מי שבנטויז'ן גם לכם יש בעיות באינטרנט וניתוקים וכל החרא? כי התקשרתי למוקד ואומרים שם שהם מודעים לבעיות אז לא היה לי כח לחכות למענה אנושי [אני בכבלים אגב]
מי שבנטויז'ן גם לכם יש בעיות באינטרנט וניתוקים וכל החרא? כי התקשרתי למוקד ואומרים שם שהם מודעים לבעיות אז לא היה לי כח לחכות למענה אנושי [אני בכבלים אגב]
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
מה זה נטויז'ן!?
אני בנטויז'ן ואין לי שום בעיה עם הגלישה.
כן יש לי בעיות ב בזק.
אבל לא נורא, מסתדרים.
היתרון היחיד בנטויזן זה השירות המהיר שלהם (עונים לכם תוך דקה) אבל יש להם חרא אינטרנט
(לי יש 012 ... חרא שירות , אינטרנט סביר)
נערך לאחרונה על ידי clicker; 04-01-2009 בשעה 14:31.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
נטויז'ן וברק זה אותו אחד.
ברק קנתה את נטויז'ן.
גם אני 013 ברק אבל זה נטויז'ן והשירות בסדר גמור, לנו הייתה בעיה בחיבור ושלחו לנו משהו כמו 10 טכניים עד שתיקנו את הבעיה.
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 04-01-2009 בשעה 15:23.
לא בנטויז'ן ..מזל=]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח
עלק מה זה נטויז'ן חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 04-01-2009 בשעה 16:01.
יש לי בעיות באיטנטרנט שזה מתנתק לי כל כמה זמן