עכשיו חזרתי הביתה אני עדיין די שיכור בן18אל תינעלנו לי
היכרתי ילדה דרך ידידה טובה שלי בכניסה למועדון התחלנו לדבר וזה
מזה נדלקתי עליה היא מזה יפה היא פשוט הילדה הכי יפה שראיתי במלא זמן היא פאקינג מושלמת והקטע הוא שהיא לא פקצה מגעילה היא ממש חמודה
אז סבבה נכנסנו למועדון רקדנו בסבבה שלנו פתאום איזה ערס אחד בא מתחיל לרקוד מאחורה תופס לה בבטן ואני בתוכי מה התרגזתי רציתי לשרוף לו את הפנים רציתי להרוג אותו וקלטתי אותה נותנת לי מבטים לראות אם אני הולך לעשות משהו אז אמרתי לעצמי זין אני לא מוותר על הילדה הזאת ישר הבאתי לו אגרוף לפנים שברתי לו את האף ירד לו מלא דם שני חברים שלו הרימו אותו ואז הוא ניסה לתת לי אגרוף אבל תפסתי לו את היד והתחלתי להביא לו מלא אגרופים לפנים ולצלעות והוא נפל לריצפה כל החברים שלי באו איזה 13 אנשים באו מאחוריי ואז שמעתי את החברים שלו אומרים לו מי אני ואז הוא עושה לי כזה סליחה אחי מצטער לא התכוונתי דחפתי אותו אמרתי לו טוס לי מהיעניים לא רוצה לראות אוצתך יותר והוא אמר בסדר והלך
אחרי זה אני והילדה הזאת הלכנו הביתה ליוויתי אותה עד הבית היא הביאה לי את המספר שלה ונשיקה קצרה כזאת בפה ואחרי זה חיוך כזה והיא הלכה אחרוה
נראה לי אני לא אשכח את הרגע הזה בחיים איזה חיוך יפה יש לה
אבל מה זה שווה מכל החברות שהיו לי מה היה שווה ללכת מכות עם מישהו בגלל הילדה הזאת אז מה אם היא יפה יש מלא יפות
מצד אחד אני שמח שהילדה הזאת בקטע שלי אבל מצד שני אני לא כלכך שמח שהייתי צריך ללכת מכות בשביל זה