קודם כל השקעתי הרבה במדריך הזה ויש לקרוא אותו עד הסוף, ורק אז אם עדין יש משהו שאינו מובן תשאלו שאלות. המדריך יעסוק בדרך נחמדה להרוויח כסף מהאנטרנט בלי ללחוץ על פירסומות כל הזמן.מה שטוב בדרך הזאת, שהיא פשוטה ולא דורשת ממכם כלל מאמץ, רק להקדיש כמה שניות ביום וזהו.
אומר לכם את האמת... אני לא יגיד לכם שאתם תרוויחו אלפי שקלים בחודש וחירטוטים כמו ברוב המדריכים מהסוג הנ"ל. מדובר על סכום יחסית קטן של כ10-30 דולר בחודש. זה אומנם לא כל כך הרבה, אך זה מעולה למי שמחפש לקנות משתמש פרימיום באתרי הורדות ואכסון קבצים כגון ראפידשר.
בנוסף תוכלו לקנות דברים מאיבי ואתרי משלוחים אחרים באנטרנט.
טוב כעת נגיע לעניין, זה עובד כך, אתם נמצאים באתר שתכף אתן אליו קישור שגולש באופן אוטומתי תוך כדי שאתם במחשב, אתם יכולים למזער את האתר, אתם יכולים לשחק בנתיים במחשב, לגלוש ברשת, או כל דבר אחר שרק תחשבו עליו. העניין הוא שככל שאתם יותר זמן באתר הזה , אתם תקבלו יותר קרדיט, את הקרדיט תוכלו להפוך לכסף בפיפאל (בהמשך המדריך אפרט על פיפאל).
בעיקרון אתם פשוט צריכים להישאר באתר הזה , שהוא כל 15 שניות הופך לאתר אחר באופן אוטומתי ועל זה אתם מקבלים כסף. אתם שואלים למה זה שווה לאתר הזה להביא לכם כסף, אז ככה: יש מפרסמים שמשלמים לאתר שיפרסם את האתרים שלהם, האתר בעצם מביא לכם חלק מהכסף.
בעקרון זה דומה לאתרי BUX שמקליקים עליהם, אך ההבדל הוא שפה אתם לוחצים רק פעם אחת במועדפים על האתר וזהו.
כעת ניכנס קצת יותר לפרטים. על כל 15 שניות שאתם נמצאים באתר, שזהו גם הזמן שכל פעם מתחלפת בו פירסומת, אתם מקבלים 0.85 קרדיט.
קרדיט הוא יחידה באתר, כך שכל קרדיט אחד הוא 0.0001 דולר.
בחשבון פשוט, על מנת שיהיה לכם דולר אחר אתם צריכים 10,000 קרדיט.
נכון, זה נשמע הרבה אך זה לא כך. אני יסביר, אמרנו שעל 15 שניות נקבל 0.85 קרדיט, מכן שבדקה אחת נקבל 3.4 קרדיט, ובשעה נקבל 204 קרדיט.
נניח שכל יום נשאיר את המחשב פתוח למשך 10 שעות שבהם גם ניהיה באתר הזה, נרוויח ליום 2,040 קרדיט.
עכשיו הענין הוא שאת חייבים לפחות 5 דולר כדי לקבל את הכסף לפיפאל זה המינימום. זה אומר 50,000 קרדיט שזה יצא לכם 24 ימים.
אבל כאן נכנס הדבר הבא.. על ידי צירוף של אנשים/חברים שגם הם יגלשו באתר, תקבלו קרדיט נוסף עבור הזמן שהם גלשו באתר.
בשביל אנשים שנרשמו ממכם תקבלו 0.2 קרדיט עבור 15 שניות בקיצור תקבלו מכל אחד שנרשם ממכם, וגלש 10 שעות באתר 480 קרדיט נוספים. וגם תחת האנשים שנרשמו עליו, גם מהם תקבלו קרדיט, וגם מאלו שנרשמו עליהם. בקיצור 3 דורות תחתיכם.
מכאן שככל שיותר אנשים נרשמים ,אתם תקבלו יותר כסף
אוקי כעת נגיע לחלק המעשי: קודם כל תצתרכו לפתוח חשבון בפיפאל.
אני מניח שלחלק ממכם כבר יש כזה בכל מקרה למי שלא אז הנה הסבר כיצד להירשם
www.paypal.com לחצו באתר עלSign up מלאו פרטים, אתם לא חייבים למלות פרטים נכונים.
אחרי שאתם בוחרים את המדינה בהרשמה אתם צריכים לבחור סוג חשבון.. תלחצו על personal
למי שאין כרטיס אשראי שפשוט יעשה Cancel כשהם מבקשים(אם תבחרו למלות כרטיס אשראי, כאשר תצברו את הכסף תוכלו להעביר אותו לחשבון הבנק שלכם במידה ויש לכם כזה). אם אתם רוצים רק חשבון בראפידשר או אתרי אכסון אחרים פשוט תלחצו על Cancel בשלב הזה.
זהו כעת יש לכם חשבון בפיפאל ובבוא הזמן תוכלו להעביר את הכסף אליו.
כעת מגיע החלק הסופי , ההרשמות לאתר
טוב קודם כל אני מציע לכם להירשם דרכי משתי סיבות:
הסיבה שפחות מעניינת אותכם זה שאני זה שכתבתי את המדריך והשקעתי. (כמובן שבטח אחרי זה מלא ילדים יעתיקו אותו חחח בכל מקרה "אני" זה Xx_Master_xX בפורום ***
והמספר שלי באתר שתכף אביא לכם הוא 3441 זה גם נקרא id תכף תבינו.. אני מקווה שאת זה אנשים שיעתיקו ישכחו לשנות ^^
אוקי וכעת הסיבה השניה שמעניינת אותכם: אני מבטיח חצי מהרווחים שלי ממכם, אליכם. על כל דולר שאקבל בזכותכם, אני אשלח לכם באופן אוטומתי חצי דולר למשתמש שלכם בפיפאל. כאשר אתם נרשמים דרכי אני רואה בדיוק מי נרשם דרכי וכמה קרדיט קיבלתי ממנו. על כל 5000 קרדיט שאקבל ממכם אשלח לכם לחשבונכם בפיפאל חצי דולר. אם יש איזו שהיא בעיה שלחו לי הודעה פרטית בפורום ***, שוב הכינוי שלי הוא Xx_Master_xX
אוקי וכעת השלב הסופי ההרשמות לאתר.
זה הלינק להוריד רווחים http:// m y g pt .com/?refid=3441
פשוט העתיקו את הלינק אל שורת הדפדפן שלכם ומחקו רווחים. חברה תרשמו דרכי זה שווה גם לכם וגם לי. מה אכפת לכם זה יתן לכם עוד כסף וגם לי.
לאחר שתסיימו להירשם לאתר, תעשוlogin וכנסו ללשונית Members הנמצאת למעלה באתר.
רדו לתחתית העמוד , ולחצו על Surf link ככה תעשו כל פעם שאתם מדליקים את המחשב וקבלו על זה קרדיט. את הקרדיט שיש לכם אתם רואים בלשונים Members איפה שכתוב Credits left
כאשר תגיעו ל 50,000 קרדיט תוכלו להוציא את הכסף לחשבון הפיפאל שלכם. זאת על ידי לחיצה בתחתית העמוד על Sell your credits
זהו סיימנו בהצלחה לכולם! ואנא ממכם הרשמו דרכי גם תקבלו יותר כסף וגם השקעתי הרבה זמן במדריך הזה. הדרך הזאת לעשיית כסף טובה מאוד למי שגם ככה המחשב שלו דלוק ברוב שעות היום. ככל שתצרפו יותר חברים תקבלו סכומים גדולים יותר כל חודש.
למי ש "פספס" את הלינק להרשמה או שב "טעות" קפץ לסוף המדריך זה הלינק להרשמה
http:// m y g pt .com/?refid=3441
תמונה מהאתר וגם שמסבירה כמה דברים, לחצו עליהם על מנת להגדיל אותה
![]()

ציטוט ההודעה