קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שיר] סתם פריקה (מקווה שתואבהו
    על ידי crazy z בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-02-2010, 18:00
  2. חדשה| כרמן אלקטרה!!! הרבה השקעה מקווה שתאהבו הפעם
    על ידי CompleX בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 11:05
  3. חדשה| ברייק דאנס... מקווה שתאהבו....!!!
    על ידי CompleX בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 10:43
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 12:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פריקה]מקווה לטוב

ברירת מחדל [פריקה]מקווה לטוב

תקשיבו יש איזה אחד שכתבתי עליו לפני כמה זמן שהוא רוצה רק סקס ושאנחנו לא מתאימים אחד לשני בגלל שאין לי עווד ניסיון וכו'...
    ואתם יודעים מה?! אני סתם שומעת מחברות שלי איך חברים שלהם היתנהגו אתים וכל זה-ואניפ פשוט בהלם. אף אחד ךלא היתנהג אליהם ככה כמו שהו אא אליי. אף אחד לא שאל ביום הריאשון שניכנס לאיסיקיו האם יש לה ניסיון!
    אף אחד. כל אחד פיתח את השיחה ופיתח ואז ניפגשו-ואז נידלקו ואז כבר אחרי כמה זמן הקסק הגיע מעצמו. אף אחד לא קבע את זה מראש.
    ואני יודעת שהו אמנוול רצח ושככה לא מתחילים עם בחורה. כי הוא אמר שהו אאפילו לא דלוק אליי-אבל לנסות איתי קשר -בכיף הו אהיה רוצה.
    אבל אתה אפילו לרא דלוק אז איך אתה רוצה לנסות קשר!? והוא אמר שהוא רוצה לשכב והכל ובגלל שאין לי ניסיון אז אנחנו לא מתאימים. ואז הו אכל הזמן שלח לי הודעות וכל הזמן רבנו והו אטען שאני אשמה -למרות שהו אשלח הודעות ריאו/ן ולא היה על מה לדבר-אז על כל מילה שלי הוא מצא להגיד משהו כאליו שאני מתנהגת כמו תינוקת וכו'..
    כאילו סתם הביא לריב.
    ואז שךלחתי לו הודעה-שיפסיק לשוח לי הודעות כי אני צריכה להיתרכז בלימודים והא פשוט אמר לי-שבסדר. זהו ווכה השיחה שלנו הסתיימה. וכבר עברו שבוע שבועיים והוא לא שולח לי הודעות ולא כלום-ואני רואה אותו בבית הספר והוא אפילו לא ניגש אליי להגיד לי סליחה-על זה שהו ארב איתי. הוא יודע שנאי בוכה בגללו0-אז גבר נורמלי עם כבוד היה ניגש ומנחם-ולא מתעלםם . היה עושה משהו בשביל להרגיע-או לפחות נישאר ידיד-אבל הוא פשוט איך להגיד את זה"שם עליי זין!
    ואני מנסה להראות לו שגם אני שמה עליו זין-וזהו זאת הפוזה שלנו-אנחנו כאיול עושים דווקא אחד לשני.
    ולמרות ששלחתי לו הודעה שאין ביניונו ולא יכול ליהיות בינינו שוםדבר-ושיפסי קלשלוח הודעות-אני עדיון מרגישה סתומה -לא יודעת למה?!
    אני כ''כ מתגעגעת אליו ורוצה רק לבוא ולהגיד לו: תחבק אותי לפני שאתה עוזב.
    אבל אני מפחדת שהו איגיד לי: ''לכי לאזעזל''. או ש''הרי אמרת לי לא לשוח לך הודעות ולעזוב אותך בשקט-אז למה את באה אליי עכשיו''? או שהו אישכול לפרשש את זה -כאילו שנאי פתאום מסכימה לשכב איתו. אבל אני ממש לא מסכימה פשוט עוד חודש הוא עוזב תביצפר ואני א יןודעת מה יעשה בילעדיו-אני רוצ הלשכוח אותו מהר-ורק לחבק אותו-שאני יזכור תריח ותחיבוק שלו. שאני יידע שלפחות חיבקתי את הבן אדם הזה.
    אבל אני לא רוצה לצאת סתומה!
    מחר הו אכנריאה יהיה ביית הספר ואני רוצה לבו אולהגיד לו: ''שחכתי אותך כבר''-או למשל: -''איך החיים מתקדמים''?
    וכל מיני כאלה.
    מה דעתכם? ואני יודעת שהוא יצא זבל בגלל שעוגד אצל אפ אחת לא ראיתי דבר כזה-שמססננים-מתחילים קשר -ואז גומרים אותו בכבוד. ואצלנו הקשר אפילו לוא התחיל -למרות שהמרחק בין ליהיות חברים אני והוא היה פחות מסנטימר. זה הי על קצה המזלג. ורק זה שהו אלא יכול בלי סקס-זה מה שמפריע.
    ולמרות שהקשר לא התחיל אצלנו-הוא צריך שיהיה לו כבוד כלפיי-לפחות קצת. כי הוא זה שניכנס אליי לאיסיקיו. ולא-בימקום שנישאר ידידים-הו אעשה תמצב לכזה שעכישו אפילו אין שלום בינינו.
    ושחכתי לציין שליפני שהוא ניכנס לאיסיקיו היינו ידיידם ממש טובים-היה בינינו שום והכל -וחייכנו אחדד לשני-וזה שהוא ניכנס אליי לאיסיקיו -הרס הכל!!!
    הוא פשוט חירבן על הידידיו ת שלנו-ועכישו אנחנו כמו אויבים-למרות שאין לו כוונות ליפגוע בי-והכל אבל ככהכ אין ביניו שלום ולא כלום.
    בבקשה תנו לי עצות מה לעשות???-לגשת אליו מחר או מה?!!?!
    לשכוח אות?? או להגיד לא משהו מעליב??
    ומה דעתכם זה שאני ייגש אאליוו לא יעשה אוית כמו סתומה?
    שנגיד הרי זאת אני שאמרתי לו שיפסיק לשלוח לי הודעות-ופתאום אני מגיעה אליו?
    אני לא ניראת כסתומה בצעד הז???
    תודה רבה לכל מי שקרא הכל!(:
    אוהבתת.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

דלגי דלגי ממנו הוא כניראה לחפש רק לזיין ועוד עשה את זה באופן מטומטם
    אני אומר פשוט אל תתייחסי אליו בכלל שימי עליו זין ענק ואל תתני לו לחזור אלייך

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

את מדברת עם אנס,תחתכי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,433 | הודעות: 8,151,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect