או קיי בפורום כסף ברשת יש עוד שלושה תת פורומים. זה לא חשוב התת פורום שאני אתמקד עליו הוא פורום מתנות חינם והזמנות.
עכשיו המנהל של פורום כסף ברשת נועל לכל המשתמשים ומצנזר להם את כל ההזמנות שהם פותחים באשכולות בפורום הכללי ואומר עברתם על החוקים פירסמת הזמנה שלא בפורום הזמנות. עכשיו המנהל החביב הזה פתח אשכול שהוא בעצם דיון מהי המתנה הכי יקרה שקיבלתם ברשת בחינם בפורום הכללי וכשאר אמרתי לו את זה:
הוא ענה לי כך:מצטער שאני ככה אבל..
אתה בתור מנהל פותח כאן אשכול בכללי שיש לכך תת-פורום במיוחד בשביל זה ואחר כך אתה נועל ומצנזר לאנשים שפירסמו הזמנה מחוץ לפורום הזמנות.. אתה לא מתבייש!? כאילו רציני.. מה הקטע..? יש לזה תת-פורום.. אני אומר לך את האמת אם אני לא רואה שאתה מעביר את זה עד מחר אני פותח עלייך אשכול תלונה עם אותה הודעה הזאת ואני יבקש שיורידו אותך מניהול. כי מנהל שאומר לאחרים לא לפתוח אשכולות לא קשורים שמחוץ לתת-פורום המיוחד להם ואז הוא בעצמו פותח אשכולות שלא קשורים אז לא מגיע לו להיות מנהל. מקווה שאתה תבין אותי ולא אכפת לי אם תיתן לי אזהרה או באן על זה כי ברגע שאני ייצא מהבאן אני יתלונן עלייך. ורוב הסיכויים שאתה תערוך את ההודעה הזאת ובגלל זה אני שומר אותה על המחשב או במייל.
אז אותו דבר אנחנו (מי שמפרסם הזמנות בפורום הכללי) יכולים להגיד שגם שם אין פעילות רבה כמו בפורום הכללי.תאמת לא תכננתי לערוך לך את ההודעה.
וזה שיקול שלי לפרסם את הדיון הזה פה ולא בתת פורום מתנות חינם.
כי בפורום הראשי יש יותר פעילות מהתתי פורומים.
וזה ממש שונה בין האשכול הזה , להזמנות שמשתמשים פתחו בפורום הראשי.את החוק הזה לא אני קבעתי , אבל אלה החוקים , וכל המשתמשים צריכים לנהוג על פיהם.
תאמת אני גם לא יעביר את זה , אז הודעה הבאה שלך , לא משנה מה תרשום , אלא אם זה יהיה קשור לנושא , אני אמחוק.
אמרתי לו שאני אתלונן עליו ובאמת התלוננתי. אם אתם לא מבינים אני אשמח לתת לכם הסבר רק אחרי שתגיבו כאן ותגידו אם לא הבנתם..

ציטוט ההודעה

ספוילר: