מתי איפה עם מי בני כמה מה קרה ספרו ספרו
נשיקה ראשונה שלי בחנוכה 2005 [ כלומר כיתה ז' ]
עם חבר שלי
על גג עזריאלי![]()
מתי איפה עם מי בני כמה מה קרה ספרו ספרו
נשיקה ראשונה שלי בחנוכה 2005 [ כלומר כיתה ז' ]
עם חבר שלי
על גג עזריאלי![]()
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
|
|
זה משהו שלא שוכחים אליאב ~
מאאיהה חחןןן
ניראה לי הוא דימיין את חצי מהבנות שהוא היה איתן
נרגילה, כמהההההה פוזה יש עלייך שתיהיה בריא
כל העסק הזה של מאפי זיין לך תמח
מזכיר לי אותי
חכה יום יבוא ואיזה אחת תבוא ותזיין אותך ותתפוס אותך כזה חזק עד שיכאבו לך הביצים.
לי הייתה תקופה הייתי בדיוק כמוך, מדבר כמוך פשוט הכול
סגרתי NC KC BJC כמו מים
עד שבאה אחת ופשוט זיינה אותי היא הייתה כזאת פליירית ומה שאני עד עכשיו הרצתי על חצי מהבנות שאני מכיר היא באה והביאה לי בהפוכה
עד לפני זה חשבתי שאין דבר כזה לאהוב והכול חרטבונה אחת גדולה ומה שעיניין אותי זה לזיין וכמה שיותר
עכשיו, אני ואותה פליירית כבר 4 חודש בייחד, וואללה אין מאושר ממני, בחיייייים לא חשבתי שאני אשכרה יהיה 4 חודש אם אותה בחורה
חכה חכה גם יומך יבוא![]()
כנראה שאתה לא מכיר אותי, הייתי ב2 קשרים ארוכים מזדיינים בחיים שלי, לא מזמן נגמר אחד מהם, הראשון היה שנה וחצי והשני 8 חודשים. אני חושב שזה מספיק לא? כן כן האחרונה הייתה פליירית לא קטנה בדיוק כמו שאמרת, זה לא משנה, בסוף היא היתה שלי, טוב אם נהיה כנים היא גם בגדה בי בסופו של דבר, כן כן מקרה מבאס, תהיה בטוח שמעכשיו עד שאני ירצה להתחתן ולהביא ילדים אני לא יהיה בקשרים של יותר משבוע.
מאפי לא קשור לזה, אני ככה מאז ומתמיד, הייתי טבעי רצח וזיינתי מספיק גם בלי מאפי, אין לי מה לעשות פוזה על ילדים בני 13 בפורום הזה, ובכל מקרה יש פה אולי 6 אנשים שאני באמת מעריך ושהם באמת חברים שלי, לעשות פוזה על אנשים שאני לא מכיר? נו באמת.
תקרא לי חרטטן או וואטאבר, אני נהנה גבר.
![]()
פשששש סחטיין עלייך רון ! :] בהצלחה
מאאיהה חחןןן
אה דרך אגב רון, אני מרשה לעצמי ל"השתחצן" סתם ככה בפורום בגלל שאף אחד לא מכיר אותי כאן חוץ מבאמת איזה 5 שגם לא גרים בסביבתי, אבל אם תשאל את חברים שלי[שאגב יודעים כמה FC אני באמת סוגר] אתה תבין שאני בקושי מדבר על הבנות שאני איתן, אני שומר הכל לעצמי. לעשות פוזות זה לא אני.
אמממ,
1.1.2007..
עם החברה שלי לשעבר לשעבר,ואני מעדיף לשכוח אותה :X
אני לא קורא לך חרטטן ולא אבטיח
לא יודע מה להגיד לך למה לא הייתי בקשרים כאלה ארוכים, הייתי בקשר של שנה במצטבר עם הפסקות כזה (יענו 3 חודש ביחד 3 חודש הפסקה ככה), ועכשיו 4 חודש
ואני יגיד לך משהו? הסטוצים נמאס בשלב מסויים
כיאלו סעמק אני כבר לא איזה בתול חרמן בן 15 שמחפש לזיין כבר
הייתי לדעתי עם מספיק בנות, אני לא צריך להוכיח משהו לאף אחד
עכשיו בתכלס טוב לי, אני אם מישהי שכיף לי איתה, מישהי שואללה היא הבחורה היחידה שהתאמצתי כל כך להשיג והיה שווה כל שנייה של מאמץ.
יכול שאני מדבר מיתוך בועה שאני נימצא בה עכשיו
אני דוגרי? טוב לי בבועה הזאת.
אחלה אני לא פוסל את זה, חברה זה משהו שכל אחד צריך לעבור בחיים, אחרי הכל כל המטרה בכל הנושא הזה הוא להשיג את הבחורה שאיתה תבלה את שארית ימך לא? בהצלחה שיהיה לך והכל אבל אני כבר עברתי את זה, לא מתאים לי אני רוצה יותר להנות, באמת שאין לי מה להוכיח לאף אחד, פשוט יותר נוח לי קשרים ללא מחוייבות בינתיים. אולי הגזמתי עם "גיל 25" אבל אתה יודע, כרגע זה מה שאני צריך.