למה זה התחיל ? אוקיי אז תקשיבו טוב ככה וזו דעה שלי וכמה אנשים יגידו שזה בושה וחרפה וכדומה... אבל בבה"ס פשוט מסתירים את ההאמת וגם התקשורת מעוותת לכם את המציאות תמיד!
אז ככה הדבר הראשון מי שאשם בזה שעזה היום היא ככה זה מנחם בגין ! ואני מאשים רק אותו ואל תהיו יפי נפש שעשה שלום עם מיצרים כי השלום הזה עשה רק רע בכך שהוא החזיר את שטחי סיני אבל השאיר את עזה ואותם מיצרים ידעו שעזה היא סתם עיר של פליטים של כל הזבל של המין האנושי יושב שם! ולכן לא הסכימו לקבל את זה בחזרהובכך אנחנו נידפקנו שאנחנו בעצם עוזרים לערבים בהכל ובנקום שהמצירים יעשו את זה ניפטרו מאותה אחריות של כל הזבל! בכך שהיום יש חמאס ואיך הוקם החמאס? מהשנאה לישראל ומי גרם לכל זה רק בגין! שרצה מהאינטרס שלו להיכנס לסיפרי ההיסטוריה ולהגיד אני עשיתי שלום סה"כ אינטרסן היה אפשר לחיות עם הפסקת אש גם ככה בלי כל החרא הזה ועזה הייתה נישארת אצל המיצרים והם היו סתם פליטים שגרים כמו בדואים!
והנושא השני שלי זה יצחק רבין.. על מה מעללים את הבנאדם? למה מנפחים שהוא עשה את הטוב והביא כמעט את "השלום"? הוא בעצמו שעשה שלום עם ירדן דפק אותנו שהשאיר את אותם שטחים של גי'נין ,רמאללה וכל החרא הזה שיש שם לא מספיק עזה הוא השאיר גם את זה ובכך ניגרמה יותר שנאה! ועל מה מעללים אותו על זה שנתן נשק לערבים שהיום מישתמשים בזה בלרצוח אותנו את החיילים שלנו! ועוד הביא את ערפת לפה לביקור את הבנאדם הכי נחש עלי אדמות! אני מקווה שהוא נישרף עכשיו בגהנום!
עזבו אותי מכל היפי נפש שחיים בבעות בה"ס ..רבין , בגין מעוותים לכם את כל האמת שום דבר לא נכון הם האנשים שדפקו את המדינה וכל המנהיגים האלה שעד היום דפקו את המדינה! אבל במיוחד שני אלה הם הגורמים לזה! להיווצרות החמאס בכך שלמה בגין השאיר את עזה! ולמה רבין נתן נשק והשאיר את ג'נין ואת רמאללה למה אין הבדל גם ככה זה נבלה וזה טרפה ! סה"כ אנשים תצאו מהבועה שרבין היה ראש ממשלה טוב וכל שנה מזכירים אותו .. אני לא רוצה להרחיב בנושא הזה למה הוא מעצבן נורא! לצערי אתם מעללים או זוכרים בנאדם שגרם להיווצרות אותם אירגונים ובעזרת אותם נשקים שנתן הדם של החיילים שלנו נישפך! וגם כך בגין האינטרסנט שהוא היה הגורם הראשוני! תפסיקו להאמין לכמה מה שמכניסים לכם זה לא אמיתי ולא מגיע להם כלום הם גרמו לכל זה וזו דעתי! וזאת האמת תפנימו!

ציטוט ההודעה

, מה באמת מיתרחש במדינה הזו ואיך באמת הגענו למצב הזה לצערנו!