טוב אז כולנו יודעים שבשביל להוציא חיילים דרושים לנו גופרית והרבה גופרית, עצים, וזהב.
כל פעם שרמת השמחה עולה עולה איתה הרמה של האנשים שמצטרפים לעיר שלך כל שעה...
יש שאומרים שעדיף ליפול על אי של שיש... שזה הכי חזק... אני חולק על זה...
לדעתי עדיף ליפול על גופרית לאמן צבא חזק מספיק ולשדוד איים של שיש.. כמו שאני עושה...
הכי פשוט לעשות?
אל תוציאו קלעים תשפרו את הצבא שלכם במחקר... תשפרו את מגורי החיילים
ואז תוציאו נושאי חרב שההתקפה שלהם הרבה יותר חזקה מקלעים כל נושא חרב אחד = 4 קלעים... וחוץ מזה הוא יחסית יותר זול מהם בעצים.
תוציאו בהתחלה 10 נושאי חרב שדדו את האי שלכם קודם... חשוב שיהיה נמל סחר ברמה גבוהה ע"מ לאסוף את השלל יותר מהר... כל פעם שאתם שולחים אנשים לבזיזה תשלחו איתם ספינות(שם יתאכסן השלל) נגיד שלחתם ספינה אחת ו21 חיילים אז 21 חיילים = 105 מקום בספינה ושדדתם 895 אז אתם יודעים שסביר להניח יש לו עוד ... תשלחו עוד פעם את הצבא...
אחרי שהתפתחתם וכבר יכולתם להרשוות לעצמכם צבא של 20-25 נושאי חרב
ו15 פלנקסים (חשוב אם יצאו להתקפת נגד אליכם) אז אתם מוכניםם לתקוף מחוץ לאי שלכם... תחפשו אי קרוב של שיש, יין, או קריסטל... ותחפשו אנשים עם ניקוד גנרלים נמוך... אל תסתכלו על הניקוד הרגיל הניקוד גנרלים יעזור לכם לבדוק אם יש לו צבא, אם הוא חזק ואם הוא נלחם הרבה ומנצח הרבה...
אם יש לכם הפרש של 10 נקודות גנרלים ממנו.. מומלץ לתקוף אם יש לו 0 גנרלים לא לתקוף כי סביר להניח שהאי שלו שודד אותו כל יום... תחפשו אנשים בין 1-15 גנרלים כאשר אתם בין 20-30 גנרלים... אתם תנצחו אותם במהירות ותחזרו עם שלל רב....
שיהיה בהצלחה... אם משו לא מובן אני מבקש שתגידו לי מה ואני יתקן
* יש לציין שזו דרך המחשבה שלי אתם יכולים ליפול גם עלל אי של שיש אבל יהיה קשה לכם לעשות צבא חזק.
ועוד משהו... זה דרך שאני אישית משתמש בה להשתפר במשחק... ושדדתי כבר המון המון דברים המון.
בקרוב תמונות. בהצלחה.