מחלקה 1 צוות 3 נותנים בראש
שם המגב: פסטר
שם המפקדת: חמוטל
טוב אני יספר הכל ויסביר למה אני כבר היום בבית חחח
הכל התחיל שעלינו לאוטובוסים עברנו תדרוך והגענו לבסיס
המשמעת הייתה אדירה אבל אהבתי את זה בצורה מדהימה.
איתנו לבסיס הגיעו גם ילדים מנשר... כלומר טירת הכרמל ונשר בבסיס 1
הכל היה טוב קיבלתי תמפקדת הכי טובה בעולה והכי קשה בעולם, חמוטל,
רק טובות אני יכול להגיד עלייה הריצה אותנו כמה שאפשר כבר ב 3 ימים העלתה את רמת הכושר שלנו מ-0 לרמה חדשה שלא ידענו לפני כן.
עשינו מסדר הרמנו תדגל קיבלנו תסגל... היה קצת קשה לרגליים להיות על האבנים חצי שעה בהתחלה ואחרי זה כבר הורגלתי![]()
ולתכלס, מהיום הראשון נשר חיפשו מכות, הם שרקו ואמרו קללות לבנות שלנו
עשו פוזות עליהם והכל. לא הגבנו... אמרנו נחכה... לא רוצים לעוף על סתם.
ביום השני נשר חצו תקו אצלנו זרקו בקבוק על אחת הילדות מהשכבה עשו לה שריטה על הפנים...
ביום השלישי 3 ילדים מהשכבה שלי נכנסו לחדר של אותו ילד ופוצצו אותו מכות. כל היום לא עשינו כלום היינו רק בשיחות והכל בהתחלה ההחלטה היתה ישר להעיף את הילדים ואז כל השכבה אמרה אם הם עפים כולם הולכים הביתה... ועוד 800 טיעונים שגרמו למפקדת מחלקה להתערער קצת.
כל היום היינו בשיחות הסמלת שבהתחלה נראתה מאיימת כבר לא מאיימת היא מדברת בגובה העניים מנסה לפתור לנו כל בעיה... אכלנו מנות קרב לא יצאנו לשדאות בשטח כי היה מזג אוויר חרא ולא הרשו לנו ...
ההחלטה בהנהלה כמעט והוכרעה, רצו להשאיר את הילדים שהרביצו.
ואז..
שאכלנו מנות קרב של ערב אחד הילדים זרק את התירס שלו על השאר כמו מטומטם ומחלקה של 52 בנים היתה צריכה לרדת ל50 שכיבות שמיכה או יותר לא יודע כמה זה היה...
על כל מקרה ההחלטה באותו רגע השתנתה כי מפקדת הבסיס ! בכבודה ובעצמה הגיעה מת"א כדי לפסוק בעניין שלהם, הוחלט שהם ילכו הביתה.
הכל היה סבבה הם ביקשו במפורש שלא נילך איתם וניתן להם ללכת לבד.
אז הסכמנו, (הם עוד לא הלכו לא היו הסעות) נכנסנו לשיחה עם מפקדת הבסיס וכמו שאמרתי הוחלט שרק הם עפים... ואז ילד אחד מהשכבה יצא להתפנות בשירותים... שהוא יצא הפתיעו אותו ילדים מנשר עם מגבים וניסו לדפוק לו מכות באותו זמן גם רצו אחרי הבנות שלנו ההומואים האלה...
איך שהילד נכנס בבהלה לכיתה שהיינו עם מפקדת הבסיס כולם ביחד צעקו שאנחנו היום הולכים הביתה ורצו כמו מטורפים לבחוץ נשבע לכם ראיתי חלק אכלו מגבים בגב והכל ועמדו כמו גברים וקרעו לנשר תצורה
וזהו הסוף יום רביעי, 5 בבוקר השקמה, 9 וחצי אנחנו בבית.
תמונות:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=431115

ציטוט ההודעה

תעלה תעלה, חבל רק שאין מכות