אני סבור שגם חלק מן הקוראים לא יתגיסו לצבא, אני מקווה שאני יצליח לשנות את דעתם.
בשנים האחרונות המושג "השתמטות" יותר ויותר נפוצה בצבא, אנשים שפשוט לא מעוניינים להתגייס פשוט עושים הכל בשביל לא להתגייס.
דעתי האישית היא שכל אזרח במדינה חייבת להתגייס גם אם זה להיות בתפקיד הכי קל שיכול להיות בצבא.
אני יסביר לכם למה זאת דעתי, אנחנו חיים במדינה קטנה שצריכה להילחם על קיומה מדי יום, עם זה בעזה או בשטחים.
ישראל נלחמה מלחמות רבות ואף פעם לא נכנע.
היריב שלנו מחכה ליום שבו אנחנו נהיה חלשים, ואותם אנשים שלא מתגייסים עוזרים להם.
בנאדם לא יכול לבוא ולאומר אני לא מתגייס כי המדינה דופקת אותנו ואין סיבה שניתן לה משהו בתמורה, זה נכון שתמיד אנחנו נדפק ע"י המדינה, אבל זה לא קשור לזה שאנחנו חייבים להילחם בשביל להמשיך לחיות פה.
אני רואה את אותם שמאלנים שמפגינים כנגד "הכיבוש" השיראלי, שלא מוכנים להילחם בצה"ל, אתם לא מוכנים הזכויות שלכם ישללו, לא יתכן שבנאדם שלא עשה צבא (לא מדבר על אותם אנשים שיש להם סיבות מוצדקות)וימשיך את חיו יקבל הטבות מן המדינה ויעבוד בישראל, אתה לא רוצה לעשות צבא בבקשה ישנם עוד מקומות בעולם שאתה יכול לחיות.
אני יודע שמה שרשמתי כעת ימשוך תגובות נגד, אז אני חוזר, ישנם אנשים שיש להם סיבות מוצדקות, אבל לרוב הסיבות הם לא מוצדקות.
אני רואה את כל תלמידי הישיבות שכל היום לומדים וחיים על משלם המיסים, לעשות צבא 3 שנים זה כזאת בקשה גדולה?! אנחנו נלחמים פה על הקיום שלנו.
זו מלחמה שלעולם לא תפסק ואנחנו חייבים להיות מאוחדים ולהמשיך להילחם.
הנושא הנ"ל הוא נושא מאוד רגיש, אני יודע שהרבה יתנגדו למה שרשמתי אבל זאת דעתי האישית.
אני שומע אנשים שלא רוצים להתגייס זה דבר שמאוד מעצבן אותי, אתם חיים פה אתם תעשו צבא, אני לא צריך ללכת ולסכן את עצמי בשביל שאתם תוכלו ללכת חופשי מבלי לעשות דבר.
יש עוד הרבה מה לכתוב על הנושא הזה ואני יכתוב עוד כמה מאמרים עליו אני בטוח בזה, הנושא הזה מאוד חשוב למדינת ישראל.

ציטוט ההודעה