שמעו אז ככה הולך הסיפור אני בן 16 וחציהכרתי ילדה חדשה שמעו אין דברים כאלה.היא הכל יפה אבל ממש יפה ילדה חמודה אם אישיות מדהימה.אז אני דלוק עליה ואני עושה משהוא לגבי זה נגיד לפני שבועיים בערך היה לי טיול שנתי,אותי לא הוציאו כי אני ילד בעייתי חח(המנהל הבן זונה תפס אוץי מעשן)כל החברים הטובים שלי יצאו בדקה ה90 הגעתי למצב שהיחרכתי אותם ללכת לא רצו לצאת ביגללי,מה הקשר עכשיו אבל חפיף סיפרתי להם שאני דלוק על הילדה הזאת נואשות בטיול כל אחד מהם אמר לה שאני דלוק עליה טוב היא יודעת את זה.היא חזרה מהטיול אז ביצא ביום שישי תפסתי ביצים והיתקשרתי עליה ודיברנו וכל דבר שאני אורמ לה היא אומרת שאני כזה חמוד וחמוד וחמוד תמיד קוראת לי חמוד דיברנו וזה היא ניפתחתה עלי והכל היה סבבה אחרי זה בבתצפר התחלתי להגיד לה שלום .והיא אמרו לי שהיא מסמיקה שאני בא להגיד לה שלום ככה יצאתי לעשן בהפסקה והיא בא ישבה איתי הגיע הצילצול היא לא רצתה להיכנס לכתה אז נשארנו שתינו בחוץ ודיברנו על כל מיני דברים והיצחקתי אותה הרבה.שוב פעם היה צילצול והיא סיימה יכלה ללכת הביתה אבל היא נישארה איתי לעוד שעה וישבנו ודיברנו הגיע סוף היום היא הלכה לייותי אותה לאוטובוס וחיבוק ונישקה בלחי אז השבוע הזה גילתי איפה היא עובדת לכחתי שתי חברים שלי והלכנו לשם לא יודע מה קרה לי אני הייתי אדום כמו לא ידוע מה שזה אף פעם לא קורא לי והייתי אדיש לרוב חברים שלי דיברו ואני יצאתי מטומתם היסתכלתי עלי ולא ידעתי מה להגיד אחרי זה חברים שלי הלכו הישאירו אותנו לבד וסתם דיברנו עוד והיא כזאת חמודה ואני יד אפילו לא סמתי עליה פשוט רציתי לנשק אותה אבל זה לא נראה לי נכון לרגע הזה אי מפחד שהיא תחשוב עלינו כמו על ידידים היא יודעת שאני רוצה אותה חבר שלי אמר לי תפסיק להיות המו ותתחלי להיתנהג כמו גבר לידיה לא רק להצחיק ואין לי מוסג מה לעשות עכשיו אני רוצה אותה כחברה משהוא שהרבה זמן לא רציתי אין אני גורם לה לחשוב עליו כאל מישהוא שהיא רוצה איך לפתח את זה איך להגיע למצב שנאי ינשק אותה כבר צריך עזרה דחוף!!!
סליחה על החפירה הענקית
ותודה לעוזרים

.היא חזרה מהטיול אז ביצא ביום שישי תפסתי ביצים והיתקשרתי עליה ודיברנו וכל דבר שאני אורמ לה היא אומרת שאני כזה חמוד וחמוד וחמוד תמיד קוראת לי חמוד דיברנו וזה היא ניפתחתה עלי והכל היה סבבה אחרי זה בבתצפר התחלתי להגיד לה שלום .והיא אמרו לי שהיא מסמיקה שאני בא להגיד לה שלום ככה יצאתי לעשן בהפסקה והיא בא ישבה איתי הגיע הצילצול היא לא רצתה להיכנס לכתה אז נשארנו שתינו בחוץ ודיברנו על כל מיני דברים והיצחקתי אותה הרבה.שוב פעם היה צילצול והיא סיימה יכלה ללכת הביתה אבל היא נישארה איתי לעוד שעה וישבנו ודיברנו הגיע סוף היום היא הלכה לייותי אותה לאוטובוס וחיבוק ונישקה בלחי אז השבוע הזה גילתי איפה היא עובדת לכחתי שתי חברים שלי והלכנו לשם לא יודע מה קרה לי אני הייתי אדום כמו לא ידוע מה שזה אף פעם לא קורא לי והייתי אדיש לרוב חברים שלי דיברו ואני יצאתי מטומתם היסתכלתי עלי ולא ידעתי מה להגיד אחרי זה חברים שלי הלכו הישאירו אותנו לבד וסתם דיברנו עוד והיא כזאת חמודה ואני יד אפילו לא סמתי עליה פשוט רציתי לנשק אותה אבל זה לא נראה לי נכון לרגע הזה אי מפחד שהיא תחשוב עלינו כמו על ידידים היא יודעת שאני רוצה אותה חבר שלי אמר לי תפסיק להיות המו ותתחלי להיתנהג כמו גבר לידיה לא רק להצחיק ואין לי מוסג מה לעשות עכשיו אני רוצה אותה כחברה משהוא שהרבה זמן לא רציתי אין אני גורם לה לחשוב עליו כאל מישהוא שהיא רוצה איך לפתח את זה איך להגיע למצב שנאי ינשק אותה כבר צריך עזרה דחוף!!!
ציטוט ההודעה