ראיון עם מרררר.... קנדיייי......

קנדי...

תורגם משמיעה (26 דקות ראיון)
מקרא: מראיין, קנדי

מצטרף אלינו עכשיו כוכב הWWE ומתאבק סמאקדאון וגם כוכב סרט חדש "מאחורי קווי האוייב קולומביה" מר קנדי.

מה המצב איש?

אני טוב. בוא נדבר על הסרט שלך "מאחורי קווי האוייב קולומביה" שיוצא ב6 בינואר לDVD. אתה נסעת לפורטו ריקו בתחילת השנה וצילמת את הסרט.

כן. אתה יודע זה מצחיק כי חשבתי שאני נוסע לחופשה, נוסעים לפורטו ריקו למקום נהדר. אנחנו היינו שם חודשיים וצילמנו את הסרט, וחשבתי שזה חופשה מהעבודה שלי לחטוף מכות ולהרוס את הגוף שלי. הגעתי לשם וכל בוקר היינו קמים ב4:30 בבוקר, ב5:15 היו אוספים אותנו לצילומים. הינו בג'ונגלים שם, סחבתי אנשים על הגב שלי על הכתפיים וגם את הציוד שלי ששוקל כמה ק"ג אז זה היה עבודה ממש קשה חוזרים בשעה 9:00 בערב ואז עושים את אותו דבר כל יום כל היום, מצלמים. זה היה חוויה נהדרת ואהבתי את זה ואני מקווה שאני יעשה את זה שוב, יש לי הרבה יותר כבוד עכשיו לשחקנים.

זה גם היה שינוי בשבילך. במקום להופיע בטלוויזיה בלייב או בPPV ואתה משתתף בקרב או פרומו שזה לוקח כמה דקות בסרט זה לוקח כמה שעות.

אתה צודק. האמת שלא לקח לנו הרבה זמן לצלם את הסאר. היה לנו 21 יום לצלם וזה היה קשה היינו צריכים לעבוד מהר וקשה. אחד השחקנים אמר לי שבמומצע יום צילומים לוקח רק דף אחד או 2. אנחנו עשינו 6-7 דפים ביום שזה הרבה יותר מהרגיל. זה פשוט מדהים מה שצריך רק כדי לצלם סצנה אחת קצרה. ראיתי כבר את הסרט והרבה ממנו נחתך. זה דיי מעצבן שאתה מבזבז הרבה זמן ומאמץ על צילום של סצנות ואז הכל נמחק. אבל הם אנשי המקצוע והם יודעים מה הם עושים,אני עשיתי את העבודה שלי והם את שלהם.

על מה הסרט?

חבורה של אנשים. באים לטייל בקולומביה והם מטיילים ונקלעים לצרות, מפלילים אותנו ברצח ואנחנו צריכים לטהר את השם שלנו.

נשמע טוב. אני מחכה לזה 6 בינואר הסרט יוצא לDVD.
בוא נדבר קצת על הקריירה שלך. בדראפט ביוני אתה עברת לסמאקדאון ואז את נפצעת בכתף בקרב עם שלטון בנג'מין. מה בדיוק קרה שם?

שלטון עשה את הפינישר שלו ואנחנו נכנסו אחד בשני ואני לא הצלחתי להזיז את היד שלי וזה קרה כל כך מהר ושנפלתי על הזירה במקום עם החזה לזירה נפלתי עם המרפק. זה היה אחד הדברים הכי כואבים שהרגשתי בחיים שלי אני לא מאחל את זה לאף אחד, אני בקושי הצלחתי ללכת אחרי הקרב. הגעתי למאחורי הקלעים והרופאים של הWWE באו אליי וניסו לסדר לי את היד ואחד הרופאים אמר לי שזה לא עוזר ואני יצטרך ללכת לבית החולים ואמרתי לרופא שאני לא יכול לחכות כל כך הרבה זמן לחזור שוב. כאב לי מאוד 5 אנשים עזרו לי ללכת ואמרתי שיעשו מה שצריך. הוא ניסה למשוך לי את היד לעקם אותה עד שהיא הסתדרה. זה היה כל כך מוזר שברגע אחד היד שלי לא הייתה במקום ושניה אחרי היא חזרה למקום. אני זוכר את הכאב ואז התחלתי לצחוק מרוב הכאב. אבל אני רק יגיד שלהיפצע ככה זה לא כיף...

האם עשית שיקום או שעברת ניתוח?

ניסיתי שיקום במשך חודש וזה לא עזר. ד"ר אנדרוס (הרופא של הWWE) אמר שאני יהיה חייב ניתוח. אז בסוף היה ניתוח לפני חודש וחצי. שבוע שעבר הלכתי לפגוש את ד"ר אנדרוס כדי לשאול אם אני יכול להתחיל להתאמן. אני ניסיתי להרים משקולות ביד אחת וזה דבר מאוד קשה כי אתה לא בשיווי משקל ככה, ואתה גם לא יכול לעשות הרבה עם יד אחת.

האם יש תאריך חזרה שבו אתה תחזור לזירה להתאבק?

התאריך שד"ר אנדרוס אמר לי זה 28 בפברואר. אבל הוא אמר שאני יכול לחזור יותר מוקם או יותר מאוחר אבל 28 בפברואר זה התאריך המומלץ.

בWWE יש טור של פושים. ושאחד שהיה צריך לקבל פוש יצא באמצע בגלל פציעה יש הרבה אחרים שינצלו את הרגע הזה וינסו לטפס על הסולם. האם זה משפיע עלייך וגורם לך לרצות לחזור מוקדם יותר?

אני לא מרגיש ככה. אני מרגיש דיי בטוח ביכולות שלי. אני מקווה שהיכולות שלי נשארו אותו דבר, יש לי הרבה להציע להם אז אני לא ממש מרגיש שאני צריך למהר לחזור וגם וינס אמר לי שהוא יודע שאני רוצה כבר לחזור אבל הוא אמר לי לקחת את הזמן שלי להחלים ולהנות מהחופשה הזאת ולהיות עם המשפחה וזה דברים שאני לא ממש יכול לעשות שאני בדרכים כל הזמן. אבל אני ממהר לחזור כי זה הדבר שאני אוהב לעשות וזה מסריח לראות את זה בטלוויזיה בבית ולא להיות חלק מזה...

זה משהו נפוץ כאשר מתאבקים נפצעים והם צריכים לשבת בבית בלי לעשות כלום ולראות את זה בטלוויזיה. אתה יכלת לעקוב אחרי התוכניות שבוע אחרי שבוע? והנה אתה יושב בבית וכבר מת לחזור לטלוויזיה.

אני עדיין עוקב, אתה יודע כמקצוען זה קשה לשבת על הספה ואתה רואה דברים שהם מתסכלים כי אתה היית עושה את זה בצורה יותר טובה. אבל אני ממשיך לעקוב ואני גם מחכה לרגע שהם יקראו לי בחזרה

בוא נדבר על השנה הטובה שלך 2007. אתה זכית ב"כסף בבנק" וישר אחרי אתה נפצעת ואז שהיית צריך לחזור השעו אותך. זה מתסכל שיש את כל המומנטום לצידך ואז הכל נהרס. ואז אחרי שחזרת הלכת לצלם את הסרט ושחזרת מהצילומים של הסרט נפצעת שוב.

זה מאוד מעצבן. הכל היה לצידי ונפצעתי. אבל אני מבין את התמונה הגדולה וזה היה רק חלק ממנה ושיחברו את התמונה הזאת הכל יסתדר. אבל אתה יודע זה רק בידור.

תודה לך קנדי. אל תשכחו 6 בינואר "מאחורי קווי האוייב קולומביה" בכיכובו של קנדי.

תפציצו

*קרידיט לפורום אחר*