קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]בדיחות על עדות
    על ידי Shon. בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-05-2008, 23:44
  2. [בדיחות] על עדות!!
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 19:22
  3. [בדיחות] בדיחות על עדות...!
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 20:30
  4. [בדיחות] קצת בדיחות על עדות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2006, 17:03
  5. בדיחות נושא: עדות
    על ידי PinkMist בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 16:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[בדיחות] על עדות

ברירת מחדל [בדיחות] על עדות

קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?

פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאימא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אימא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..

נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!

אישה של פרסי יורדת למטה כדי לזרוק את הזבל, תוך כדי שהיא זורקת היא מחליקה ונופלת לתוך הפח, עובר שם איזה אחד, מסתכל לה בין הרגליים וצועק למעלה : משה למה זרקת, מצב טוב !

שניים נשואים לפולניות מגיעים לשמיים אחרי שהם נפטרו ועומדים אחד אחרי השני, מגיע הראשון והמלאך גבריאל אומר לו : אתה הולך לגיהינום, אז האיש אמר לו : אבל למה, הרי הייתי נשוי לפולניה כל החיים שלי וסבלתי, אז גבריאל בודק במחשב ואומר לו : נכון, כיפרת על החטאים בזה שגיהינום היה לך כבר למטה, אתה תלך לגן עדן. השני מגיע וגבריאל אומר לו שהוא הולך לגיהינום אז האיש השני אמר לו : אבל למה, הרי אני התחתנתי עם פולנייה ואחרי זה התגרשתי ממנה והתחתנתי עוד פעם עם פולנייה וסבלתי כפליים. אז גבריאל ענה לו : אתה הולך לגיהינום, כי טיפשים הולכים לגיהינום !

נהג מונית אחת אוסף פרסי והם נוסעים, לפתע הגיע משאית משום מקום ודחפה אותם לתוך תהום, תוך כדי שהם מדרדרים לתהום צועק הפרסי מאחורה לנהג : תעצור ! אז הנהג אומר לו : אני מנסה, אי אפשר.. אז הפרסי צועק : תעצור !! והנהג כולו לחוץ אומר לו : הבלמים לא עובדים ! אז הפרסי אומר לו : תעצור כבר את המונה !

איזה אחד רואה משאית שנוסעת אחורה על גבי הר גבוהה, הוא ניגש לנהג ושואל אותו למה הוא עושה את זה, הנהג שהיה כורדי ענה לו : אמרו לי שאין מקום להסתובב למעלה, אז אני נוסע ברברס, אחרי שעה רואה את אותה משאית יורדת ברברס, אז הוא שואל את הנהג : מה עכשיו קרה ? אז הכורדי ענה לו : בסוף היה מקום להסתובב !

ערבי רוסי ופרסי נסעו עם האוטו לטיול, האוטו נתקע להם בדרך וכשיצאו מהאוטו ראו שהם הלכו לאיבוד, תוך שהם חושבים מה לעשות הם רואים מולם 3 בריכות ופתאום מופיע מולם פייה שאומרת להם שכל אחד זכאי לבקש בקשה לפני שהוא קופץ לבריכה והבריכה תתמלא במה שהוא ביקש, הפרסי רץ לבריכה הראשונה וצועק מטבעות זהב, והבריכה מתמלאת במטבעות זהב והוא נהיה עשיר, הרוסי צועק וודקה והבריכה מתמלאת בוודקה, והוא שיכור חיי לו בבריכה ונהנה, הערבי יושב וחושב יומיים בסוף הוא מחליט על משהו, רץ לכיוון הבריכה השלישית, ברגע שהוא מגיע ליד הבריכה הוא נתקע עם הרגל באבן ואומר : שיט !

מרוקאי אחד עולה לאוטובוס מוציא סכין ומאיים על הנהג שלא ייסע עד שהוא לא ירד וצועק לתוך האוטובוס : מי זה שמעון ? מי זה שמעון ? תענו לי עכשיו לפני שאני באמת מתחיל להתעצבן, מי זה שמעוווון ?! כורדי אחד באוטובוס הרים את היד, המרוקאי בא תפס אותו לקח אותו הוציא אותו החוצה, קרע אותו במכות ואז הלך, הכורדי כולו מלא סימנים כחולים ודם עולה בחזרה לאוטובוס וכולו צוחק, אז שואלים אותו הנוסעים למה הוא צוחק, אז הכורדי ענה להם : עבדתי עליו, אני בכלל לא שמעון..

זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים, זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.

שני אמריקאים וכורדי נתפסים על אונס קטינה ונאשמים ומקבלים עונש מוות, וניתנת לכל אחד אפשרות בחירה בקשה אחרונה, ומציעים להם, או תלייה או ירייה בראש, או זריקה, האנגלי והאמריקאי מבקשים שניהם ירייה ומתים במקום והכורדי מבקש זריקה, איך שהוא מקבל את הזריקה הוא נקרע מצחוק, המוציאים לפועל המומים מסתכלים עליו ושואלים אותו למה אתה צוחק, הוא אומר להם : שמתי קונדום !

ישו תפוס על הצלב מתחיל לצעוק לעבר אחד מתלמידיו בשם פיטר, פיטר בוא מהר, פיטר קם לעזרת מנהיגו, השומרים באים וכורתים לו, יד, אך התלמיד ממשיך לרוץ ובינתיים ישו צועק לו, פיטר בוא מהר, פיטר בכל כוחותיו רץ וממשיך, השומרים חותכים לו, עוד יד, ואחרי זה אוזן אחת, רגל אחת ואת האף, לבסוף הוא מגיע לישו עם רגל אחת אוזן אחת ובלי ידיים, ואומר לו : כן ישו מה רצית ? אז ישו אומר לו : תסתכל איזה קטע, מפה למעלה אפשר לראות את הבית שלך.

זוג אנגלים וישראלים הולכים ביחד לאכול במסעדה יוקרתית, הבעל האנגלי מבקש מאשתו : האני (מותק) תעבירי לי את ההאני (דבש) הישראלי מבקש מאשתו : נו מה נסגר כבר עם הסטייק יבהמה !

ערבי, נוצרי,מוסלמי,יהודי,רוסי,גרוזיני, אתיופי וכורדי, הם נוסעים 5 דקות ואז פתאום קם הכורדי וצעק : תגידו חברה אנחנו לא יותר מדיי בשביל בדיחה אחת ?

ישו עולה לשמיים לאחר שצלבו אותו, והוא מטייל שם הרבה זמן, ואחרי כמה שנים הוא פתאום רואה אדם זקן עם זקן ארוך לבן, הוא ניגש לאותו אדם שנראה לו מוכר, ואומר לו, תגיד, אתה היית נגר במקצוע שלך ? הזקן אמר לו : כן, למה ? ישו המשיך לשול ושאל : היה לך בן שהוא לא בדיוק שלך ? הזקן הנרגש, קם ורץ לעבר ישו, ישו רץ לכיוונו וצעק לו : אבאאא ! והזקן חיבק אותו ואמר : פינוקיו !!

שני חברות נפגשות, אחת מהן אלמנה, בעלה מת כתוצאה מהתקפת לב בביתו, הן מדברות ופורקות את הלב אחת לשנייה מה עבר עליהן, ופתאום רואה החברה שעל האצבע של החברה שלה יש טבעת יהלום ענקית, שואלת אותה, מאיפה יש לך את זה ? אז האלמנה מספרת לה : כשבעלי נפטר, הוא נפטר בין זרועותיו, והמילים האחרונות שהוא אמר לי לפני שמת זה : שולה, בתוך המזרון מתחת לכרית שלי יש הרבה מאוד כסף, אז תקני אבן טובה !

ילד פרסי בא לספר לאבא שלו איזה מעשה חכם הוא עשה ולהתגאות במעשיו, הוא בא לאבא שלו ומספר לו : אבא היום במקום לעלות לאוטובוס חסכתי 5 שקל ורצתי אחריו עד לבית הספר. אז האבא אמר לו : טיפש ! אם היית רץ אחרי מונית היית חוסך עשרים שקל !

למה לרוב הכורדים יש ראש בצורת מרובע ? כי כשהם שותים מהאסלה הקרש נופל לפעמים..

שני כורדים הולכים ברחוב ולפתע אומר אחד לשני : אני חושב שציפור חרבנה לי על הקרחת, מה אני יעשה ? אז השני ענה לו : תיקח נייר ותנגב, אז הראשון אמר : אבל מה איך אני אגיע עכשיו לתחת של הציפור ?

*לא להגיב יש עוד*

2. קישורים ממומנים

חייל כורדי עומד ליד המפקד שלו שמסביר לו איך זורקים רימון, הוא משחרר את הנצרה ומחזיק את הרימון ביד, המפקד נכנס לפאניקה וצועק עליו : נו למה אתה לא זורק אותו כבר ?! אז הכורדי עונה לו, אל תדאג יש לי עוד כמה רימונים בכיס !

חיילים מסיירת מטכ"ל מצאו שיטה איך להרוג את המחבלים שייתר קלות, בכל פעם שהם היו עושים למחבלים מערב, אחד הישראלים היה צועק : אחמד ! אחמד היה קם ועונה : מה ? והיו יורים בו, אותו דבר עשו עם עוד שמות של ערבים, וככה היה להם יותר קל לחסל אותם, אחרי כמה מקרים כאלו הערבים עשו ישיבת חירום והחליטו להחזיר, הם עשו מערב לישראלים ואחד מהם צעק : ארז ! אז החייל החיילים ענה : מי זה ? והערבי קם וענה : וואליד ! אז החיילים ירו בו !

פרסי נכנס למונית, ושואל כמה עולה נסיעה לאדם אחד מפה ועד לרחוב ברלין, אז הנהג מונית אומר לו 100 שקלים, אומר הפרסי בסדר, והם נוסעים, כשהם מגיעים לשם מושיט הפרסי רק 50 שקלים לנהג, אז הנהג שואל אותו : למה 50, אמרתי 100. אז הפרסי ענה לו : נכון, אבל מה אתה לא נסעת ?!

ישראלי ורומני טסים במטוס, הישראלי מוציא את היד מהחלון ואומר אנחנו מעל ישראל, שואל אותו הרומני : איך אתה יודע ? אז הישראלי עונה לו : הרגשתי את מגדלי עזריאלי, הם ממשיכים לטוס ולפתע מוציא הרומני את היד מהחלון ואומר אנחנו מעל רומניה, אז הישראלי שואל אותו : ואיך אתה יודע ? אז הרומני ענה לו : כי גנבו לי את השעון !

פרסי ראה כסף על הרצפה ביום שבת, היות והוא שומר שבת הוא איבד את נפשו לדעת ולא ידע מה לעשות לבסוף רץ נכנס עם הראש בתוך עמוד ראה 3 כוכבים ולקח את הכסף לכיס !

שני חברה אחד אשכנזי והשני כושי משתינים דרך הגשר לתוך הנהר, האשכנזי מתלהב ואומר לכושי, תראה איך המים צלולים, אז הכושי אומר לו : עזוב אותך צלולים, תראה איזה עומק..

כושי שהלך עם גמל במדבר ללא מים מצא מנורה עתיקה ומיוחדת, הוא לקח אותה וניסה לראות מה כתוב עליה ולא הצליח, אז הוא שפשף אותה ופתאום יצא לו שד שאמר לו שיש לו שלושה משאלות, אז הכושי אמר : אני רוצה להיות לבן, אני רוצה שמים יותזו עליי ואני רוצה מלא כוסיות שפותחות מעליי את הרגליים שלהן ! יום אחרי זה הוא קם בבוקר וראה שהוא : אסלה.

שני אנשים יוצאים מבית קפה עמוס שהשירותים בו סגורים ומשתינים ברחוב בסמטה קרובה, אחד מהם אומר לשני, איך זה שאצלך שומעים פששש, ואצלי זה בררר ? אז השני אומר לו : אם תזיז את המעיל שלך, גם אצלך זה יהיה פששש...

איזה אשכנזי אחד מת ומגיע לשמיים, הוא מגיע לפני המלאך גבריאל והמלאך בודק ומודיע לו שנעשתה טעות והוא בכלל לא היה אמור למות והם מחזירים אותו לארץ לעוד כמה שנים ושבגלל העוול שנגרם לו הוא זכאי לבקש משאלה, האשכנזי מבקש זין אחר, לוקח המלאך גבריאל את הספר ומראה לאשכנזי קטלוג תמונות, אז האשכנזי מצביע על אחד מהם שהיה גדול במיוחד, אז גבריאל אומר לו : זה אי אפשר, אז האשכנזי שואל אותו : אבל למה ? אז גבריאל ענה לו : כזה יש לנו רק בשחור !

כורדי אחד מגיע ליועץ נישואין ומספר לו שיש לו בעיות בבית עם האישה, שהיא מתלוננת שהוא מתעייף כל הזמן באמצע הסקס, אז היועץ נישואין אמר לו : תרוץ כל יום 5 ק"מ ונדבר עוד חודש. עובר חודש והכורדי מצלצל ליועץ הנישואין, היועץ שואל אותו : נו, איך העניים עכשיו בבית, אה ? אז הכורדי ענה לו : מאיפה שאני יודע ? אני כבר 150 ק"מ מהבית שלי.

כורדי הולך עם הכלב שלו לטיול, הם עוברים ליד פסי רכבת, השרשרת של הכלב הסתבכה במסילה וכשהרכבת הגיע היא דרסה את הכלב, הכורדי מגיע בוכה ועצבני לבית ומתיישב בשקט בסלון, אשתו הדליקה קומקום, פתאום הוא קם תופס את אלת הבייסבול שבכניסה ומפוצץ את הקומקום מכות, שואלת אותו אשתו, מה אתה עושה ? אז הוא ענה לה : צריך להרוג אותם כשהם עוד קטנים !

כושי נכנס לתוך מועדן סנוקר עם תוכי צבעוני ויפה על הכתך ונעמד ליד אחד השולחנות ומסתכל, אז אחד האנשים שם שואל אותו : מאיפה הבאת אותו ? אז התוכי ענה לו : מאפריקה !

שלוש נשים נשואות ישבו במסעדה ודיברו בניהן, פולניה ארגנטינאית ומרוקאית, הם החליטו שכל אחת מהן תבקש מבעלה שרק השבוע באופן חד פעמי הוא גם יבשל, גם יכבס וגם ינקה את הבית, אחרי השבוע הן נפגשות ומספרות מה קרה, הפולנייה אומרת : ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס וביום השלישי הוא ניקה את הבית, הארגנטינאית אמרה : ביום הראשון הוא כיבס ביום השני הכין לנו ארוחה מדהימה וביום השלישי ניקה את כל הבית ! המרוקאית אמרה : אחרי שאמרתי את זה לבעלי ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני לא ראיתי אותו, וביום השלישי ראיתי אותו קצת דרך הנפיחות בעיניים !

כורדי שקיבל עבודה בחברה גדולה בתור איש אחזקה, נקרא ע"י מנהל כוח האדם ונתבקש לצבוע את כל חלונות הבניין בלבן, אחרי כמה שעות הוא חזר למנהל כוח האדם ושאל אותו : תגיד, אני צריך לצבוע גם את המסגרות שמסביב ?

בוש, אבו מאזן ושרון טסים במטוס לפתע יוצא הטייס מתא הטייס אומר להם שהמטוס עומד להתרסק ויש רק 3 מצנחים, אז הוא תופס אחד מהמצנחים וישר קופץ, לפתע אבו מאזן אומר : אני החכם ביותר כאן אז לי מגיע לחיות, תופס מצנח וקופץ, אז בוש אומר לשרון : מה נעשה ? אז שרון אומר לו : קח את המצנח ותקפוץ, אני כבר אדאג לעצמי, שואל אותו בוש : אבל איך ? אז שרון עונה : ה"חכם" קפץ עם שק השינה שלי !

שלוש נשים נפגשות ומדברות ביניהן ומספרות אחת לשנייה מה קורה איתן, אחת מהן אומרת שהביצים של בעלה תמיד חמות, השנייה גם אומרת שהביצים של בעלה חומות והשלישית שבעלה מרוקאי אומרת שהיא לא יודעת ושהיא תבדוק, יום למחרת חברות שלה מבקרות אותה בבית חולים כשהיא מאושפזת בגלל מכות קשות, שואלות אותה החברות שלה למה היא במצב כזה, אז היא אמר להן : בדקתי אצל בעלי והרגשתי שהן קרות, אז שאלתי אותו למה הן קרות ושל ניסים ושאול חמות ?

פרסי עיראקי וכורדי נתפסים והחליטו בבית המשפט לגזור עליהם עונש מוות, מוציאים את שלשתם לחצר למען הריגתם, לוקחים את הפרסי לדוכן הירי והוא מתחיל לצעוק צונאמי ! צונאמי(הגל הגדול) ! כולם נכנסו לפאניקה והוא ברח מהמקום, מגיע תורו של העיראקי, הוא מתחיל לצעוק טורנאדו, טורנאדו ! בתוך הבהלה גם הוא בורח מהמקום, לאחר מכן תופסים את הכורדי ולוקחים אותו לכיוון כיתת היורים, אז הוא מתחיל לצעוק : אש ! אש !

איזה בחורה אחת חוזרת לבעלה המרוקאי ושואלת אותו : אתה אוהב אותי ? אז הוא עונה לה : כן, מאמי, אז היא אומרת לו : הימרתי בבורסה בסוד והפסדתי את הבית שלנו את האוטו ואת כל הכסף שלנו, אבל אתה עדיין תאהב אותי, נכון ? אז הוא ענה לה : בטח שאני אוהב, אני אפילו אתגעגע !

אישה פרסית נותנת לבן שלה כסף ושולחת אותו לקנות בקבוק שמן זית, אחרי חצי שעה מופיע הילד בכניסה לבית עם ידיים ריקות, בוכה ומלא דמעות, אמא שלו ניגשת אליו ואומרת לו : מה קרה, תענה לי, מה קרה ?! אז הילד אומר לה : אבא נדרס, אז היא אמרה : איזה אידיוט, כבר חשבתי ששברת את הבקבוק !

*לא להגיב יש עוד*

בת יענה נפלה יום אחד מצוק גבוהה וקיבלה מכה חזקה בראש, כשהיא התעוררה, היא לא זכרה מי היא, טיילה לה ביער ולפתע ראתה את הדוב ישן, היא באה אליו ואמרה לו : אתה חייב להגיד לי מי אני, איבדתי את הזיכרון, הדוב אמר לה : אני יושן עכשיו אין לי כוח לפתוח תעיניים, תתארי לי מי את אני אגיד לך ותלכי מפה, אז היא אמרה לו יש לי תחת גדול וראש קטן אז הוא אמר לה : את מרוקאית !

מרוקאי שכל החברים שלו מהעבודה קבעו לנסוע ביחד לחו"ל בא לאשתו ואמר לה : תשמעי, כל החברים שלי נוסעים לחו"ל אבל לי אין כסף, מה אני יעשה ? אז אשתו הציעה לו שהוא יתחבא בארון שבחדר השינה והיא תספר לכולם שהוא נסע לניו יורק, וככה לא יבקשו ממנו לנסוע שוב, הוא אמר לה שזה רעיון טוב ונכנס לארון, יום אחרי זה בא השכן היא אמרה לו שהבעל נמצא בניו יורק, אז השכן הזדיין איתה, יום אחרי זה עוד שני גברים הגיעו ועשו איתה אורגיה, ביום השלישי יוצא הבעל מהארון ואמר לו : וואלה עוד יומיים אני חוזר, אני קורע אותך

שני פולנים שנוסעים באוטובוס כל הזמן מסתכלים אחד על השני, לבסוף פונה השמן לרזה ואומר לו, כשאני רואה אותך עובר לי בראש שאפשר לחשוב שיש רעב בארץ הזאת, אז עונה לו הרזה, זה בסדר, כי כשמסתכלים עליך אפשר להבין למה !

אמריקאי רוסי וכורדי נידונים למוות, כשמגיע זמן הביצוע, שואלים אותם, תלייה / זריקה / או כסא חשמלי, עונה האמריקאי, אני רוצה שתתלו, אותי, תולים אותו והוא מת, לאחר מן אומר הרוסי, אני רוצה כסא חשמלי, באים לכסא, יש בעיות עם החשמל, הכסא לא עובד ומשחררים אותו, באים לכורדי ואומרים לו מה אתה בוחר, אומר להם, תלייה כואבת, הכסא לא עובד אז תזריקו לי..

פרסי מגיע עם משפחתו למסעדה יוקרתית, לאחר הארוחה, הוא קורא למלצר ומבקש חשבון, המלצר בודק ומגיש לו חשבון של 69.90 שקל , הפרסי שם 70 שקל המלצר לוקח את הכסף אומר תודה והולך, לאחר 5 דקות שהמלצר לא חוזר, הפרסי העצבני קם הולך למנהל המסעדה להתלונן מה זה שהוא נתן כסף ולא מחזירים לו עודף, וחוזר חזרה לשולחן, המלצר ניגש אליו מביא לו את 10 אגורות העודף וקונדום, שואל אותו הפרסי למה הקונדום ? עונה לו המלצר, רק שלא תתרבו !

קבצן רעב ללחם חסר רגל, עם פרצוף עקום ניגש לפרסי באמצע הרחוב ושואל אותו : אדוני יכול לעזור לי בעשרה שקלים ? אומר לו הפרסי, אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך אפילו בחינם !

רופא מתקשר לביתו של פרסי, הפרסי עונה ושואל במה מדובר, אומר לו הרופא שלאחר שעשו לאשתו בדיקות, התגלה שיש לה מחלה תורשתית, ושיש לעשות לה ניתוח ייקר ביותר, אז הפרסי חשב, התעצבן ואמר להם, אם זה מחלה תורשתית אז תשלחו את החשבון להורים שלה !

רופא מתקשר לביתו של פרסי, הפרסי עונה ושואל במה מדובר, אומר לו הרופא שלאחר שעשו לאשתו בדיקות, התגלה שיש לה מחלה תורשתית, ושיש לעשות לה ניתוח ייקר ביותר, אז הפרסי חשב, התעצבן ואמר להם, אם זה מחלה תורשתית אז תשלחו את החשבון להורים שלה !

פולניה מבוגרת ננסת בטעות למקלחות של גברים ורואה כושי מולה, היא נבהלת ומתחילה לצעוק, אז הכושי אומר לה, אין לך מה להיכנס לפאניקה, אני מחזיק אותו !

מישהו ניכנס לתוך בר וצועק חיים אשתך בוגדת בך, מרואי שישב במקום קם כולו עצבני שלף סכין והתחיל לרוץ לעבר הבית שלו, בדרך הוא נפגע בתאונה,כשהוא התעורר בבית החולים, הוא חשב לעצמו, אני חייב להיות יותר רגוע בכלל קוראים לי רועי, ואני לא נשוי.

למה יש אחוזי צפיית רייטינג גבוהים לתכנית הכספת, כי כל הרומנים בארץ צופים בה.

גרוזיני נכנס לתוך חנות של מוצרי חשמל, ניגש למוכר מצביע ושואל כמה עולה טלוויזיה ? המוכר אומר לו שהוא לא מור לגרוזינים וביקש ממנו לצאת מהחנות, הגרוזיני נעלב, ביום למחרת הוא התלבש בחליפה יקרה, ענד את השרשרת היקרה את הטבעות היקרות, סידר ג'ל בשיער וכמו איש עשיר נכנס לתוך החנות ניגש אל המוכר ושוב הצביע ושאל כמה עולה טלוויזיה, הגרוזיני התעצבן ויצא מהחנות, אחרי 5 שנים, ניתוחים פלסטיים בעקבות תאונה שהוא עבר, בגדים אחרים לגמרי, מראה אחר לגמרי, הוא ניגש למוכר ובמבטא שונה לגמרי הוא מצביע ושואל את המוכר, כמה עולה טלוויזיה ?! המוכר אומר לו שהוא לא מוכר לגרוזינים ! אז הגרוזיני, מתעצבן, ואומר לו, איך בכלל ידעת שאני גרוזיני ? אז המוכר אמר לו : למה שרק גרוזיני יצביע על מיקרוגל וישאל כמה עולה הטלוויזיה !

בוקר אחד נוסעים ברכבת ישראלי גרמני בת יפה ואמא שלה ונכנסים לתוך מנהרה נשמע רעש של נשיקה וסטירה, אחרי שהם יוצאים מהמנהרה החשוכה הם רואים שלגרמני יש לחי אדומה, ממשיכים לנסוע ועוד פעם נכנסים לתוך מנהרה והפעם הם שומעים נשיקה ואחרי זה אגרוף חזק, הם יוצאים מהמנהרה ורואים שלגרמני יש פנס בעין, שוב הם נוסעים וננסים למנהרה, הפעם נשמעת נשיקה, ואחרי זה בעיטה עצומה לכיוון החזה של הגרמני, הם יוצאים מהמנהרה, ורואים שהגרמני לא נושם טוב, ומה עובר לארבעתם בראש ?הצעירה חושבת לעצמה, אומנם אמא מבוגרת, אבל זה טוב שהיא נאמנה לאבא ומלמדת את הגרמני הזה לקח כשהוא מנסה לנשק אותה, האימא חושב איזה יופי שלימדתי את ביתי כאלו נימוסים שכשהגרמני מנשק אותה היא נותנת לו את מה שמגיע לו, הגרמני חושב, לעזאזל עם הישראלי הזה, גם מנשק לבחורה וגם אני מקבל מכות, והישראלי חושב, יאללה שתגיע כבר עוד מנהרה שאני אוכל לנשק לעצמי את היד ולנגוח בגרמני הארור !

פרסי חוזר לבית לקראת הערב אחרי העבודה, ושואל את אשתו : איפה הבת שלנו ? אשתו עונה לו שהיא נמצאת למעלה בחדר שלה עם החבר, הפרסי עולה למעלה מסתכל דרך החור של המנעול ורואה אותם מתנשקים, הוא מתעצבן ומספר לאשתו ואשתו אומרת לו : נו, אבל בגילם גם אנחנו התנשקנו, הוא מסתכל שוב ורואה אותם מזדיינים, הפעם הוא באמת כועס ואשתו אומרת לו, אבל גם אנחנו הזדיינו בגיל שלהם, הוא מסתכל עוד פעם בחור של המנעול, ופתאום נהיה אדום, בועט בדלת ושובר אותה נכנס בפנים ומכסח את החבר שלה הבת שלו במכות, שואלת אשתו : למה ? הוא ענה לה : נישק בת שלי, שתקתי. זיין בת שלי, שתקתי. ניגב זיין שלו בסדין שלי, לא יכולתי יותר !

אינסטלאטור מגיע לתקן סתימה בבית של פרסי, שואל אותו הפרסי מתוך נימוס אם הוא רוצה תה, עונה לו האינסטלאטור : כן, האמת בבית אני בדרך כלל לא מערבב את התה עם סוכר, אבל שים לי 3 כפיות סוכר שיהיה טעם חזק, עונה לו הפרסי : אין צורך, אתה יכול להרגיש כמו בבית !

שני פרסים מדברים בניהם ואחד מכם עצוב ואומר : וואי וואי וואי, אוי, וואיי וואיי וואיי, אומר לו החבר, למה אתה כל כך עצוב אומר לו הפרסי השני : קניתי לבן שלי זוג נעליים חדשות, אמרתי לו שיעלה רק 2 מדרגות בכל פעם וככה הוא לא ישתמש בהם מהר וייקח הרבה זמן עד שהם יהרסו לו, אז החבר שלו אומר : נו ומה קרה ? אז הפרסי הראשון אומר לו : האידיוט עלה במקום שתיים שלוש בבת אחת וקרע את המכנסיים !

שלוש נשים מדברות בניהן באסיפת הורים בבית ספר יסודי, אחת אומרת שהיא רוצה שהילד שלך יגדל ויהיה מנהל בנק, השנייה אומרת שהיא רוצה שהבן שלה יהיה רופא מנתח ידוע, והשלישית אומרת שהיא רוצה שהבן שלה יהיה שופט כדורגל.. שואלות אותה שתי הנשים האחרות : למה את רוצה שהוא יהיה שופט כדורגל ? אז האימא שלו עונה : כי ככה כל שבת קהל שלם ירצה לזיין את האימא שלו.

שני מרוקאים יושבים אחד ליד השני ומעשנים נרגילה בבית קפה פתוח, המלצר ניגש אליהם ושואל אותם אם הם רוצים לקחת שש בש, אז אחד מהם אומר שכן, אז השני אומר לו, בשביל מה ? בוא ישר נלך מכות !

גרוזיני עשה מחקר, הוא לקח זבוב ותלש לו את הכנפיים והזבוב הלך, אז הגרוזיני רשם : זבוב בלי כנפיים הולך ברגל, אחרי זה הוא תלש לזבוב עוד רגל והזבוב הלך, הוא שוב רשם זבוב בלי רגל הולך, הוא המשיך לתלוש לו את הרגליים ולרשום כל פעם שהוא הולך, ואז כשהוא תלש לו את הרגל האחרונה, הזבוב נשאר במקום, הוא התחיל לצעוק לו שילך והזבוב לא הלך, אז הגרוזיני רשם במחברת שלו : זבוב בלי כנפיים ורגליים לא שומע.

מתי פרסי אוכל שווארמה ? רק אם תזמין אותו..

*זהו בנתיים תהנו!*

משתמש מכור האוואטר של Ruspo
    שם פרטי
    Эйтан
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    בחורות ערומים זה כולרע

למה לרוב הכורדים יש ראש בצורת מרובע ? כי כשהם שותים מהאסלה הקרש נופל לפעמים..
    ty

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,952 | הודעות: 8,150,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect