינטלגנטים.
    אתה מדבר על שחקני משנה?
    אתה יכול להגיד לי שאתה רואה אפסים כאלה מסתובבים לך בקניון ולא בא לך להוריד להם בעיטה?
    בטח שכן.

4. מדע מדוייק זה לא, מדובר באנשים, יצור חי ומשתנה בהתאם לסביבה. אפשר לנהל על זה דיון גם שבועיים. לגבי דפוס התנהגות שעם הזמן לומדים, זה משהו אחר לגמרי. אחרי שאתה ניגש וניגש, אתה קולט כ"כ הרבה דפוסי התנהגות, שאתה פשוט מאמין שאתה יכול להכנס לכל דפוס שהוא. זה יפה, וזה נכון לחלוטין. אתה יוצר לעצמך אישיות שנכנסת אחרת אל כל אחת וככה בעצם אתה משיג את מי שאתה רוצה, זה ברור. אבל להקביל את זה למדע מדוייק, זה או פתטי או טיפשי. תגיד מה שאתה רוצה.

5. שוב, זה מה שאמרתי. אין שום סיבה להתנהג לבחורה כאל יצור בעל מנת אינטלגנטיה של עכבר בגלל שקראת איזה ספר מסריח.
    ולגביי צורת החיים שלך, זה לא ממש משנה כרגע כי לא פקפקתי בשום סיסטם ובשום שיטה, אז כמובן שטעית לגבי המשפט האחרון.
    אסף, עם כל הכבוד לפי קריאת המאמר שכתבת אני אישית הבנתי שאתה נגד השיטה, נגד ללמוד את אמנות הפיתוי, נגד פיקאפ. שזה לא עובד וזה סתם בולשיט. בדיוק כמו שדורן אמרה רק בחפירה יותר גדולה.
    בדיוק מה שאמרתי לגבי אנשים שמתרגמים במדוייק את מה שכתוב באנגלית וכותבים בפורום עדן.
    וזה שאתה כותב שאתה משיג 19\20, שמע, אני אוהב אותך, באמת.
    אבל אל תהיה שוויצר ואל תתרברב, זה לא יתן לך שום דבר.
    תהיה צנוע, תדע עם עצמך שאתה יכול להשיג גם 999\1000.
    אתה נראה טוב, למדת את הסיסטם, ואתה יודע לדבר פחות או יותר, סבבה מעולה, אני אוהב אנשים כמוך.
    אבל ברגע שזה הופך להתרברבות, זה הופך למגוחך.
    אין לי מושג אם התכוונת אלי שכתבת את זה, לא תרגמתי את זה משומקום חח. זה באמת ככה.
    אני כותב את זה רק כדי להראות לך שאני תותח בזכות הפיקאפ, היתה לי הצלחה עם בנות לפני זה אך לא אותה הצלחה, זה שיפר אותי מקצה לקצה. רק כדי להראות לך שאמנות הפיתוי זה לא סתם בולשיט. הבנתי את הנקודה שלך, בהתחלה חשבתי שאתה נגד זה, עכשיו לא. טוב שהסברת.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציון, אני מתייחס לדקויות?
    זה מצחיק, כי באת והגבת הודעה ענקית כדי לשלול אותי לחלוטין ולהפגין ידע ותצורה. מה אתה חושב שאני לא מודע ליכולת ולידע שאגורים בך? יודע, גם שאלתי אותך לא פעם ולא פעמיים שאלות, ואני לא אתבייש להגיד שבזכותך נכנסתי להכל. זה הכל אמת.
    ואל תגיד שלא, כי נכנסת באמאמא שלי בפוסט הזה.

אתה נכנסת לנושא אחר בכלל, פלשת לנושא בו אתה אומר שאני, אני, לא מאמין בשיטה.
    אין הגעת בכלל למסקנה המצחיקה הזאת בכלל?
    עקב העובדה שהגעת למסקנה הזאת, פשוט שללת כל דבר שאמרתי בלי לשים לב בכלל למה שנכתב שם.
    וכן, מה שנכתב שם הוא מה שאתה כתבת, לא פוסל את האפשרות שכתבת את זה יותר מחודד.

כן, קצת נתפסתי לך על המילה, כי מה שלי ולך ברור מאליו בהרבה מקרים, חשוב להראות שזה ממש לא ככה.
    אני שוב פעם מגיע לנקודה, בה אנשים באמת חושבים שזוהי תורה מסיני, וזה מה שאני חושב שלא צריך לקרות בסופו של דבר.
    הכל מעולה, ללמוד, להבין, לקחת את הבסיס ולשנות אותו בהתאם לצרכים ולאופי שלך, אבל ממש לא לשבת תחת מה שכתוב בספרים, בפוסטים שאתה עונה לאנשים, ולעשות את זה מילה במילה.
    זה הרבה מאוד פעמים רק יגרום לנזק, כי הדרך בה אתה משתמש לדוגמא, אני יכול לאהוב אותה ולהעריץ אותה, זה לא אומר שיבוא יום ואני אצליח לפעול ככה. אבל אני כן אוכל לעשות משהו ספציפי לעצמי, משהו שאתה לא תוכל לעשות.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

עדן, כן ברור לי שלא פתחת ספר וכתבת את זה.
    אבל זה כן כתוב שם נכון? כמעט מילה במילה?
    פשוט יישמת את זה כל כך חזק, שאתה כבר לא מבין מי איתך ומי נגדך.
    אתה מדבר ומדבר, ומה שאתה מסיק זה שאני נגד.
    למה הבנת את זה ככה? כי יישמת את השיטה בצורה עיוורת, בלי להבין שזה הרבה יותר גדול ממה שזה נראה.
    גם אני יישמתי את זה, אבל לא ככה.
    היו דברים שראיתי, שקראתי, שטענו שזה באמת מעולה. והם כנראה צודקים. אבל אני בספק שאני אעשה חלק מהם אי פעם.
    למה? כי ככה אני.

אני לא אומר חלילה שאני מבין את הכל הרבה יותר טוב ממך, אני פשוט רוצה שתסתכל מכל הכיוונים, אל תקבע את עצמך למקום בודד.
    אתה עלול למצוא מקום ודרך הרבה יותר טובה וטובה מאשר יש לך.

אני יכול להגיד שאצלי הסיפוק הוא כבר הרבה מעבר ללהשיג את הבחורה, זה הרבה יותר עמוק. כאילו שאני יצרתי קשר רומנטי עם הסיסטם. אני משתדל להפוך את מה שאני עושה לדבר שאני אוהב ומסקרן אותי. מבין?

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf צפיה בהודעה
    עדן, כן ברור לי שלא פתחת ספר וכתבת את זה.
    אבל זה כן כתוב שם נכון? כמעט מילה במילה?
    פשוט יישמת את זה כל כך חזק, שאתה כבר לא מבין מי איתך ומי נגדך.
    אתה מדבר ומדבר, ומה שאתה מסיק זה שאני נגד.
    למה הבנת את זה ככה? כי יישמת את השיטה בצורה עיוורת, בלי להבין שזה הרבה יותר גדול ממה שזה נראה.
    גם אני יישמתי את זה, אבל לא ככה.
    היו דברים שראיתי, שקראתי, שטענו שזה באמת מעולה. והם כנראה צודקים. אבל אני בספק שאני אעשה חלק מהם אי פעם.
    למה? כי ככה אני.

אני לא אומר חלילה שאני מבין את הכל הרבה יותר טוב ממך, אני פשוט רוצה שתסתכל מכל הכיוונים, אל תקבע את עצמך למקום בודד.
    אתה עלול למצוא מקום ודרך הרבה יותר טובה וטובה מאשר יש לך.

אני יכול להגיד שאצלי הסיפוק הוא כבר הרבה מעבר ללהשיג את הבחורה, זה הרבה יותר עמוק. כאילו שאני יצרתי קשר רומנטי עם הסיסטם. אני משתדל להפוך את מה שאני עושה לדבר שאני אוהב ומסקרן אותי. מבין?
    אסף, אתה סתם מדבר שטויות. אני לא חושב בכלל שקראתי את זה איפשהו.
    יש המון דברים שאני בכלל לא מסכים איתם בעסק, זה שיש כמה אמני פיתוי תותחים לא אומר שהם אלוהים, תאמת אני יגיד לך, שזה קידם אותי בצורה מטורפת שאני אפילו לא מאמין שהגעתי אליה. רק שתבין, אני לא מאמין בכל מה שאני קורא, יש דברים שאני קורא ואומר לעצמי "איזה בולשיט, אני בחיים לא יישם את זה. לא מאמין בזה, זה לא אני". יכול להיות שזה באמת עובד ואמיתי, אבל שמשהו הוא לא הסטייל שלי, אין שום סיכוי שבעולם שאני ילך ויבצע אותו.
    יש לי סטייל משלי, אני לא אשקר ויגיד לך שאני לא מיישם מה שאני קורא, כי אני כן. ברור שכן. אבל אני הופך את זה למשהו אחר, אני לא הולך ואומר לבחורה בדיוק מה שאני קורא במילים שאני קורא. זה מטומטם, זה לא אני. בסופו של דבר אני יפול כי אני לא ידע לאן להתקדם, כי זה לא הייתי אני.

אני חושב שאני תותח. נקודה. אם הייתי עושה הכל BY THE BOOK ועושה כל מה שאני קורא לא הייתי כזה. זה הכל.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

עכשיו אתה אומר את זה, אז זה שונה. כשאתה לא הבנת מילה ממה שכתבתי, זה הצטייר אחרת כי הגבת אחרת. אני מצטער אם אמרתי דברים לא נכונים כתוצאה מבעיית התקשורת הקלה ההיא.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    איך פתאום זה מה שאמרת..נחמד מאוד
    אספי לא להקטין ראש אתה לא מדבר פה עם איזה טמבל
    מה זה מה שאמרת ?
    איפה ראינו הפרדה בין אלה שיודעים מה הם עושים לאילו שלא ?
    אולי זה מה שרצית להגיד ואני חידדתי את זה יותר . ממה שקראתי אצלך הבנתי שאומנות הפיתוי לכל נגזרותיה היא דבר מטופש וחסר תכלית , מה שהיא ממש לא .

דבר שני אל תתפוס אותי על דקויות כדי להוציא את עצמך חכם. ברור שזה לא "מדע מדויק " literally
    השתמשתי בסוג של דימוי. הכוונה שזה עובד לפחות לי ב100% הצלחה , וזה שתגיד "או או לא זה לא עובד " לא ישנה את העובדה שזה כן עובד . שבת שלום.

דבר שלישי ואחרון שים לב כמה אני כתבתי ופירטתי על כל אחד מהנושאים ואתה זרקת נקודות בכלליות , אז זה לא "מה שאמרת " זה אולי מה שהתכוונת לומר , שים לב לזה .

סתם לפרוטוקול אם אנחנו רבים על דקויות לא הבנתי מה הקשר בין העובדה שהפורש נוצצת לכך שקשה להניע אותה... דבר שהוא יפה ויזואלית קשה לתפעול ? זה אחד הדברים הכי מטומטים ששמעתי בימי .
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    אסף, אתה סתם מדבר שטויות. אני לא חושב בכלל שקראתי את זה איפשהו.
    יש המון דברים שאני בכלל לא מסכים איתם בעסק, זה שיש כמה אמני פיתוי תותחים לא אומר שהם אלוהים, תאמת אני יגיד לך, שזה קידם אותי בצורה מטורפת שאני אפילו לא מאמין שהגעתי אליה. רק שתבין, אני לא מאמין בכל מה שאני קורא, יש דברים שאני קורא ואומר לעצמי "איזה בולשיט, אני בחיים לא יישם את זה. לא מאמין בזה, זה לא אני". יכול להיות שזה באמת עובד ואמיתי, אבל שמשהו הוא לא הסטייל שלי, אין שום סיכוי שבעולם שאני ילך ויבצע אותו.
    יש לי סטייל משלי, אני לא אשקר ויגיד לך שאני לא מיישם מה שאני קורא, כי אני כן. ברור שכן. אבל אני הופך את זה למשהו אחר, אני לא הולך ואומר לבחורה בדיוק מה שאני קורא במילים שאני קורא. זה מטומטם, זה לא אני. בסופו של דבר אני יפול כי אני לא ידע לאן להתקדם, כי זה לא הייתי אני.

אני חושב שאני תותח. נקודה. אם הייתי עושה הכל BY THE BOOK ועושה כל מה שאני קורא לא הייתי כזה. זה הכל.

"בנים גידלתי ורוממתי והם פשעו בי" (ישעיה פרק א`פסוק ב`)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,933 | הודעות: 8,150,515 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect