|
|
הכבל מחובר?
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי
לא, בהתקנה היה כתוב שהכבל לא צריך להיות מחובר למחשב
התוכנה הגיעה בדיסק עם הפלאפון או שהורדת?
תנסי: לחבר כבל USB לבחור במצב הנכון, ולהכנס לתוכנה.
נו יפה שימי לב שכתוב
Do not conenect your phone to the pc before the installainon is finished
החלק שהדגשתי מתייחס להתקנה לאחר ההתקנה את כן צריכה לחבר המכשיר למחשב בכדי לאפשר סינכרון בין המכשיר לתוכנה.
ההודעה שהצגת בתחילת הפוסט אפילו רומזת שהמכשיר אינו מחובר בעת ניסיון הסינכרון, על המכשיר להיות מחובר בשלב הזה.
שימי לב למה שמסומן באדום זה אומר שהמכשיר לא מחובר..![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-04-2009 בשעה 05:02.
אוקי אז יש לך בעיה עם חיבור ב usb תנסי לחבר את המכשיר לחיבור usb אחר (עדיפות לאלה שנימצאים על הפנל האחורי אם יש) אם כלום לא עזר תנסי לחפש עידכון ל usb שלך את יכולה להוריד את התוכנה drivermax קחי קישור לאתר הבית: http://www.innovative-sol.com/drivermax/ היא דורשת הרשמה אבל זה חינם אז זאת לא תהיה בעיה התוכנה הזאת תמצא לך את כל העידכונים הכי חדשים למחשב שלך אם יהיה עידכון לusb שלך זה ימצא לך אותו תורידי ותתקני אותו ואז תנסי לחבר שוב את המכשיר אם זה לא עזר אז אני כבר לא יודע מה הבעיה..
עריכה:
תנסי להסיר את התוכנה ולהתקין אותה מחדש (אני משער שכבר עשית את זה אבל תנסי פעם אחרונה) ועכשיו שאת מתקינה את התוכנה אל תחברי את המכשיר בכלל אחרי ההתקנה תעשי ריסט למחשב אחרי שהמחשב עלה תפעילי את התוכנה ורק אז תחברי את המכשיר אולי זה יעזור..
אם זה לא עזר תעשי מה שכתבתי למעלה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-04-2009 בשעה 18:15.
את אומרת שכלום לא נקלט טוב אז הגיע הזמן ללכת לבקר אצל הטכנאי השכונתי שיבדוק באופן יותר יסודי את חיבורי ה- USB שלך (או אם בא לך להימנע מתשלום מיותר הסירי את המכסה מהמחשב ותעקבי אחרי הכבל שיוצא מפנל ה- USB תראי שהוא לא מנותק או משהו אם הוא מנותק נסי לחבר אותו אם הוא מוחבר ובכל זאת שום דבר לא נקלט בהתקני ה USB שלך אז הם הלכו קפוט ואת תאלצי לקנות פנל חדש)
אממ תנסה יציאת USB אחרת..
חייב לעבוד.
להסיר לבד אני מעדיפה שלא, כי אני לא מבינה בזה.
חיפשתי מדריך באינטרנט:
* כבה המחשב
* נתק את כל התקני הUSB
* נתק את כבל החשמל (מהקיר או מהמחשב)
* לחץ על כפתור ההפע' בחזית המחשב למשך כ10 שניות..
* הכן ושתה כוס קפה
* חבר חזרה את כבל החשמל
* התנע
* חבר התקן USB בודד...
אושר?
זה חיבר בן המחשב להMP איזה דקה שתיים והפסיק, זה אומר שהכבל משוחרר..
מחר אני אנסה את היציאות שמאחורה ונראה אם יעבוד, עכשיו אין לי כוח.