וואי וואי אנשים אני מרגיש שאני מישתגע בקיצר זה התחיל לפני כמה זמן שעד עכשיו בכלל לא היה אכפת לי
איך אני ניראה פשוט זרקתי על עצמי סתם בגדים לא משנה מה וכולם קראו לי שלומפר זה היה בחטיבה
ובתיכון השתנתי עדיין הייתי קצת שלומפר כזה זורק בגדים חח מה שיש בארון עד כיתה יא בערך שהתחלתי ליקנות בגדים
יפים וכבר אז היה אכפת לי מה אנשים חושבים עלי אבל אז היו כמה אנשים הורידו לי את הביטחון והיו כמה בנות
שעצבנתי אותם וגם בחורים שעצבנתי והתחילו ליקרוא לי מכוער ומישקפופר ושאתה ניראה "חכם" אם אתם מבינים למה
הם מיתכוונים והדבר הזה שקראו לי ניראה "חכם" יענו חרשן כזה שזה משהו שזה בכלל לא נכון כאילו אני הכי
לא חננה והכי לא חרשן אבל רק בגלל שיש לי משקפיים
ואז אני מתחיל לחשוב לעצמי וואי איזה מכוער שיש לי נמשים וכל מיני כאלה
אבל נגיד שמתי לבחורה מצלמה היו הרבה אומרות וואי איזה שווה וכל מיני כאלה אבל אמרתי לעצמי בטח המצלמה
משנה לי קצת את הפנים אז הם חושבות אני יפה ונגיד פעם בחורה חייכה אלי בלילה אז אמרתי בטח בגלל שחושך אז היא לא רואה
טוב את הפנים שלי
ונגיד בחורה מסתכלת נגיד 10 מטר ומתחילה לחייך אז אני אומר לעצמי בטח לא רואה את הנמשים וכל מיני כאלה
וגם ניראה לי פעם חבר שלא ראה אותי שנים דיברתי איתו אז באמצע אמר לי אתה ניראה יפה או שזה חשבתי הוא אומר משהו
דומא ככה היה לי עוד איזה קטע עם איזה מוכרת אמרה אתה יפה ואמרתי לעצמי בטח לא שמעתי טוב
יש עוד הרבה קטעים כאלה ואני רואה שבחורות מיסתכלות עלי אבל אני תמיד אומר לעצמי בטח סתם מיסתכלות מעבירות מבט כזה
סתם ליבדוק
אנשים מישהו מוכן להסביר לי למה הם מיסתכלות כי אני חושב שאני לא ניראה ממש טוב
אבל אני לא מגזים יש מצב הם סתם מיסתכלות כדי ליבדוק והם חושבות אני מכוער אני פשוט מישתגע אנשים
והיו איזה כמה אנשים ואמרו שאני יפה אבל בטח זה לא להעליב שאני לא יחשוב אני מכוער?!?