קיצר אתמול היה מכות ובואו נגיד... זיינו אותי...
הקטע המוזר פה הוא שאני לא יודע מה יש לי אני לא מתנהג רגיל אני די שקט.. וכל הזמן הלב שלי קופץ.. ואני לא מפסיק לחשוב על זה...
מזה? אני בשוק או משהו למישהו יש הסבר?
קיצר אתמול היה מכות ובואו נגיד... זיינו אותי...
הקטע המוזר פה הוא שאני לא יודע מה יש לי אני לא מתנהג רגיל אני די שקט.. וכל הזמן הלב שלי קופץ.. ואני לא מפסיק לחשוב על זה...
מזה? אני בשוק או משהו למישהו יש הסבר?
|
|
בן כמה אתה ? ולמה רבו איתך ? תסביר תצמך
אני זוכר שפעם אחת הלכתי מכות בכיתה ז' קיבלתי כמה בעיטות אבל כיסחתי אותו ועדיין חשבתי על זה איזה שבוע ומשהו אחרי זה.
וגם בדרך הביתה רעדתי קצת,אתה מכיר את זה שאתה מקבל גל קור כזה ועוברת לך בגוף צמרמורת ? אז זה קרה לי ככה בערך כל 2 דקות למשך איזה רבע שעה וזהו.
זה מאין תופעות לוואי מוזרות כנראה
זה יעבור
חחח גם לי זה ככה מתי שאני רב מכות אני מקבל כמו רעידות כאלה אני לא יכול לשבת בשקט אני רועד ותמיד רוצה לתת יותר ויותר לא רוצה להפסיק זה בסדר אתה צריך רק לישלוט בעצמך לכולם יש את זה ורק שתדע גם אני מתי שהיתי קטן היתי שקט ואף פעם לא היתי מגיב עד שניכנסתי לעשות קיק בוקס ואז יתחלתי לשחחר קצת מכות ולהגיב שמע לי הדבר הכי טוב לעשות ללכ לעשות הגנה עצמית משהוא כמו איגרוף ובסיגנון
זה נקרא אדרנלין.
הגוף שלך מוכן או לברוח או להלחם בכל הכח. שלך כנראה מוכן לברוח![]()
Bring the Violence-
כי זויינת ואתה מרגיש מושפל ומפוחד.
תמצא מישהו שיחבק אותך ויהיה בסדר.
שמע אחי קורה שאתה חוטף מכות ממשהו ואז יש לך כזה רגע או אפילו יותר מרגע שאתה חושב על זה וחושב על זה מלא זמן פעם אחת אכלתי מכות מילד מכוער וכאפות טילים ואני כזה מת מבושה ופחדתי ממנו וזה, סך הכל ילד כאפות.. אז הוא התחיל להתלהב שהוא פוצץ אותי פעם אחת, סך הכל פוצץ אותי פעם אחת, כנראה בפעם הזאת זלזלתי בו וזה.. אז קיצר חשבתי על זה מלא זמן והיה לי כזה עצוב חשבתי על זה כל הדרך הביתה מבית ספר
הלכתי למיטה שכבתי וחשבתי על זה ואז שבוע אחרי שה וא הציק לי יצא עם סימנים כחולים על כל הפנים .. חח
הגוף שלך במצב של אקסטזה, אתה כולך נמרץ ו"נרגש" בגלל המכות(קיבלת, זיינת מישהו לא בדיוק משנה)
תן לגוף שלך כמה ימים לנוח, לפעמים גם לי קופץ פתאום הפיוז ועולה הדופק כי אני מת לזיין מישהו.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אומנות לחימה דחוף ככה אתה תריב פחות וגם אם יריבו איתך לא יהיו לך רעידות וגם תדע אך להלחם בדוק!!!
אהה..וזה לא מוזר זה טבעי לגמרי
מכיר את המצב הזה,אני בכיתה ז',ה"גאון" של השיכבה,כולם חשבו שאין לי כוח לעשות כלום,עד שבא איזה ערס אחד,התגרה בי,לא יודע,כזה נתן לי בעיטות התחלתי להתעצבן... בא להביא אגרוף לפנים,אני תופס לו את היד עם היד שלי,לא יודע מה קרה לי,אבל פשוט לא יכולתי יותר,זה איזה אדרנלין שאתה מקבל,פתאום,אני לא מבין מה קרה לי,אני תוך שנייה רואה את הילד הזה על הריצפה ,בוכה כמו כוסית.וכל הילדים כזה אומרים לי:"יואו,איך הוצאת אותו מועד הורים..." "גמרת אותו עם הבוקס הזה" תאמין לי,מבין אותך... ומאז יש לי שק איגרוף בבית חחח... למצבים כאלה... יאו,להיזכר בזה עושה לי אדרנלין עכשיו... דאמ...![]()
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 30-12-2008 בשעה 02:53.