שלום לכולם,
אני מתבלבט האם לקנות קונסולת WII עבור הילדים (בני 5 + 7).
האם יש למכונה זו מגוון משחקים ?
שווה לקנות אותה בחו"ל ? (כולל פריצה) ? או שהפרש המחיר לא משמעותי ולקנות כבר בארץ ?
מבחינת איכות משחק וגרפיקה, היא נופלת מהמתחרות ? (XBOX, PS3)
תודה
שלום לכולם,
אני מתבלבט האם לקנות קונסולת WII עבור הילדים (בני 5 + 7).
האם יש למכונה זו מגוון משחקים ?
שווה לקנות אותה בחו"ל ? (כולל פריצה) ? או שהפרש המחיר לא משמעותי ולקנות כבר בארץ ?
מבחינת איכות משחק וגרפיקה, היא נופלת מהמתחרות ? (XBOX, PS3)
תודה
|
|
ניראה לי שעבור ילדים מגיל 5-7 עדיף לך לקנות WII אתה בטח לא רוצה שהם ישחקו GTA
הילדים שלך בדיוק בתווך גילאים שלדעתי עדיך להם wii הם לא קטנים מדי כדי להתעניין ולהבין את זה והם גם לא גדולים מדי שרוצים ביצועים וגרפיקה הם רוצים משחקים קטנים והנים הייתי ממליץ לך לקנות וכדי לך לקנות בארה"ב ולעשות פריצה בארץ הwii עולה בארה"ב בסך הכל 200 דולר!
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
זה תלוי איפה בחו"ל. תקנה בארה"ב , אבל תוודא שכשאתה מוריד משחקים , הם יהיו בשיטת השידור NTSC. בישראל , כמו באוסטרליה , דרום אסיה , וברוב אפריקה , משדרים בשיטת שידור PAL , ולכן אני ממליץ לך:
לקנות בארה"ב , ולהוריד משחקי NTSC (אם אתה רוצה לשלם פחות כסף , אבל רוב המשחקים שתמצא באתרים ישראליים יהיו PAL), או לקנות בישראל , ולהוריד משחקי PAL.
לגבי איכות משחק וגרפיקה , ה-wii לא מגיע לרמת ביצועים של ה- xbox 360 או של ה-ps3 , אך אם הם בני 5-7 , באמת לא ממש יהיה להם אכפת.
נערך לאחרונה על ידי waterstorm; 04-04-2009 בשעה 10:23.
לדעתי כדאי לך לקנות WII יש גם את המשחקים האלה ויש עוד הרבה שאפשר לקנות ותקנה בארה"ב זה הרבה יותר זול וגם מוכרים שיטת שידור NTSC בארץ (www.mediagame.co.il) וכשהם יתבגרו כבר בשביל זה תקנה להם ROCK BAND