קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה לגבי המזייף העלה...מי שעוזר מקבל נק'...
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 22:57
  2. עזרה עם ילדה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 21:41
  3. [עזרה]לגבי Quake 4
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 17:28
  4. [קונה] עזרה לגבי התחברות לאתר ... 100 נקודות
    על ידי Alonh בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 19:38
  5. צריך עזרה לגבי מוטורולה אי 1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 23:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[עזרה]לגבי ילדה חדשה

ברירת מחדל [עזרה]לגבי ילדה חדשה

שמעו אז ככה הולך הסיפור אני בן 16 וחציהכרתי ילדה חדשה שמעו אין דברים כאלה.היא הכל יפה אבל ממש יפה ילדה חמודה אם אישיות מדהימה.אז אני דלוק עליה ואני עושה משהוא לגבי זה נגיד לפני שבועיים בערך היה לי טיול שנתי,אותי לא הוציאו כי אני ילד בעייתי חח(המנהל הבן זונה תפס אוץי מעשן)כל החברים הטובים שלי יצאו בדקה ה90 הגעתי למצב שהיחרכתי אותם ללכת לא רצו לצאת ביגללי,מה הקשר עכשיו אבל חפיף סיפרתי להם שאני דלוק על הילדה הזאת נואשות בטיול כל אחד מהם אמר לה שאני דלוק עליה טוב היא יודעת את זה.היא חזרה מהטיול אז ביצא ביום שישי תפסתי ביצים והיתקשרתי עליה ודיברנו וכל דבר שאני אורמ לה היא אומרת שאני כזה חמוד וחמוד וחמוד תמיד קוראת לי חמוד דיברנו וזה היא ניפתחתה עלי והכל היה סבבה אחרי זה בבתצפר התחלתי להגיד לה שלום .והיא אמרו לי שהיא מסמיקה שאני בא להגיד לה שלום ככה יצאתי לעשן בהפסקה והיא בא ישבה איתי הגיע הצילצול היא לא רצתה להיכנס לכתה אז נשארנו שתינו בחוץ ודיברנו על כל מיני דברים והיצחקתי אותה הרבה.שוב פעם היה צילצול והיא סיימה יכלה ללכת הביתה אבל היא נישארה איתי לעוד שעה וישבנו ודיברנו הגיע סוף היום היא הלכה לייותי אותה לאוטובוס וחיבוק ונישקה בלחי אז השבוע הזה גילתי איפה היא עובדת לכחתי שתי חברים שלי והלכנו לשם לא יודע מה קרה לי אני הייתי אדום כמו לא ידוע מה שזה אף פעם לא קורא לי והייתי אדיש לרוב חברים שלי דיברו ואני יצאתי מטומתם היסתכלתי עלי ולא ידעתי מה להגיד אחרי זה חברים שלי הלכו הישאירו אותנו לבד וסתם דיברנו עוד והיא כזאת חמודה ואני יד אפילו לא סמתי עליה פשוט רציתי לנשק אותה אבל זה לא נראה לי נכון לרגע הזה אי מפחד שהיא תחשוב עלינו כמו על ידידים היא יודעת שאני רוצה אותה חבר שלי אמר לי תפסיק להיות המו ותתחלי להיתנהג כמו גבר לידיה לא רק להצחיק ואין לי מוסג מה לעשות עכשיו אני רוצה אותה כחברה משהוא שהרבה זמן לא רציתי אין אני גורם לה לחשוב עליו כאל מישהוא שהיא רוצה איך לפתח את זה איך להגיע למצב שנאי ינשק אותה כבר צריך עזרה דחוף!!!

סליחה על החפירה הענקית
    ותודה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

מכל מה שהבנתי כאן, וזה היה ממש קשה (להביא אנטרים, פסיקים ונקודות).
    אתה צריך להזמין אותה לצאת, וזה הכל, אל תעשה כל מיני דברים לא חכמים שאתה הולך במקרה למקום שהיא עובדת בו עם חברים וכל המשחקים המטופשים האלו, תזמין אותה לצאת וזהו.
    אם היא יודעת שאתה רוצה אותה, אתה צריך או לסגור את העניין ולצאת איתה בזמן הקרוב, או לקחת ממנה קצת מרחק ולתת לה להתגעגע לכל הקרקורים שלך מסביבה, כי אתה בינתיים רק מחזק לה את הבטחון.

עזוב אותך מלהצחיק, זה לפעמים מראה דווקא שבנאדם מנסה להתחמק ממשהו רציני יותר, או שתקח את זה קדימה או שתעצור לפני שתכנס למצב שאתה לא רוצה, צא איתה, תנשק אותה וגמור עניין.

משתמש מכור האוואטר של The PiMpeR
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    1
    נקודות
    232
    משפט מחץ
    עדיף לשתוק ושיחשבו שאתה טיפש מאשר לדבר ולהוכיח את זה

דבר איתה, תציע לה לצאת בדרך שלך אבל תשתדל לא להצחיק יותר מדי, גם לא בדייט אם היא תסכים.
    אם לא יתפתח כלום בדייט ולא למחרת, תציע לה לצאת שוב והפעם תיזום נשיקה. תהנה
    קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^

~1000~

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני קורא וקורא ואני פשוט לא מבין מה הבעיה,תראה,הדרך הישירה לפי דעתי היא הכי טובה,אם היא כבר יודעת שאתה דלו עליה אז אין לך מה להפסיד,פשוט תזמין אותה לצאת איתך,אם זה היה טוב אז עוד פעם,ועוד פעם ובסוף תציע חברות מה הבעיה...?

שמעו זה לא כל כך קל עבר קצת זמן מאז שפתחתי את האשכול הזה
    ואני מנסה לגרום לה לצאת איתי אני מזמין אותה ליציא ביום שישי והיא מבואסת תמיד היא נישארת בבית אם החברה הכי טובה שלה היא בבאסה מה להגיד לה רוצה לבוא איתי לסרט????

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מזתומרת היא מבואסת ונשארת עם החברה הכי טובה שלה ? הניסוח שלך ממש גרוע קשה להבין למה אתה מתכוון

אם התכוונתה שהיא דוחה אותך ולא יוצאת איתך,תעשה מה שאור אמר לך לעשות בתגובה הראשונה,תקח ממנה מרחק,אל תדבר איתה בהפסקות,ואז המוח שלה יתחיל לחשוב "איפה הוא ? הוא תמיד היה פה לצידי... לאן הוא נעלם לי ? " והיא תתחיל לרדוף אחריך.
    כשהיא תעשה את זה אל תתלהב יותר מידי מזה שהיא באה אליך,ופשוט תזמין אותה שוב לצאת איתך ואתה תראה איך היא מסכימה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,588 | הודעות: 8,151,170 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect