המדריך הבא עובד רק על NOD32.
הקדמה
האם שמתם סיסמא לאנטי וירוס שלכם פעם, שכחתם אותה, ועכשיו אתם לא יכולים למחוק אותו\לשנות הגדרות? האם קרה לכם פעם שהייתם צריכים לבטל את ההגנה של האנטי וירוס לזמן מסוים, אבל הוא היה מוגן בסיסמא, ואתם לא יודעים את הסיסמא? המדריך הזה נכתב במיוחד בשביל iAtraf, כדי ללמד אותכם איך להסיר את הסיסמא.
לפני כמה ימים הורדתי קובץ מסויים, קובץ נקי, אבל האנטי וירוס שלי חסם אותו ומחק אותו בגלל שהוא זיהה את הקובץ בתור וירוס. חיפשתי באינטרנט איך למחוק את הסיסמא של האנטי וירוס, אבל גיליתי שכדי להסיר את הסיסמא צריך לפנות למרכז התמיכה של ESET, להוריד את התוכנה שמסירה את הסיסמא, שמה יש את ID יחודי בשביל המחשב שלכם, לכתוב להם מכתב, לכתוב להם את הסיריאל שהשתמשת בו וגם את הID שהתוכנה הראה לך. (אם התוכנה פרוצה, אל תנסו לפנות לשם אפילו). הבעיה הייתה שהאנטי וירוס שלי חוקי, אבל לא אני קניתי אותו, ואני לא יודע מה הסיריאל של התוכנה. גם לא רציתי לרשום להם אימייל וכל הסיבוכים האלה, בגלל שלי היה יותר קל לפרוץ את התוכנה מאשר לבקש ש"יפרצו" לי אותה בשבילי. אז פרצתי את התוכנה בעזרת הידע שלי באסמבלי, ומה שמצחיק בהגנה בתוכנה, זה שהייתי צריך לשנות 2 אותיות כדי שזה יעבוד! אחת ההגנות הכי חלשות שראיתי... ESET, פעם הבאה תצפינו את הפקודות והכל, אוקי? כיום ילד בן 12 יכול לפרוץ תוכנה שלכם.
הסרת הסיסמא
הורידו את הקובץ מהלינק למטה, הכניסו כל סיסמא שתרצו, ו-viola! הרגע מחקתם את הסיסמא מהאנטי וירוס שלכם!
הורדה
אם אתם צריכים עזרה, תשאלו אותי כל מה שבא לכם. אני פה כדי לעזור!

ציטוט ההודעה